A hétvégén Milánóban a Science&Technology múzeumban rád gondoltam, amikor a városi tömegközlekedés legősibb eszközét, ezt a kiállott omnibuszt megláttam. Igaz nem mozdony, de ettől függetlenül remélem, hogy érdekesnek találod. A leírás utolsó bekezdése is figyelemfelkeltő.
Volt a fejemben egy jugoszláv lányegyüttes, nem ismeri valaki őket? Biztosan nem szerbek voltak, vagy horvát vagy szlovén ajkúak és szépen énekelnek. (de ha tudtok még jó jugó zenét, az is jöhet)
köszi ez megoldódott, a "Lovak betörése" volt a helyes megoldás és nem a sima betőrés, viszont a másik kaland az "Aratási idő" az ID 3631 akadt el nem engedi elfogadni.
Hova kell most írni, hogy elakadtam a feladattal, Henrynél a Piknik kalandnál, nem adja a BBQ szószt, pedig több mint 100 energiát elhasználtam, Mit kell csinálnom?
Köszönöm a segítséget.
Mellékesen nekem sem jött be ez az új akármi.
Miért van minden ebben az országban messze? Tegnap csak Zajta, ma csak Százhalombatta, de mégis fél napot utazok, mert annyi elérni odáig (és nem feltétlen a máv hülyeségeire gondolom a kérdést)
Hátha ti okosabbak vagytok nálam: mit érdemes hozni Horvátból és szerbből, ha nem a tengerre megyek? Vámot nem fizetek, szóval mindent vámhatáron belül mondjatok