Általános beszélgetés a JÁTÉKkal kapcsolatban

DeletedUser17665

Vendég
Mikor előbb van aranyból harmadik kulcsod... :D
nnmjFt9.jpg

Felbecsülhetetlen érzés. :D
 

jaklee

Veteran Member
Na a mítosz kaland jön akkor? :D Utolsó bejegyzés fórumokba (magyar, angol, béta) ~2014 körüli erről, azóta csak jobbak lettünk, teli termékekkel, és jobb dolgunk úgysincs. :P
 

DeletedUser17053

Vendég
http://prntscr.com/jfpau5
Ha rámegyek a kalandra nem dob be semmit csak Maria dobja fel,de a kaland sehol.Valakinek valami ötlet?
Vödör be van rakva és 2 gyalus is van nálam,szóval azzal nem lehet gond,meg ugye tegnap már sikerült elfogadni,éjjel meg is csináltam,de nem tudom lezárni :/
 

krcsirke

el pollo diablo
Érthető nézőpont mindkettő. Magam részéről jaklee álláspontján voltam, ezért nem osztottam meg túl sok információt (mint pl az új tárgyak amik a játékba kerültek bétán, szokás szerint), mert eléggé sok idő után, végre egy értelmes kaland, ahol gondolkodni kell és nem csak mondjuk x munkát oldj meg.
Kenneth által említett weststats volt régen a west "bibliánk" sokáig álmodoztunk onnan a neves fegyverekről, mint pl wyatt.
De érthető az a nézőpont is, aki nem szereti a kalandokat, de chaten eléggé pörgő téma lett a kaland (rég volt ilyen) és jelen pillanatban senki se végzett vele, így nincs teljes leírás.
Annak idején a Hernando rejtély okozott fórumon nagy fejtörést (korabeli "chat"), most meg a születésnapi ami hasonló. Aranypuskás se volt rossz, illetve az üvegdarabos (utóbbi elég hosszú ideig futott), de szerintem előbbi kettőt követték és követik legtöbben nyomon.

Úgy látom a tw-calc oldal üzemeltetői is az alábbi véleményen(hogy több móka megoldani együtt a rejtélyeket, mint követni a lépéseket) vannak jelen pillanatban: https://tw-calc.net/quests/group/184
This questline is a mystery questline. It contains puzzles, based on logical thinking and knowledge about the past of The West and previous questlines. It is more fun solving it in community, rather than just following the steps of the complete solution.
This solution will be shown after the questline will be solved by the community and the solution will be available on the forums.
 

DeletedUser17150

Vendég
Hali!

Na most uge van ez a "13+1" kérdésre válaszolós játék, ahol a support rendszeren keresztül kell beküldeni a helyes megfejtést. A levél tárgyának a 13+1-et kell megadni, viszont az túl kevés karakterszám.... minimum 8 kell.

Ha valamivel kibővítem, akkor ugye nem leszek diszkvalifikálva? :D
 

DeletedUser17668

Vendég
Erről valami bővebb infó? Mennyi rálátásunk van most már az adatainkra, láthatjuk-e mi van rólunk tárolva és van-e lehetőség törlésre.
elméletben olyasmi, hogy csak azokat az adatokat tárolják, ami feltétlen szükséges(, ugyanilyen körülmények között tekinthetőek is meg általuk), és csak meghatározott ideig, a jogviszony megszűnése után x idővel törlődnek, gyakorlatban meg azt csinálnak amit akarnak, mert senki nem fogja ellenőrizni. jól hangzik, de ennyi

szolgáltatásban változást nem hoz, nem is lesz jobb senkinek semmivel, de az EU boldog, hogy fontoskodhat :D
 

jaklee

Veteran Member
Ugyan úgy ki fognak elemezni téged, mint eddig. Letilthatsz mindenhol mindent, akkor is többet fognak tudni rólad, mint amennyit akarnál. Ami szerintem tök8, én adataimat csak hirdetésekhez használják (nem vagyok híresség, politikus, stb.), az meg igazából nekem is hasznos, ha olyat ajánl ami érdekelhet :P /politikai hirdetések meg fel se tűnnek, szóval.../

Amíg nem lesz arcfelismerés az utcai lámpákban is, és nincs tervben milliárdos adatbázis, hogy 1mp-n belül megtalálják arc alapján ki vagyok, hol vagyok és mit csinálok, addig lesz*rom ki mit hogy kezel :D Ha meg már lesz nálunk is ilyen tervben, zavarni fog, de tenni úgyse tudok semmit, akkor meg azért sz*rok rá :D
 

DeletedUser17614

Vendég
Tudom, már többször volt ez a topic, de a héten még jobban éreztem a hatását.

Az elnéptelenedésről lenne szó (igen, mint a méheknél). A játék nagyon messze van fénykorától, s ez ellen kéne tenni valamit. A baj csak az, hogy úgymond nem engedik nekünk, játékosoknak.
Egyre többen hagyják abba (veteránok főleg), sok a bug (minek van béta? és ha ott meg is találják a bug-ot, igazából jön ide, csak 1 héttel később), nincs semmiféle újítás, az ötleteinket nem veszik figyelmül... Egy szó, mint száz: xarnak a westre!!!

Össze kéne valahogy fognunk, mert a játék jó (nem véletlenül ünnepelte 10 éves évfordulóját), s van benne lehetőség, de amíg mindig csak a hasznot nézik (event event hátán+900tollat gyűjteni...), addig egyre demotiválóbb lesz az egész.
Ötlet? Valamint az adminokhoz szegezném a kérdést: egyáltalán mit tudunk mi, játékosok, s mint tudtok TI, mint adminok tenni ez ügyben?
 

DeletedUser17483

Vendég
Ahogy gondoltam... Értelmes választ nem kapok rá :(

mert nagyon nincs is ...
újítások vannak:
2 féle kis event volt (tök-hógolyó szedés, pávatoll őrület...),
10. évfordulós, titkos kaland, ami egész jó , és kidolgozott volt szerintem .. bár rövid én még aznap lezártam...
arany fegyverszett fejlesztése , amik eléggé erősek ...
stb (más is volt, de nem jut eszembe...)

bugokra nem tudok mit mondani ... bétán úgytudom jó volt a vásár...

összekéne fogni? lehetetlen ...
ötlet? én azt tudnám javasolni, valahogy kiharcolni hogy Jacksonvillre csak költözni lehessen minden világról ... így aki akar egy jóval aktívabb helyet, az átköltözik, aki maradni akar a megszokott helyén az marad ... persze lennének különbségek, pl flós és iowás karakterek között de ez már a költöző gondja ...

de ez sem lehetne lehetséges mert vannak akik várják J-t ... nem tudom hogy ők mit gondolnak, "juhú egy új világ...pár hét is kihal mint a többi, de egy új világ" ? vagy mire mennek, hogy toposok legyenek? szerezzenek egy saját szövit? nem tudom ... nem mindenki akarja a változást, hogy jobb legyen ... és ezzel sajnos nem lehet mit tenni ...

(nem egy értelmes, de legalább válasz...)
 

DeletedUser17614

Vendég
Sajna bétán se volt tökéletes a vásár, csak a játékosok azt hitték, hogy a bétás viszonyok miatt lesz ilyen (pl pontozólötyi zöldnél... ott ez nem nagy dolog, mert kb 10köti az egész).
A Jacksonvilles megoldás nekem tetszik :) Remélem megvalósítható.

Ami a baj, hogy nincs ténylegesen nagy változás, vagy ha van, sokszor rossz irányba (lsd. páva). Hógolyónak, töknek örültem, mint a többség, de mi van a kasztok új bónjaival? Azt hittem a 10. szülinapra tervezik a nagy BUM-ot. E helyett meg kaptunk egy egy napos kalandot (nem azért, nem rossz, de komoly?). Más játékoknál ilyenkor leárazások, új fejlesztések hada jön, olyanok, amiket a játékosok többsége elvár, ajánlott a múltban...

Kismillió ötlet jött létre itt is és bétán is, de lexarják az egészet... De akkor mondják ki: EZ VAN, EZT KELL SZERETNI (ÖRÖKRE)!
 

krcsirke

el pollo diablo
Nem a pontozó lötyi itt a gond (legyen is elől, mert akkor ki pörgetne cirkuszt?), hanem a 25%os tp lötyi elől. Bétán nem jött ki sehogy, ez volt a fő gond okozója, kötvényes levelek közül pedig az arany első kategóriában, nem pedig a másodikban.
 
Fent