Mit tennél ha .....?

krcsirke

el pollo diablo
Ha valóban szándékos, és biztosan tudod, simán jelezhetnéd az igazgatónak is, hogy egy másik/független tanár hasonló szakról ellenőrizze a tudásod/dolgozataidat.

Mit tennél ha lehetőséged adódna minden emberhez szólnod két mondat elejéig?
 

senki600

Egy vasútbarát
szia. viszlát. ez 2 mondat, ha vkit szeretek/gyakori beszélőviszony van/vkivel találkozok sok idő után/munkakapcsolat akkor jóval több mondat lesz
Mit tennél ha el akarnál menni egy sajnos (magad részéről) 3 napos túrára, amit csak 2 hétig lehet megcsinálni, és a 2. heti turnusba fértél be, de végül nem tudnál elmenni, mert vagy otthon állnak ellent, vagy a Beválogatáson kell szerepelned (új tagokat veszünk fel, és te vagy a legmegbízhatóbb, de nem vagy elnökségi tag), és ott nagyon kellesz?
 

krcsirke

el pollo diablo
Elmennék valahogy, ha valóban fontos lehet ez az út számomra, persze ésszel és mértékkel. Beválogatás részt passzolom, nem tudom pontosan mit takar.

Mit tennél ha nagyon álmos vagy, de még fent kellene lenned 12 órát?
 

senki600

Egy vasútbarát
Ha kelés után vagyok hót fáradt, akkor túlélem, ha már x idő után kelk,az húzós, de nem lehetetlen, csak legyek aki vagy ami ébrentart
Mit tennél ha ki akar fizettetni veled a tesód olyat ami alapból neked nem is kell, és elrakja bele a cuccod, ami jelenleg jó helyen van?
 

krcsirke

el pollo diablo
Szekrényről lenne szó vagy valami tárolóról? Részemről én se fizetnék, hisz ha nincs rá szükségem miért, illetve ha nagyon belemászunk a számolgatásba, maximum az alapján fizetnék amennyi részt igénybe vennék, pl szekrény esetén ha nem az enyém lesz idővel, csak nekem szán abból 1 polcot a 6 közül akkor max 1/6 arányát, ha felét kéri akkor a felét kérném a szekrényből. Persze attól is függ, hogy áll éppen anyagilag, illetve én is, ha ő rosszabbul mint én és nagyon kell neki az, amit ki akar velem fizettetni, akkor segítenék neki, persze megemlíteném, hogy ne döntsön többet már nélkülem, mert nem lesz ebből ismétlődő dolog, előtte minimum beszéljük át.
Na ez hosszú válasz lett, emiatt jöjjön egy rövid kérdés:
Mit tennél ha olyan területen lennél főnök amihez nem értesz?
 

senki600

Egy vasútbarát
Amúgy dobozokról van szó, de nem tudom mi a vége
Elég körbenézni az országba, látni mit tesz az ember
Mit tennél ha hirtelen túl sok idegen közé kerülsz, de a közös hogy utáltok valakit?
 

senki600

Egy vasútbarát
az lennék, de előtte gyors beletanulok a vezetésbe
Mit tennél ha iskolatárs barátoddal ismét meglátogatjátok a falut, erre 2 részletbe, de találkoztok iskolán belüli ismerősökkel?
 

krcsirke

el pollo diablo
Sörözés opció? Rég söröztem egy jót ismerősök társaságában.

Mit tennél ha nem fér több cucc a zsebeidbe, de táskát viszont nem szeretnél magadnál tartani egy-két apróság miatt?
 

senki600

Egy vasútbarát
mérlegelnék, ha van ami nem fontos, akkor nem viszem magammal, ha meg minden fontos, akkor teszek el még cuccot magammal, hogy legyen értelme a táskának, és akkor már a méreten kell gondolkozni, legalább egy új táskát üdvözölhetek a sorban, a mai terhelési próbát kiválóan teljesítette (4l víz meg egy kevés kaja szállítása 6km+30km-n, ebből előbbi gyalog, másik vonattal történt, mint jármű)
mit tennél ha neked kéne egy terhelési próbát végezned egy céges táskával?
 

krcsirke

el pollo diablo
Megpakolnám bőven kavicsokkal, ha azt a strapát bírja, akkor szinte bármi mást is fog.

Mit tennél ha lenne két lyukas, szabadnapod hét elején?
 

senki600

Egy vasútbarát
14-15 ott lesz, amúgy túl sok mindent nem terveztem, kolléga akarja, hogy menjünk vmerre, de nem nagyon van hozzá kedvem, mert utána héten 25-27 lesz egy túra, és 25-én tényleg egyszerre kell 5 helyen lennem
Mit tennél ha a fentebb írt 25-én 5 helyen (vizsgáztatás, suli, otthoni pihenés, este buli, Buda) kell lenned, legfeljebb 3 helyen lehetsz a napban elosztva, de Pest kötelező elem, ahova azért legkésőbb 20-kor fel kéne érned, de az se a legnagyobb baj, ha az 22 óra, max gyalogolni kell egy csomót a nagyon külvárosba, a buli meg Tamásiba van, és az délután kezdene, a vizsgáztatás 8-tól 14-ig, rosszabb esetbe 18-ig tart, a suli az átkozott új órarend miatt meg 7.15-től 9.40-ig, illetve 10.45-től 12.25-ig tart, otthon meg 0.00-tól vagy az első úticélodig, ami ha suli akkor 5.30, ha vizsgáztatás akkor 7.30, ha buki, akkor nem tudom, de délutánig kb, ha meg Pest, akkor 15.30 lenne célszerű indulni?
 

krcsirke

el pollo diablo
Vizsga, buli, Buda? Suli pihenhet ha vizsgáztatok, otthoni pihenés meg max útközben lesz.

Mit tennél ha lenne egy klónod?
 

senki600

Egy vasútbarát
Néha nem szakadnék össze, a fentebbi kérdésemhez milyen jó is lenne
Mit tennél ha nem tudnád mikor végzel 25-én, de azért egy értelmes időben induló pesti vonatot el kéne érni, ami azért ne a 19.24 és ha lehet ne a 17.22 legyen?
 

krcsirke

el pollo diablo
Ha nincs alternatív busz mint B terv, akkor megpróbálnék valahogy hamarabb elmenni, jelezve, megy a vonatom.

Mit tennél ha egy atombunkerben ébrednél?
 

senki600

Egy vasútbarát
Ha jelzem, hogy hamarább el kell mennem, meglincsel a főnök, busz nem alternatíva, józan paraszti ésszel számolva mint jobb kéz, 13-kor vannak az interjúk, ott én nem tudom mit csinálni, parlamenti beugrós nem kell péntekre kérdezni/hallgatni, mert lesz 2 másik kolléga

Ha van kaja meg pia, akkor jó az nekem úgy, internetkapcsolat vagy vmi más elfoglaltság ami le tud kötni még jó lenne

Mit tennél ha még nem lenne tiszta a jövő hétvége, annyi fixed van ami a délelőtt, az se teljesen, de már kérdésnek helye nincs, de a többi nincs átbeszélve, kolléga személyesen akarja átbeszélni a dolgokat, de ez leghamarabb hétfőn lenne szerencsés, mert habár nem titkoltok semmit de nem akarjátok 2-3 másik mellett átbeszélni a dolgaitokat?
 

krcsirke

el pollo diablo
Hétfőn megbeszélés nemes egyszerűséggel akkor, hétvégi programot kitalálva egyben.

Mit tennél ha westes karaktered bőrében ébrednél?
 

senki600

Egy vasútbarát
Geón ezüst melókat csinálok, eldón marad a templomozás
Mit tennél ha lett volna egy olyan célid hogy az öcsédnek tekintett barátodat el akartad kerülni attól a hibáktól, amiket te is elkövettél, de annyira belebukták, hogy már te is visszasüllyedsz arra a szintre?
 

krcsirke

el pollo diablo
Mindenkinek kell, hogy tanuljon a hibáiból, így vállvetve együtt próbálnék vele kijutni a gödörből.
Mit tennél ha félmaratont kellene lefutnod, hogy hazaérj időben?
 

senki600

Egy vasútbarát
Ha késés lenne, akkor a lehető legnagyobb gyalogtempót felvenném, és ha van hol rövidíteni megtenném
Mit tennél ha szenvednél, de szerdán akarsz menni kirándulni?
 
Fent