azért ennyire nem kellene kavarnod a dolgokat meg engem támadni
most a kedvetekért újra beírtam hogy tudjak képet adni róla
sorjában:
1. ha van annál jobb akkor bizonyítsa, bárki mondhat bármit, annélkül, nem kell ehhez megosztani csak csinálj egy képet a twdb tetejéről úgy hogy növekvő sorrendbe állítod, és kihagyod a pontokat ha úgy tetszik
2. a weboldalamon lévőnél le van írva hogy azokkal a feltételekkel a legjobb
itt is van, picit módosítva mert már felismeri a szettrészeket, nem tudom hogy csináltam, de hamar megvolt
ezt mint rekordot, vagy gyakorlati bizonyítást annyira tudom értékelni mint egy a "legtovább féllábon állva harmónikázó vakbéllel műtött afgán kecskepásztor" guiness rekordját, sőt az innogames hamarabb kiszámolta
szóval az egészben nem az a lényeg hogy kinek van több cucca, hanem hogy hogy a legegyszerűbb kiszámolni, nem sok mindenkit érdekel hogy megy , inkább az hogy hogyan
egy ilyen pontozás kinek kell? aki kalandozni akar, ha lefaragja az ember az értelmetlen képességeket, talán még erődharcra jó
ha se kalandtermék, se kalandszükségletre nem jó akkor értelmetlen
ha már ésszerűséget keresel, akkor a weboldalamon ott van az is hogy miért nem ésszerű 4 alapra osztani, miért nem használnám? mert van párbajszintem, salátával meg nem állok ki
a másik meg az hogy az egész paradoxon, egy kalandozó karit összehozni azelőtt hogy a pontot adó kalandokat lezárod, nem 1-2 dolgot változtat pár szint, hanem az egészet, még húsz pont is talán 3-4 szint átlagban
ezzel az átlag felhasználó nem megy semmire
nemtom te hogy vagy vele, nekem simán 150-200 úri vacsora összejön, amint sikerül egymást kisegítenünk a mostani receptekkel, utána simán haladunk
gondolom megérne egy automatizálást mert 150x5 percig folyamatosan gyárthatok kraft tárgyakat
éppen elfelejtitek az időtényezőt
ezt kiszámolni fejben ha csak fél óra is (ennél azért sokkal több), de az is sok idő, és pár pontért az egész rendszert át kell dolgozni
miért érdemes 4et kihagyni? amit mellesleg megneveztem és ábrázoltam is
mert 5 perc alatt kiszámolod az összes többit
az a vicc az egészben hogy a gyűjtő pisztoly 30 pont indigószedésbe meg 15 rodeóba
a kard 30 pont bandák szétverésébe
a teve 30 pont rákászatba, 30 pont buffaló billbe, 30 pont rabszolga felszabadításba
az öv 45 pont kaszinóba
30 pont rabszolga felszabadításhoz spórolás, az 90 pont kaszinóépítésbe

ez fedezi az erőszükségletet is nagyrészt, pláne a sapkával együtt
ezeket úgyis meg akarom szerezni
szóval ne inkább töltsek el egy napból 30 percet azzal hogy kölcsön kérem minthogy annélkül pontozzak?
vagy 30 perc alatt beszélek abedyvel

vagy 30 perc alatt még zyphirt is elkapom
vagy ahelyett hogy fejben számolgatok, inkább azt az időt eltöltöm piacozással, még több buffot is vehetek mint ami szükséges
szóval igen, az egész egy matematikai feladvány csak, semmi több, igaz érdekes
a játékosok 90%a nem elég kocka ehhez, 90%a párbaj nélkül nem jut 120as szintre, 90%-a el sem gondolkodott még róla, 90%-a még 2 számot is számológéppel szoroz össze, 90%a nem tudja hogy ki vagy te, én vagy grokar, 90%-a meg az egész hszre csak azt fogja mondani hogy túl hosszú
a halmazok közös eleme, grokar, gratulálunk
jah és a legfontosabb, lehet hogy X-re kiszámoltad grokar, de ahogy kivettem nincs semmi bizonyítékod hogy az a tökéletes pontozás, csak hogy közel van, ami bőven elég
szóval az a legjobb ami a legtöbb képességet spórol és a legkevesebb felé kéri az elosztást, mondjuk leszűkíteni alapokra, rejtőzésre, irányításra, lövésre, fellépésre, stb.
einsteinnek is elég összetett számításai voltak, a végképlet mégis 5 szimbólum

most már ezernyi dolog van beépítve pár kilóbájtos programokba
pl az átpontozás kalkulátor képletére is magamtól jöttem rá, tudom hogy már tudta más is, de attól még a twdb előtt megvolt a képlet ami nem alaphelyzetből indult, nem is értettem a javascripthez, de egy hal súly/méret kalkulátort átalakítottam
szóval tényleg, semmi neheztelés vagy irigység, engem csak a téma érdekelt mint feladvány, inkább örülnétek neki, itt negatívoskodtok, én egy szó nélkül megosztom majd ha valamit kiszámolok, én is melóztam vele kicsit, és inkább a levezetés általánosan mint egy konkrét eredmény érdekel
pl 90es szintre
pl beadod hogy mennyi tulajdonságod és képességed van és kidob pár számot hogy erre és erre ennyit kell rakj hogy a legtöbb meló menjen, vagy esetleg mit kell megvegyél, melyik melók amit elérhetsz és melyiket nem, és mondjuk következő szinten újraszámolja, a pontok nem teljesen véletlen, legalábbis van valami képlet ami alapján az innósok legenerálják a ruhákat és nehézségeket, igaz a frissítés után nem javítottak a régieken csak az újon
gondolom zyphyrt is érdekelné valami konkrétum, be is építené a tw proba ha lenne egy gyorsabb út mint mindent legenerálni mindig vagy cacheből betölteni