Kérdések és válaszok

NeverendingRoad

Well-Known Member
[SPOIL]
doTyD3hfF.png
[/SPOIL]

Sziasztok, ezzel mi a teendő? nem akarja behozni 5 perc után se
 

DeletedUser16389

Vendég
Hát, ezt most jól megcsinálták... Alapból nem értem, mire fel így csinálták meg, hogy nem eladható. Most nem kellene ezen dolgozniuk, az emberek nem lennének elégedetlenek, akikből ők megélnek. Sokan akik nem olvasnak fórumot, vagy nem hallanak mástól ez ügyben információt, azok inkább befejezik a játékot, mert ezzel most úgy fogják érezni, a rögösök túl nagy előnyre tesznek szert, így élvezhetetlen lesz pár dolog a számukra. Ebből pont az fog kijönni amit Kanyim írt, hogy a piacon alig lesznek addigra cuccok. Vagy türelmetlenek lesznek az emberek és felfejlesztik a cuccokat vagy pedig szimplán abbahagyják a játékot és megy az összes cuccuk a levesbe.. Ettől független köszönjük a választ és az érdeklődést Cherrug, legalább tudjuk mire számíthatunk.
 

DeletedUser10995

Vendég
Hát most ha tényleg több hetet kell várni hogy eladhatóak legyenek a cuccok.. nem írom hogy mi jut az eszembe mert bannolnak iziben.
Eleve mi ez hogy nem lehet alatta kereskedni.. de még várjunk utána jó sokat hogy kb elfeledjék a tombolát, csökkenjen a spanoltságuk.. és amikor már kicsi az érdeklődés, majd akkor eladhatják.. Csak én nem értem az inno-t ? (az emberek fele úgyis rühellte a tombolát.. most azokat is összezavarják akik kedvelik)

Teljesen egyetértek, én most fedeztem fel hogy a csapos szett eladható. Na nem mintha kellene, minden munkám plusszos, de elszórakoznék hátha lehetne valami fontos munkából 5 aranyast csinálni. Gyűjtői szettbe nem játszanak, így tényleg csak funból venném meg, de ha nem, akkor nem. Az igen naiv elképzelés, hogy valakinek kell X balos és ezért rááldoz több ezer rögöt. Egyszer ... Aztán mikor úgy sem lesz meg törli az egész Westet.
 

Cherrug

Well-Known Member
A kaland adatbázisban nem látok furát, volt aki le is tudta lezárni. Próbáljátok meg holnap, hátha. Addig hátha kapunk választ a fejlesztőktől.
 

ppisti

Member
Kovács gondok

Most vettem észre, hogy a craftolásnál nem növekszik a pontom, pedig arany sávban van. Így nem tudok előre haladni, és az 500as szakma nem lesz elérhető.
Jelenleg 475ön állok /ki tudja mióta/ geoda, bicska, polírozó kő gyártásánál/
 

Lacx

Gold Rush Winner 2023 & 2x
Speed győztes 2022
Utoljára szerkesztve:

Cherrug

Well-Known Member
Ha jól tudom, akkor ez most így van, nem? :unsure: (még 600 felett nem gyártottam egy tárgyat sem, de nekem így mondták, akiket kérdeztem)

+ még egy kérdés :) A párbajváltozások mikor fognak bejönni? (erre gondolok: http://forum.the-west.hu/showpost.php?p=239365&postcount=1 )

Állítólag ha többet próbálsz egyszerre, akkor engedi, hiába van rá limit.

Párbajváltozásokról nem tudok semmit.

Tombolás tárgyak árverezhetőségéről valami infó? A 6-i frissítés hozza talán?

Tombolás tárgyak árverezhetőek már bétán, de mivel a changelogban nem találtam, ezért nem írtam bele, mert ki tudja még mit találnak ki. A csilli-villi külső fontosabb :D

Most vettem észre, hogy a craftolásnál nem növekszik a pontom, pedig arany sávban van. Így nem tudok előre haladni, és az 500as szakma nem lesz elérhető.
Jelenleg 475ön állok /ki tudja mióta/ geoda, bicska, polírozó kő gyártásánál/

--->Support
 

DeletedUser4479

Vendég
már jó, viszont 7 gyergya kell. melyik munkával próbálkozzak többször, hogy meglegyen a 7 gyertya?
 
Fent