Kibeszélő 2.184-es kibeszélő

.XelioX.

Game Master
The West Csapat
Game Master
pedig sajnos van.. nem tudod elképzelni hány kört futottak annak idején..
1 speed szervert is tönkretett ez a cirkusz hiba, már akkor jelezve lett, hogy nem lesz jó..
Most akkor azt állítod, hogy az Inno észlelte a problémát, de nemes egyszerűséggel tojt az egészre? :D :D
Mert ha ez így van, akkor ott sokkal nagyobb a baj, mint gondoltam.
 

bobojsza

Well-Known Member
Most akkor azt állítod, hogy az Inno észlelte a problémát, de nemes egyszerűséggel tojt az egészre? :D :D
Mert ha ez így van, akkor ott sokkal nagyobb a baj, mint gondoltam.
azt állítom, hogy annak idején a csapat tagjai többször jelezték a problémát amikor még "csak" speed szerveren jött elő, majd amikor 1 nap alatt bejött floridára és ha jól emlékszem geora. Akkor újra minden kő meg lett mozgatva, Az akkori csapatvezető közvetlen jelezte a fejlesztőknek.
Sajnos nem kaptak semmi felhatalmazást a lötyik eltávolítására, a szervert se állították vissza 1 nappal azelőtti mentésre.

ezeket az infokat a west times 1965. márciusi számában olvastam
 
Utoljára szerkesztve:

krcsirke

el pollo diablo
Ejj, a régi szép idők, mikor jeleztem bétán, .neten és a németeknél is, ott külön még a CM-el is beszéltem róla, azt mondta nem jelent veszélyt a játékra nézve :D
Aztán pár hónappal később mikor a pár napos német új világra bejött a cirkusz a lötyivel... na a többi történelem.
 

Melami

Active Member
Tudtommal az akkori csapat mindent megtett, hogy azonnal legyen javítva az akkor bug, sajnos a fejlesztők nem tettek semmit.
A frissítés ahogy bejött bétára ment egy újabb jelentés a support csapat vezetőjének, hogy el fognak szabadulni az indulatok, ha így bejön a frissítés és nem lesz pl. a 25% tp lötyi maximalizálva 150es szintig vagy 1m. tp-ben.
Szintén csak hallottam hogy sok játékos táskájában lapul több 100 darab..
Abban biztos vagyok, hogy a mostani csapat is megtesz mindent, a fejlesztőkön múlnak a dolgok.
Remélem próbálkoznak a mostaniak valamivel. Bár 2 nap alatt csoda úgysem fog már történni.
Azt lehet utólag észbe kap az inno is de addigra már rég mindegy. Azért égő lesz rájuk nézve hogy a játékukban a legtöbb TP-vel bug miatt fognak rendelkezni.
 

Etheryon

Veteran Member
Speed győztes 2022
2018, Georgia, színezett, 4 órás cirkusznyomkodás eredménye:
3516 bővítmény megtekintése

Bele se merek gondolni mit lenyomhattak azok akik 8-10-12 órában tudták nyomkodni.
Valaki írta korábban hogy az új frissítés leértékeli a 1000 éve játszók munkáját, de jó látni hogy az innogames a több ezer óra templomépítésbe fektetett időt/energiát már sokkal hamarabb leértékelte :D
Vicces lesz :no:
 
Cáfolom, az innogames nagyra értékeli west függőket, azért is hozta ezt a frissítést, hogy akik már több mint fél évtizede fáradhatatlanul játszanak ne hagyják itt a játékot. Ugyanis az innogamesnek szüksége van azokra a westfüggőkre akik egyhavi fizetésüket ráköltik egy gagyi ismétlődő eventre.
Ameddig minimális befektetéssel itt lehet tartani a rögös függőket addig nem is lesznek komoly változások, évek óta megtérül ez nekik. Nem hibáztatom azokat akik ilyen állapotok között szétrögöznek egy-egy szervert, mert versenyben kell maradni (de kivel is?), ha valakinek ez még fontos. Viszont ez az üzletpolitika úgylátszik teljesen megéri az innonak, mivel évek óta tényleg minimális erő és pénzbefektetéssel képesek voltak ugyanazokat a játékosokat megtartani, lényegében olyan patchekkel ahol kijavítottak egy-egy helyesírási hibát meg átírtak 5 értéket egy tárgynál. A pvp teljesen kihalt az összes szerveren szinte, nincs közösségi élet. 2012-hez viszonyítva ez a játék már 3-4 éve halott. Meggyőzhetjük magunkat, hogy ez nincs így és tapsolhatunk ennek a frissítésnek, 3 évet vártatok rá, levettek egy korlátozást, átírtak pár értéket, csináltak pár munkát, hozzávágtak pár png-t (amit egy ai art 30 másodperc alatt lerajzol). Rossz esetben ez egy max fél éves munka lett volna, teszteléssel együtt. De itt még a rosszabbnál is rosszabb eset fordult elő.
 

Ghost44

New Member
Sziasztok,

tudom nem idevaló poszt, de Floridán most kezdtem újra a játékot, szivesen csatlakoznék egy normális aktiv városhoz, Home office alatt rengeteg időm van játszani, és nagyon tetszik is. Kérlek akinél aktuális a TGF dobjon egy üzit Ghost44-re. Köszönöm :) BTW 29 Párbajhős
 
sheep-closeup-eating-grass.jpg
 
Fent