Ki lesz a következő hozzászóló ?

Úgyis majdnem 2 hónapja volt kép, akkor hozok egyet még a nagy túra előtt:
Február 28-cal frissült SZVÖR (SZemélyVonatok Összeállítási Rendje) szerint szombaton és vasárnap a 4 szerelvényből 2 Flirt motorvonatból van kiadva. A magam részéről nem szeretem ezen motorvonatokat, de azt elismerem, hogy kell azért a minőségi ugrás, az persze más kérdés hogy az utas nem tud rá felszállni, mert nincs rajta kilincs, de ha lenne és vörös (vésznyitó), azt is tépné az istenbarma. Március 6-án viszont a szokásos kolijárósomon kifogtam egy szép piros Flirtet. Utasmennyiség alapján is sokkal jobb így, az eddigi legjobb eset alapján lévő 2×83 helyett most lett 1×211. Nekem a 29km-n nem nagy táv, arra tökéletes, de van olyan barátom aki 100km-t megy vele, abból 70km és másfél óra Vmax 80, egy csomó állással, az már kényelmetlen.
Ezt kell szeretni, tán egyszer ők is kapnak üléskárpit-cserét, mint a Desiro motorvonatok, ha a képen van olyan, akkor jobb oldalt az a másik piros szar az.
Gyere aki akar

Csatolmányok

• 20220306_165616-01.jpeg
    20220306_165616-01.jpeg
    7,2 MB · Megtekintések: 7
Tegnap csak ébren voltam óraátállításkor, jelenleg aludni kéne, vagy enni, de az alvás most jobban kell
Gyere ki nincs kimerülve

idetévedtem, megint álmosan, de hát ez van ha gyün a húsvét, de közbe van más programod is
gyere aki nem lesz álmos

Szeretem, de nem a mostani "extra" meglepetéses belga kindert :njub:

Jöjjön aki korán kel holnap

vasárnap lévén 7:30 az korai, na majd holnaptól szerdáig jelen lesznek az 5:30-ak ismét
gyere aki ma nem kelt korán

Mára egy jellegtelen üzemi képpel jövök.
Utolsó előtti nap az iskolában, előtte nap Fonyódi üzemlátogatás (forgalmi iroda+KÖFI (KÖzponti ForgalomIrányítás) központ látogatás), aztán hazafelére beszélték a tanáraink, hogy mi legyen a csütörtöki órán. Ezen a napon este (június 8) kaptuk az üzenetet, reggel nem a suliba menjünk 8 órára, hanem a vasútállomásra 7:55-re. Természetesen mindegyik helyre késve értem volna, de lényegtelen, a 8259 haladhatott rendesen (- Mehet-e kb. 7 óra 22 perckor rendesen a 8259 számú vonat Taszár állomásra? Név. - Vonatot nem indítok. a 8259 számú vonat Taszár állomásra jövet. Név. - Kaposvár állomástól Taszár állomásig a 8259 számú vonat közlekedéséhez hozzájárulok. Név. (Valóságban Dombóvár, de csak a köv állomásig kérünk és adunk engedélyt, és ez egy valós engedélykérés-adás.)) Érkezésünk után letettük a cuccunkat osztálytársunk kocsijába, majd néztünk forgalmi irodát. Sok újat nem tudtam meg, Kaposváron ugyanaz a berendezés van, csak hiányzik a távkezelés elágazás felé. A 9-es csoport (IC822+komlói személy) után kigyalogoltunk a Fűtőházhoz+vittük a kocsit is, mert utána menni kellett tesicuccért, majd vissza a fűtőház mellé. Elsétáltunk a fordítókorong mellé, megnéztük mi az, bennem meg élt az ösztön, és lőttem egy képet a szolgálatmentes Bzmot 239-ről. Gépről különlegeset nem tudok mondani, szereti felforralni a hűtővizét. Jobbon azért a javításra és fővizsgára váró V63-asok befigyelnek, meg középen az a tartálykocsi, ami már 30 éve is ott állt talán. Fordítókorongról annyit, hogy egyszer beleesett az a V43 1074, amely még a mai napig is állományban van, de 1 éve nem dolgozik, forgóvázcsere miatt (kép majd érkezik, tavaly Őt is meglőttem közelről, meg van régi képem is, amikor még dolgozott). Amelyik gép belökte, az a V63 017, aktívan dolgozó ős-dombóvári gép, elvileg van róla is képem.
Fűtőházról mesélek, ha sikerül akkor más vontatási telepekről is szedek össze anyagot, egyelőre Nyíregyháza van tervben.

gyere aki elolvasta, vagy nem olvasta

Csatolmányok

• 20220609_092701.jpg
    20220609_092701.jpg
    3,4 MB · Megtekintések: 6
Jelen, elolvastam érdekes. Tartálykocsit sokat láttam közlekedni gyerekként, főleg amelyiken maró jelzés is volt.
Várunk vissza szeretettel, főleg a nyíregyházi képekkel.

Éjjel tettem nyíregyi képeket, de akkor majd még hozok, és a nyár folyamán is még párszor járok arra
Addig is amíg távol leszek, jöjjön valaki

Vissza
Fent