Egy kritikát meg lehet fogalmazni kulturált módon is.Enzo pedig szépen megfogalmazta, kár volt letörölni![]()
Nem láttam mit írt, de aki snecológus, annak csak igaza lehet.Enzo pedig szépen megfogalmazta, kár volt letörölni![]()
Tavaly nyáron asszem ezzel nyerted meg a napi feladatos SpeedetNapi feladatok
Néhány küldetés ahelyett, hogy a lezárást követő 24 órával jelentek volna meg, éjfélt követően ismét elérhetővévé váltak. A hiba kijavításra került.
Ez egy vicc. Bétán se tetszett senkinek, reméltem nem hozzák be, de tényleg semmibe veszik a játékosok véleményét úgyhogy mit is lehetett várni. 10 évig senkit nem zavart, de muszáj hozzányúlni, lényegesebb dolgokkal meg minek foglalkozni.... remélem még találnak valami ilyesfajtát a következő frissítésre is ::: )))
Te is ugyanúgy lezártál minden kalandot éjfél után, úgyhogy most már kiderült ezzel a frissítéssel, hogy mindketten nagy csalók lettünk bugkihasználás terénTavaly nyáron asszem ezzel nyerted meg a napi feladatos SpeedetDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
térfogata mai napig nem változott
én csak elvenném a csalóktól a nyereményüketTe is ugyanúgy lezártál minden kalandot éjfél után, úgyhogy most már kiderült ezzel a frissítéssel, hogy mindketten nagy csalók lettünk bugkihasználás terén![]()
![]()
Nem, de ne kérj bocsánatot, már nincs a cégnél.térfogata mai napig nem változott
ui: bocs látom régi videó, úgy, hogy lehet azóta diétázik
rájöttek, hogy hazudott, és ebben az életben már semmi se lesz a nagy frissítésből?Nem, de ne kérj bocsánatot, már nincs a cégnél.
Megmondom őszintén én ilyen pletykát még nem hallottam (hogy a játékosok által is hozzáférhető bétához), persze az lehet hogy rossz helyen hallgatózom@Klar
Igazak a pletykák, hogy jön bétára a szintemelés?
250esekmég a végén 200-asok leszünk, nem fog a bábum unatkozni