Enzo di Rosetti
jó pasi
Az utóbbi idők hazugságaira építve megjelent a Csodálatos Toxic Kapitány első része.
Xeli: "A Doc szett nem az igazi" - - > Enzo: "Én vagyok a meta" - - > *Nevetés* - - > Floridán kihívunk erődöket, mert kinevettek a csúnya Farkasok
Nincs kivel párbajozni Doradon - - >
Sírás - - > lesz kivel párbajozni valahogy - - > alaposan eltángálnak - - > erődöket hívsz ki.
Btw full cringe vagy vértestvér :/
Az eléggé túlzás, hogy "alaposan eltángáltak", mikor egyszer ütöttek ki minket, míg afkok voltunkXeli: "A Doc szett nem az igazi" - - > Enzo: "Én vagyok a meta" - - > *Nevetés* - - > Floridán kihívunk erődöket, mert kinevettek a csúnya Farkasok
Nincs kivel párbajozni Doradon - - >
Sírás - - > lesz kivel párbajozni valahogy - - > alaposan eltángálnak - - > erődöket hívsz ki.
Btw full cringe vagy vértestvér :/
Az eléggé túlzás, hogy "alaposan eltángáltak", mikor egyszer ütöttek ki minket, míg afkok voltunk
Pluszba szerintem mindenki van fogás, ha szeretnél, találsz
De csak megjegyeztem, nem célom vita generálása.
Tessék normálisan játszani
Pont ezért indítottam ezt a drámaszakkört, hogy kihozzam a valódi tehetségüket az adott játékostársaimnak. MuhahuVadnyugati szappanoperát kellene csinálni belőletek. Forgatókönyv adott, jobbnál jobb drámák születnek a semmiből, már csak el kellene játszani azt amit itt műveltek. Akkora siker lenne ebből, hogy a Szulejmán és a Vad Angyal hozzátok képest még a Bollywood tv-n is zs kategóriás lenne.
Nem is értem miért nem járt még itt az Izaura TV
Segítek:(képzelj ide egy szép kis piros szivecskét)