Kérdések és válaszok

DeletedUser13117

Vendég
A húsvéti eventhez hasonlóan, az erődharcokon szerezhető tüzijátékok száma nem fog emelkedni? A régi 300-400-ast már áprilisben feltolták akár 700-ig is. Úgy megérte eljárni harcokra a legnagyobb tojás hajkurászoknak is...De így még a hóhér sem téved lassan már az erődhöz :S
 

DeletedUser13096

Vendég
Az ilyen gyűjtős event jó alkalom lenne hogy az Inno felrázza a játékosállományt és rávenné őket az erődharcra de persze ezt a lehetőséget is elpuskázza.
 

DeletedUser

Vendég
Hi

150-es szint után hogyan, mi alapján számolja a rendszer a belépési bónusz %-os tp jutalmát, illetve a tp lötyik adagolását?

Köszi!
 

DeletedUser

Vendég
a városban az építésért a tp amit kapunk az random a két érték között (amit kiír a munkaablakba pl. 600-2000), vagy a bevitt munkapontoktól függ? :unsure:
 

DeletedUser

Vendég
Random. 600-2000 között kapsz valamit.

Köszi!
Lenne még egy kérdésem: ha kilépek egy városból, majd egy idő után visszalépek, akkor a városháza/lakosokvárospénztár alatt 0$ lesz a visszalépés után, vagy annyi, amennyi a kilépésem előtt volt?
 

Lacx

Gold Rush Winner 2023 & 2x
Speed győztes 2022
Ha lezárjuk a +1 képesség pont miatt akkor nem lesz az probléma? :D
 

DeletedUser15763

Vendég
Sziasztok,

A 2.26.9es verzió frissítése, ami ma volt, pontosan mit takarna?
Miért volt frissítés?
Illetve a másik kérdésem is lenne, a felderítők szettjénél, a fejlesztők komolyan gondolták, hogy csak 2 ellenállást fog adni a lószett? :whistle:
 

DeletedUser15763

Vendég
honnan tudod hogy volt frissítés?

Mikor belépek, látom mindig az aktuális sorszámot. Reggel még 2.26.8 volt, most meg 2.26.9.
http://prntscr.com/7r3rcp
Játékkal kapcsolatba az egyetlen rögeszmém eme számsorozat nézése, talán a matek szeretete miatt. Amikor látom, hogy nem változott semmit se, akkor 1 perc, és lépek is a játék elől általában (kivételek az eventek), de ha változás van akkor kíváncsi vagyok, hogy mi változott.
 
Fent