DeletedUser
Vendég
Már nem egyszer jártam úgy, hogy írni akartam valamit, csak nem találtam neki megfelelő topikot. A érdekességes topikot én az aktualitások, illetve játékban lévő dolgok tárházának tartom, a dumaláda meg ugye nem játékról történő beszélgetés...
Na, szóval érdekesség a devblogról.
Tervezünk egy nemzetközi befektetést. Ezeken a szervereken a világon bárkivel játszhatsz. Minden játékos beállíthatja majd a saját nyelvét az oldalon. A chaten, fórumokon, stb. persze az angol lesz a beszélt nyelv. Másegyéb különleges jellemző, hogy a nemzetközi egy prémium világ lesz. Ez azt jelenti, hogy néhány aranyrögért játszatsz a világon egy hónapig, vagy két hétig (még nincs döntés), és minden más prémium opció ki lesz kapcsolva. Ezek mellett a világ gyors lesz (gyorsabb munka, alvás, nagyobb sebesség, etc.)
Na, szóval érdekesség a devblogról.
We are planning to create an international market. On these servers you will be able to play with others around the world. Every player will be able to set up his “home” language for the game. In chat / forums etc. should be english the spoken language. Another special Feature of this international world will be a premium world. That means you have to pay a small amount of nuggets to join this world for a month or 2 weeks (not clearly yet) and all other premium features will be disabled. In addition the world will be defined as a speed world (faster working, walking, sleeping etc.)
Tervezünk egy nemzetközi befektetést. Ezeken a szervereken a világon bárkivel játszhatsz. Minden játékos beállíthatja majd a saját nyelvét az oldalon. A chaten, fórumokon, stb. persze az angol lesz a beszélt nyelv. Másegyéb különleges jellemző, hogy a nemzetközi egy prémium világ lesz. Ez azt jelenti, hogy néhány aranyrögért játszatsz a világon egy hónapig, vagy két hétig (még nincs döntés), és minden más prémium opció ki lesz kapcsolva. Ezek mellett a világ gyors lesz (gyorsabb munka, alvás, nagyobb sebesség, etc.)
Utoljára egy moderátor szerkesztette: