Készülök nektek egy új karácsonyi zenével, mivel én vagyok a krampusz. És aki rossz volt azt megdádázom. (Véletlen belekerült egy ártatlan gyulcsányozás)
Kedves játékosok, mivel a közösség régi tagja voltam ezért szeretnék itt elköszönni, ugyanis már egy ideje nem játszom. A játék már jó ideje semmit nem változott, viszont én nagyon sokat. Többé nem tudok azonosulni azzal a karakter képpel amit itt játszottam és a játék fejlesztési irányával sem. Mindenkinek minden jót és érezzétek jól magatokat.
Helyreigazításra kért a Tóni: Elnézést kérek előző posztomért, soha nem voltam erőszak áldozata, csak tegnap valaki az italomba tudatmódosítót rakott és halucináltam.
erőszak áldozata vagyok , kényszerítenek hogy feljöjjek westezni, már régóta nem akarok játszani de belenyomják a fejem a billentyűzetbe, ha törö afycvq3refhbsdnujvasdaefqweg
2023-as év díszpolgári díjazottja Special One, évek óta töretlen, kiemelkedő munkájáért nyerte el a díszpolgári címet. Köszönjük a közösségért tett munkáját.
Köszönettel: Enzo di Rosetti, El Dorado kormányzója
Szomorúan olvasom ezeket mindig, most különösen. Teljesen meg tudlak érteni amiért így döntöttél, sajnos igazad van.
Köszönöm Enzo, hogy része voltál a The West történelmének, ezáltal pedig a miénknek is !
Sok mosolyt csaltál az arcomra.
Minden jót kívánok, remélem még összefutunk !