DeletedUser2847
Vendég
Nekem is volt egy ilyen... minden működött, csak a felsoroltak nem (illetve másik világon meg a távolságra írta hogy NaN:NaN:NaN:NaN) újraindítottam a westet ésműködött... bár lehetneked má problémád lesz.
Van most olyan honlap ahol fentvannak a legújabb küldik? Twdb nem megy, wini meg még nem tette fel őket![]()
Német... németa kommen is kommen nem pedig commen
de ez nem nyelvóra. Úgyhogy kénytelen lesznek berakni egy képet
[SPOIL][/SPOIL]![]()
Rudolfot honnan szerezek?:unsure:
Pont ez az amit én sem tudok... pedig ez a ló megérné, hogy beszerezzek egyet minden fajta lóbólmertpersze én a sál kategóriába estem bele a nyereményjátékonanno, s onnan is csak világonként 5 embert kaphatta, vagy valami ilyesmi.
![]()
Mi van azokkal akik lezárták a kincsszagot érzek kalandot?![]()
Akik nem szánót kaptak: Ha idén nem lesz advent, akk nemtudomÉs akik nem szánkót kaptak?Meg mi az a kacsafejű izé meg Piroska Fekete lova?![]()
Német... németa kommen is kommen nem pedig commen
de ez nem nyelvóra. Úgyhogy kénytelen lesznek berakni egy képet
[SPOIL][/SPOIL]![]()
Az oké hogy német játék, de a Beta nyelve angol.
Most akkor hogy van ez?![]()
Hali!
engem nagyon érdekelne hogy van-e olyan Tulajdonság és Képesség kiosztás amivel minden munka elvégezhető és mivel nem találtam meg ezt sehol (ha vki tud ilyenről akk pls link) ,ezért nekiláttam magam hogy majd én kiszámolom a frankót
,de enyhén szólva elakadtam a matematika részével
![]()
![]()
, szóval ha valaki tudja esetleg hogy hogy lehet megoldani egy 125 egyenlőtlenségből álló 17 ismeretlenes egyenletrendszert
![]()
![]()
akkor pls. mondja meg ,vagy ha tud olyan programot amely képes lehet rá akkor írja le a program nevét vagy küldje át (e-mail: zsigmond1989@freemail.hu) pls.
előre is köszi.
u.i. ha megvan az eredmény akkor persze közzé lesz téve (már ha lehetséges ilyen elosztás...)