Költözési kérdőív

Státusz
Nem lehet hozzászólni.

Kupás16

New Member
TÁMOGATOM szerverek osszevonasat, sot azt is lehetne hogy maradjanak a szerverek de meglehessen oldani hogy minden nemzetisegu jatekos belephessen ugyanarra a szerverre, persze ki lehessen valasztani a nyelvet, hogy mindenki ertse mirol van szo, mint pl masik online jatekoknal is! Vannak magyarok, spanyolok, nemetek, stb egy szerveren de mindenki maga nyelven tudja jatszani a jatekot, ugy sokkal izgalmasabbak lennenek az erodharcok is, sokkal tobben elveznenk a jatekot ha e szerint is lehetne harcolni szovetsegeket letrehozni stb :)
 

DeletedUser17845

Vendég
Nos én alapul a v1-et veszem,mert mint ahogy már írtam,ott nem lehet megvenni a tulajdonság,és képességpontokat,(ne érts félre,én ott 2 hónapja kezdtem) ha beviheti oda bárki a röggel felturbózott,vagy 1000 képességpontot megvett karijával,mi lesz ott azokkal akik évekig kínkeservesen gyüjtögették a pontokat,és ráadásul nem tudnak rögözni? Láttad már v1-en a statisztikákat?? Brutálisan magasak!
Azok a statisztikák javarészt mehetnének a kukába,mert jönnének akik lerögöznék másik világon a karijukat,átmennének, és szétvernének ott mindenkit...Énis a nem rögözősök számára védeném azt a világot!

Vegyük alapul V1-et akkor. Ahogy írtad "1000 képességpontot megvett karijával". Nos, nem kell nagy matek ehhez, rengeteg pénz lenne, mivel most vagy duplázódik, vagy hatványozódik a pontok vásárlása. Nem tudom pontosan, mert soha nem éltem ezzel a lehetőséggel, de szerintem duplázódik.
Szerintem nincs olyan "vadállat" aki 10-20 pontnál többet vett volna. :D Véleményem szerint nem nagyon lehet más szerverről migrálódott embereknek felvenni a versenyt bármelyik régi V1-es karakterrel szemben. Vagyis de, ruha fejlesztésben, viszont ez minden szerveren azonosan megoldható. Na, arra már lehet rögöt költeni. Tehát ez a "magyarázat" itt gyorsan kifújt.

Ui.: Ha most kezdted, akkor úgy érzem nem neked kellene itt most éppen legjobban osztani a népet. Rajtad kívül rengetegen vagyunk, akik már 5-8 éve játszanak ezzel. Nem leszólni akarlak, mindenki elkezdte valamikor, de szerintem inkább most azok döntsenek, akik már több éve halott szervereken vannak és várják a messiást, hogy végre történjen valami, mivel a most kezdő játékosok kb. 2-3 hónap után lelépnek mert ez csak egy "uncsi 2008-ban lemaradt böngészős játék". (Félre ne érts, persze mindenkinek van joga szavazni, de nem mindegy kin fog csapódni az ostor.) Java részt nem a játék élvezetéért vagyunk itt, hanem azért, mert rengeteg barátra leltünk a hosszú évek alatt és rengeteg rögöt/órát öltünk a karaktereinkbe amit nincs szívünk a kukába vágni.
 
Utoljára egy moderátor szerkesztette:

Kenneth G

Kroki-fan
Nos én alapul a v1-et veszem,mert mint ahogy már írtam,ott nem lehet megvenni a tulajdonság,és képességpontokat,(ne érts félre,én ott 2 hónapja kezdtem) ha beviheti oda bárki a röggel felturbózott,vagy 1000 képességpontot megvett karijával,mi lesz ott azokkal akik évekig kínkeservesen gyüjtögették a pontokat,és ráadásul nem tudnak rögözni? Láttad már v1-en a statisztikákat?? Brutálisan magasak!
Azok a statisztikák javarészt mehetnének a kukába,mert jönnének akik lerögöznék másik világon a karijukat,átmennének, és szétvernének ott mindenkit...Énis a nem rögözősök számára védeném azt a világot!

Remélem hamar törölsz.
 

DeletedUser17653

Vendég
Sziasztok!

Mint már említettem, a migrációs megnyitását és a szerverek zárást az InnoGames dönti el, akik havonta kétszer ellenőrzi a szervereket. A költözés akkor kerül bevezetésre, ha a világ elér abba a stádiumba, amikor el lehet kezdeni készülődni a lezárási folyamatra. Ez nem egy olyan lehetőség amely jár a világ és regisztráció mellé, ez egy olyan plusz és extra lehetőség, amely a még aktív játékosoknak szól, akik nem szeretnék elveszíteni elért eredményeiket, ezért dönthetnek a költözés mellett.

Ez az opció nem azért van, hogy kedvünk szerint költözgessünk, nem ezért lett kitalálva. Az biztos, hogy nem fog lehetni minden világ között költözni, csakis a lezáráshoz közelítő szervereken fog a költözés elérhető lenni.

Ugyanakkor mivel a költözés a szerver lezárási folyamatának kezdete, nem fogjuk tudni elindítani, ha a szerver nem teljesíti ezen követelményeket. Mint említettem, én annyit tudok segíteni ebben az ügyben, hogy a visszajelzéseitek továbbítom, és esetlegesen indítunk egy felmérést a játékban erről. Viszont még ez sem garantál semmit, figyelembe kell vennünk azon játékosokat is, akik nem szeretnének költözni, hiszen egy előrehozott szerver lezárási folyamatról van szó.

Senkit nem hibáztathatunk azért, mert nem szeretné ha a szerveren a lezárási stádium kezdetét venni. A játékosok alapvetőn ha játszanak egy világon, akkor azt szeretik és ragaszkodnak hozzá, és alapvető joguk, hogy minél több ideig játszhassanak rajta. Ugyanakkor sajnálatos a helyzet amikor a szervert mégis be kell zárni, de erre csakis akkor kerülhet sor, ha a szerver abba a stádiumba kerül. Kérlek értsétek meg, hogy szándékosan nem hozhatjuk előre a szerver zárását, ha erre még nem kéne sor kerüljön. Egyetlen egy kivételt látok, abban az estben ha a közösség szinte egésze szeretne költözni (olyan 95-100% körül legalább).

A költözés lehetősége lehetséges, hogy számotokra nem tűnik drasztikus változásnak, és csak inkább egy plusz lehetőség arra, hogy a játékosok nagyobb mozgásteret kapjanak. De sajnos a valóságban ez összetettebb. A költözés aktiválásával a szerveren megszűnik az új regisztrációk létrehozása, így az visszafordíthatatlanul elindul a lezárási folyamaton. A költözés aktiválásával tulajdonképpen a szerver előrehozott zárását kérelmezitek. Viszont a világok lényege hogy minél tovább fussanak és amíg lehetséges elérhetőek legyenek a játékosoknak. Természetesen lehet kérni, hogy hamarabb zárjuk a szervert, de ez csak akkor valósulhat meg, hogyha mindenki egyetért vele. Egy ilyen kérelemnek van esélye, hogy elfogadásra kerüljön, hiszen mindenki érdeke teljesen azonos.

Vegyünk egy banális példát: egy tömbház tetejére felakarnak szerelni egy antennát, és ezért mindenki kapna havi 5000 forintot. Ez az emberek többségének jól jön, hiszen aláír egy papírt és a semmiért kap pénzt. Ugyanakkor az antenna által kibocsájtott sugarak károsak az egészségre, és akik a felső emeleteken laknak nagyon ki lesznek ennek téve, sőt aki legfelül még zajt is fog egész nap hallani. Persze aki az elsőn lakik nem fog ebből szinte semmit észrevenni, így neki jól fog jönni az a pénz. De aki fent lakik, nem fog ebbe nagy valószínűséggel belemenni, hiszen neki nem ér 5000 forintot az egészséges és a nyugalma. Viszont ha egyetlen ember is nem írja alá, akkor nem fogják felszerelni, hiába az összes többi lakós szeretné, és egyhangúan egyetért ezzel. Nem fogják felszerelni, mert ez egy plusz lehetőség (a tömbház meglétéhez nem szükséges az antenna), amibe mindenki bele kell egyezzen, másképp nincs joguk felszerelni az antennákat. Viszont ha a tömbház lakósai arról fognak szavazni, hogy melyik takarító céget bízzák meg a munkával, ott már ha megvan az 51%-os arány, döntést tudnak hozni, mivel az áron kívül semmire nincs hatással és egy szükséges szolgáltatásról beszélünk, amelynél nem arról döntenek hogy kell-e vagy sem, hanem hogy milyen legyen és ki végezze el.

A fenti példa nagyon jól tükrözi a jelenlegi helyeztet: amíg akadnak olyanok akik semmiképp nem kívánják a szerver előrehozott zárását, nem tudjuk ezt megtenni, mivel nekik alapvető joguk játszani a világon, és nem szüntethetjük hamarabb meg, ha ez még nem indokolt valójában a szerver adatai alapján.

Továbbra is figyelemmel kísérem a témát és továbbra is tartom a kapcsolatot a központtal az ügyben, amint bármire jutunk, megosztjuk veletek. Örvendek, hogy továbbra is sokan szólnak hozzá, így valóban látszik hogy van érdekeltség, így közelebb kerülünk egy esetleges játékbeli felméréshez is, viszont mint már mondtam, ennek az eredménye csak akkor lehet meghatározó, ha egyhangú igényeket fogunk tapasztalni.

Köszönöm megértésetek!

Nézd, én láttam mind a két költözési hullámot. Amikor v2-v8 volt soron, akkor 10.000 ember körül voltunk egy szerveren, a b c d világok esetén már 1500 volt a költözés minimuma, mi meg 600-an vagyunk egy egy szervereken, vagy annyian sem (kentucky). Az aktivitásról meg inkább ne is beszéljünk.

A tömbház lakói jelenleg kb 100 fő, amiből 5 nem támogatott van, ergo 95%-ban akarnak vándorolni a srácok. Az, hogy mindenki kellene ide, hozzá számolhatnánk azt is, hogy nekem jelenleg 5 különböző fiókom van, amelyek el vannak szórva kentucky, hawaii, eldo, florida és v1 szerverekre, s rajtam kívül 30 másik játékost tudok kapásból mondani akik hasonlóan vannak velem együtt. Én nagyon szivesen felhozom az összeset és ideírok velük, de szerintem felesleges lenne. (viszont akkor a statisztika is ugrik marha nagyot)

Az a bajom csak, mint ahogy fent is leírtam, ha személyes preferenciák miatt fog ez az utolsónak mondható esély elvesződni, akkor nem csak én, hanem a támogatók többsége is ki fog kelni magukból, mivel jelenlegi formában 5 játékos fogja elcseszerinteni 95 másik játékos esetleges kedvét, jó esetben visszatérését ehhez a játékhoz, s akkor egy marha nagy lavina indulhat el lefelé. Az biztos, hogy én a tényleges nem után el fogok tűnni minden világról, persze előtte el fogok küldeni sok mindenkit a francba.

Annyit a mélyen tisztelt központ talán megengedhetne, mint ami a b c d világokon történt. Hosszú éveken át volt kötözés, de nem volt lezárás. Reális, és megoldható dolog lenne, aki meg akar az elmegy onnan, viszont fél év alatt rájönne mindenki, hogy ez jobb megoldás lenne, amiről most beszélgetünk.

S így végszónak annyit, hogy nem azért vagyok hawaiin, mert én annyira szeretem azt a világot. Azért vagyok még ott, mert nem fogok veszni hagyni egy olyan karaktert, amibe beleöltem rengeteg időt, és egy 4 éves használt autó árát 3 év alatt. S a srácaim sem azért vannak még ott, mert szeretik a szervert, hanem mert nem akarnak egy agyonig tápolt fő karaktert veszni hagyni, s nem akarnak ugyan ennyit beleölni egy másik szerverbe, mivel nekik az a nagy karakter kell, ami most ott dekkol valahol az isten háta mögötti prérin, ahol senki, és semmi nincs.

...és még mindig azt mondom, hogy nem a ti hibátok lesz Syntex, ha nem megyünk. Így is sokkal többet foglalkozol a dologgal mint az elődeid összesen.. Ha bukovári van, akkor az azért lesz, mert a magyar ember ujra bebizonyitja nekem, hogy inkább belerugok a többibe de nekik ne legyen jobb mint nekem. Ha van esze annak a 350 aktivan játszó társaságnak, akkor most fogják ezt megcáfolni.
 
Utoljára egy moderátor szerkesztette:

Mr. T.

THE DEVIL
hm.. és az sem megoldás, h akik nem akarnak költözni, azok mehetnének a Jacko/Kentucky világra? Azokon sincs élet, tehát lényegében tök mindegy, h hol nem avatkoznak bele aktívan a játék menetébe.. túl sok szerver van és túl kevés -aktív- játékos.. de így talán annak a két világnak a létszámát/aktivitását is emelhetnénk..

ad apropó.. mivel ugye nem lehet regisztrálni az a-b-c-d világokra, így ott várható a szerver bezárása? s igen, kb mikor és mennyi időt adnak elcuccolni? :)

a magyar ember ujra bebizonyitja nekem, hogy inkább belerugok a többibe de nekik ne legyen jobb mint nekem.

márpedig ebbe az irányba haladunk :)
 

Kenneth G

Kroki-fan
Azért Syntex példázata sem egyszerű, ha csak egy ember nem szavazza meg, hogy felrakják az antennát, úgy meglincselnék, hogy még a házát is befoglalnák.
(arról nem is beszélve, hogy milyen méretű társasházról beszélünk, 20 embernél még okés, 100-nál már nem)
Nos, ez a helyzet a világokkal is.
 

DeletedUser17653

Vendég
Azért Syntex példázata sem egyszerű, ha csak egy ember nem szavazza meg, hogy felrakják az antennát, úgy meglincselnék, hogy még a házát is befoglalnák.
(arról nem is beszélve, hogy milyen méretű társasházról beszélünk, 20 embernél még okés, 100-nál már nem)
Nos, ez a helyzet a világokkal is.
Egyébként 51% feletti igennél kötelesek antennát szerelni, maximum a 49% nem járul hozzá, s ez esetben az 51% fogja fizetni a szerelési költséget. Két választási lehetőségnél a többség dönt. Ugyan ez érvényes a való élet minden területére.
 

DeletedUser17977

Vendég
Vegyük alapul V1-et akkor. Ahogy írtad "1000 képességpontot megvett karijával". Nos, nem kell nagy matek ehhez, rengeteg pénz lenne, mivel most vagy duplázódik, vagy hatványozódik a pontok vásárlása. Nem tudom pontosan, mert soha nem éltem ezzel a lehetőséggel, de szerintem duplázódik.
Szerintem nincs olyan "vadállat" aki 10-20 pontnál többet vett volna. :D Véleményem szerint nem nagyon lehet más szerverről migrálódott embereknek felvenni a versenyt bármelyik régi V1-es karakterrel szemben. Vagyis de, ruha fejlesztésben, viszont ez minden szerveren azonosan megoldható. Na, arra már lehet rögöt költeni. Tehát ez a "magyarázat" itt gyorsan kifújt.

Ui.: Ha most kezdted, akkor úgy érzem nem neked kellene itt most éppen legjobban osztani a népet. Rajtad kívül rengetegen vagyunk, akik már 5-8 éve játszanak ezzel. Nem leszólni akarlak, mindenki elkezdte valamikor, de szerintem inkább most azok döntsenek, akik már több éve halott szervereken vannak és várják a messiást, hogy végre történjen valami, mivel a most kezdő játékosok kb. 2-3 hónap után lelépnek mert ez csak egy "uncsi 2008-ban lemaradt böngészős játék". (Félre ne érts, persze mindenkinek van joga szavazni, de nem mindegy kin fog csapódni az ostor.) Java részt nem a játék élvezetéért vagyunk itt, hanem azért, mert rengeteg barátra leltünk a hosszú évek alatt és rengeteg rögöt/órát öltünk a karaktereinkbe amit nincs szívünk a kukába vágni.


:) olvasd csak el lejjebb mit írtak :) 3 év alatt 4 éves autó árát beletette a játékba :)
Egyébként 2.5-éve játszok,iowán kezdtem,aztán vándorlás jackora, v1-en kezdtem 2 hónapja,mert látom hogy jacko is haldoklik,legalábbis közel van hozzá.és ott a nagykarim,igaz én pénzt nemsokat tettem bele,de rengeteg-rengeteg időt,és énis sajnálom otthagyni.
De átmentem amit tudok,és anyi!
Én megértem aztis aki beleölte a pénzét és nincs szórakozása,és meg is érdemli azt hogy ha már olyan sok pénzt beleölt,szórakozzon is,sőt ezt az INNO -nak biztosítania kellene!!
De az ég szerelmére,ne úgy hogy ezzel más játékát rontsák el!


Amúgy a függőség nagy úr,ismerek olyat aki havi 100k forintot játékba öl (a játék nevét itt nem említhetem) és ő csak egy egyszerű munkás,szerintem van akinél 3-400k forint is elmegy ilyenekre.ezt ne becsüld alá,és igenis lenne aki anyi pontot megvenne,nem mondom hogy sokan,de 10-en biztosan,és már borult is a rendszer eddigi felépítése,bizonyos világokon.
 
Utoljára egy moderátor szerkesztette:

DeletedUser16267

Vendég
[...] Mint említettem, én annyit tudok segíteni ebben az ügyben, hogy a visszajelzéseitek továbbítom, és esetlegesen indítunk egy felmérést a játékban erről.
[...] Egyetlen egy kivételt látok, abban az estben ha a közösség szinte egésze szeretne költözni (olyan 95-100% körül legalább). [...]

Oké, de akkor tényleg legyen ilyen felmérés, hogy kiderüljön megvan-e az a 95-100%.
Köszi a választ.
 

DeletedUser17845

Vendég
:) olvasd csak el lejjebb mit írtak :) 3 év alatt 4 éves autó árát beletette a játékba :)
Egyébként 2.5-éve játszok,iowán kezdtem,aztán vándorlás jackora, v1-en kezdtem 2 hónapja,mert látom hogy jacko is haldoklik,legalábbis közel van hozzá.és ott a nagykarim,igaz én pénzt nemsokat tettem bele,de rengeteg-rengeteg időt,és énis sajnálom otthagyni.
De átmentem amit tudok,és anyi!
Én megértem aztis aki beleölte a pénzét és nincs szórakozása,és meg is érdemli azt hogy ha már olyan sok pénzt beleölt,szórakozzon is,sőt ezt az INNO -nak biztosítania kellene!!
De az ég szerelmére,ne úgy hogy ezzel más játékát rontsák el!


Amúgy a függőség nagy úr,ismerek olyat aki havi 100k forintot játékba öl (a játék nevét itt nem említhetem) és ő csak egy egyszerű munkás,szerintem van akinél 3-400k forint is elmegy ilyenekre.ezt ne becsüld alá,és igenis lenne aki anyi pontot megvenne,nem mondom hogy sokan,de 10-en biztosan,és már borult is a rendszer eddigi felépítése,bizonyos világokon.

Azt a pénzt nem hiszem, hogy pontok vásárlására fecsérelte el, de ne turkáljunk más tárcájában. :) Tiszteletben tartom a véleményed, bár nem értek vele egyet, de kell ilyen megközelítés is. :)
Számomra ez a téma innentől kezdve elég volt. :D Nem lesz belőle sajnos úgy sem semmi, mivel most is burkoltan, de ha az ember olvas a sorok között egyértelműen megkaptuk az inno álláspontját... nekem nem nyomott volna semmit a latba, hiszen csak 1 szerveren játszok, de sok ember boldogabban tölthette volna az itt lehúzott idejét, azért szavaztam/fejtettem ki az álláspontom, hogy miért lenne jó.. :)
Ja és bocsi, azt hittem a 2 hónapot az egész westre értetted...
 

LDuck

Veteran Member
Nos én alapul a v1-et veszem,mert mint ahogy már írtam,ott nem lehet megvenni a tulajdonság,és képességpontokat,(ne érts félre,én ott 2 hónapja kezdtem) ha beviheti oda bárki a röggel felturbózott,vagy 1000 képességpontot megvett karijával,mi lesz ott azokkal akik évekig kínkeservesen gyüjtögették a pontokat,és ráadásul nem tudnak rögözni? Láttad már v1-en a statisztikákat?? Brutálisan magasak!
Azok a statisztikák javarészt mehetnének a kukába,mert jönnének akik lerögöznék másik világon a karijukat,átmennének, és szétvernének ott mindenkit...Énis a nem rögözősök számára védeném azt a világot!
Tudom hogy van 1-2 olyan ember aki rakat rögöt elkölt, de szerintem pontokat nagyon kevesen vesznek. 1-2-3-at még ok, de az nem számít. Az 50 már talán számítana, de annyi meg kegyetlen sok rög.
 

Syntex

Veteran Member
Ex-Csapattag
Nézd, én láttam mind a két költözési hullámot. Amikor v2-v8 volt soron, akkor 10.000 ember körül voltunk egy szerveren, a b c d világok esetén már 1500 volt a költözés minimuma, mi meg 600-an vagyunk egy egy szervereken, vagy annyian sem (kentucky). Az aktivitásról meg inkább ne is beszéljünk.

Lehetséges, hogy régebb másképp volt, de azóta sok minden változott, és sokkal szigorúbb feltételeknek kell elegedet tegyenek a világok.

Egyébként 51% feletti igennél kötelesek antennát szerelni, maximum a 49% nem járul hozzá, s ez esetben az 51% fogja fizetni a szerelési költséget. Két választási lehetőségnél a többség dönt. Ugyan ez érvényes a való élet minden területére.

Ez nem igaz, én a példát tapasztalatból mondtam, több ilyen ügyet is tudok. Ha valaki nem írja alá, nem szerelhetik fel legálisan (azt elhiszem hogy sokan nem tudnak erről és félrevezetik őket és mégis felrakják, de nem jelenti hogy ez helyes lenne). Ugyanúgy volt akik leakarták szereltetni mert rájöttek mégsem jó, és több mint 51% aláírta, de nem fogadták el, amíg nem írja alá mindenki, mivel már egyszer belement mindenki abba hogy felrakják.

Ez a topic jó hely arra hogy megvitassuk az érveket egymással és lássuk ki mit szeretne.


ad apropó.. mivel ugye nem lehet regisztrálni az a-b-c-d világokra, így ott várható a szerver bezárása? s igen, kb mikor és mennyi időt adnak elcuccolni? :)

Sajnos ezt nem tudom megmondani, ha információnk lesz a közelgő zárásról megosztom veletek.
 

Deleted User - 779988

Vendég
Az, hogy mindenki kellene ide, hozzá számolhatnánk azt is, hogy nekem jelenleg 5 különböző fiókom van, amelyek el vannak szórva kentucky, hawaii, eldo, florida és v1 szerverekre, s rajtam kívül 30 másik játékost tudok kapásból mondani akik hasonlóan vannak velem együtt.

Tisztelt Lyrinx és a többi 30 másik játékos, aki problémázik a jelenlegi helyzetért!

Jelenleg is aktívak a Georgián és/vagy Hawaiin és/vagy Iowán és/vagy Jacksonville-n és/vagy Kentucky világon levő karakterek? Máshogy kérdezem, töröltétek már ezeket a karaktereket? Illetve, ha nem töröltétek, játszotok velük egyáltalán, vagy csak úgy léteznek?

Már mondtam, ha valaki igazán tenni akar ezért a MELLÉKKARAKTEREIT, FŐLEG GEORGIA, HAWAII, IOWA, JACKSONVILLE, KENTUCKY VILÁGOKRÓL TÖRÖLJE.
Mint már említettem, a migrációs megnyitását és a szerverek zárást az InnoGames dönti el, akik havonta kétszer ellenőrzi a szervereket. A költözés akkor kerül bevezetésre, ha a világ elér abba a stádiumba, amikor el lehet kezdeni készülődni a lezárási folyamatra.
 

Scalpay

New Member
A fent említett világokon lévő karaktereimet a mai napon törlésre állítottam.

Nem érdekel, hogy nem tudtam átcserélni az eventes cuccokat,
nem érdekel, hogy emiatt fújolnak rám azok, akikkel a csere meg volt beszélve.
Cserepartnert (most még) lehet pótolni, DE:

Itt volt a lehetőség összefogni azért, amiért ragaszkodunk ehhez a játékhoz.
Mi (Nem én, nem te, nem ő, hanem MI!) tartjuk életben, tessék már észrevenni.

Nem mindenki a szavak embere, és ilyenkor elég is lenne egy "Támogatom",
mert a probléma szépen meg lett fogalmazva, ki lett fejtve, többen is alátámasztották érvekkel.
Az az egy-két XY, aki úgy érzi, hogy neki megfelel egy lepusztult szerver, ami folyamatosan hanyatlik...:
Ti is élvezitek a hasznát a közösségnek, amihez azt hiszitek, hogy nem tartoztok... Világon belül és a cserék révén azon kívül is...
Így viszont csak késleltetitek az elkerülhetetlent.

Csalódott vagyok, mert most kutya kötelessége lett volna minden felszólalónak ideállni Lyrinx mellé,
aki bizony értünk fáradozik.
 

DeletedUser17977

Vendég
még mindig probléma, hogy erről a tele amperkodott topicról az emberek zöme nem tud

Az igazság szerintem az hogy sokakat nem is érdekel....
Akik tudják mikor kell másik világon elkezdeni új karit azok megússzák a vészt,akik pedig földhözragadtak,hát maradjonak egyedül a világukon!!
 

Mr. T.

THE DEVIL
Aha, tehát, ha 10 évet beleöltem és egy luxusnyaralás útját költöttem el ez idő alatt, akkor biztos azon kezdjek el gondolkodni, hogy törlöm és máshol kezdek újat.
Teljesen logikus és felépített érv.
Értem.

Végre valaki megértette. Meghajolok Előtted :)

még mindig probléma, hogy erről a tele amperkodott topicról az emberek zöme nem tud

Ezért lenne jó egy, a játékban küldött körüzenet..
 
Státusz
Nem lehet hozzászólni.
Fent