• Nem szereted a havat? Kapcsold ki:

Mit tennél ha .....?

krcsirke

el pollo diablo
Elmennék ha nem súlyos (remélem jól sikerült a kirándulásod).

Mit tennél ha egész nap esne az eső?
 

senki600

Egy vasútbarát
Túl jól sikerült, megspóroltam 600 forintot, amit elvileg buszjegyre kellett volna fizetni, és így nem is használtam fel a kezembe nyomott jegyet, és még kereskedtem is vele

elég ránézni a heti időjárásra, meg a múlt hetire, ha nem muszáj nem megyek semerre

Mit tennél ha 4:00 menne a vonatod, 3:55-ig le akarsz érni rá, menetidő alap forgalommal 11 perc (teljesen üres utcán 10 perc), reggel fürdenél, de előtte még össze is kell pakolnod a cuccod amit viszel a napra (réteg ruha, kaja, pia, stb), de szinte biztos, hogy a 3 órás idősávba nem egyedül készülődsz, mert valakinek ki kell nyitnia hajnalba a boltot?
 

krcsirke

el pollo diablo
Előtte amit lehet letudnék, aztán alvás délután, ébredés éjféltájban, letudni mindent és elérni a vonatot.

Mit tennél ha végre lehetőséged adódna egy új hobbira?
 

senki600

Egy vasútbarát
ha olyan, amit eddig is akartam, akkor belevágnék, minden más esetbe inkább a már meglévőt űzném jobban
Mit tennél ha elmennél jó messzire, de menet közbe elfogy a mobilneted és nem tudsz írni?
 

krcsirke

el pollo diablo
Wifit próbálnék valahonnan "kölcsönözni" vagy reménykednék van-e szolgáltatónál most valami "ingyenes" lehetőség (vagy jól árusított).

Mit tennél ha nincs elegendő időd magadra?
 

senki600

Egy vasútbarát
hidegen hagy, elvileg adnom kéne magamra, de nekem elég annyi, hogy naponta fürdök és 1-2 hetente letolom a szakállt, ruhából csakis a legegyszerűbbet, legolcsóbbat, úgyse vigyázok rá, mindenem széthajtom
Mit tennél ha van vmilyen elfoglaltság, elszólod magad, hogy már nem éred el a 9 perc múlva induló vonatod, de a csapat főnöke (tanár is lehet akár) meg ráderőszakolja, hogy levigyen? (vonat lett volna egy órával később, busz meg 20 perccel utána, de a busz szokás szerint 1 órát döcög, a vonat meg kényelmes)
 

krcsirke

el pollo diablo
Ez egy remek kérdés, ha tudom nem szívesség alapon vinne (tehát nem keresztapás egyszer majd én is kérek szívességet, de nagyobb mértékben) akkor barátilag megköszönném a fuvart.
Mit tennél ha lenne két szabad heted, merre nyaralnál?
 

senki600

Egy vasútbarát
pont ebben vagyok, ma Fonyód (Sztgyörgy), pénteken Pápa-Csorna, jövő hétre még programtalan vagyok, hosszabb távon Erdély és Nyíregyháza tervben van, előbbi kötelező, utóbbi meg postázás.
Mit tennél ha hazaesel és otthon nekiállnak zaklatni, hogy egy picit pirosabb vagy mint előtte este? (piros jelenthet részegséget meg leégést is)
 

krcsirke

el pollo diablo
Ha részeg vagyok ignorálnám, ha leégtem, megköszönném és kérnék kenőcsöt.
Mit tennél ha lenne egy időjárás géped?
 

senki600

Egy vasútbarát
Nem lenne 40 fok sosem, lenne egy kellemes átlag 25, télen meg hó
Mit tennél ha nagyon kimoccannál valamerre, ami nem kényszerjellegü, csak az első szabad napod is 2 hét múlva szombaton lesz?
 
Fent