A mai napon Sagrada elérte a 3000 óra építést a versenyben!
Roppant céltudatos, és kitartó munkája kifizetődött.
Hiszen megnyerte a fődíjat is, ő lett a Főépítész, további 2 millió dollár nyereménnyel.
Sőt még a 150-es szintet is sikerült így a vége felé elérnie, a verseny kezdetén 134-ről indulva!
Minden tiszteletem a Tiéd, hiszen kivételes teljesítményt nyújtottál!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ezzel a verseny 128 nap után véget ért!
Szeretnék gratulálni mindenkinek, aki felvette a kesztyűt és beszállt a megmérettetésbe, büszkék lehettek a teljesítményeitekre!
Köszönöm azoknak a figyelmét, akik érdeklődve követték a verseny alakulását, illetve külön köszönet azoknak a játékosoknak, akik valamilyen módon segítették az építők munkáját!
Még egy tabella fog érkezni, a verseny végeredményével.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Habár ez a verseny véget ért, az építés folytatódik. Lesznek még versenyek, még ha nem is ilyen rendhagyó módú nyilvánossággal szervezve. #TheShowMustGoOn
Sziasztok!
Köszönöm szépen a gratulációt és a lehetőséget is! Örülök, hogy végre valaki az építészekre is gondolt! Én voltam az első indulók közül a legkisebb, de próbáltam felnőni a feladathoz. Mondhatni, hogy "legendás" karakterek ellen szállhattam harcba. Köszönöm mindenkinek aki részt vett az eseményen és Robinak is, hogy kitalálta. Nagyon jó érzés, hogy ugyanazon a napon lettem 150-es szintű mint mikor elértem a 3000 óra építést!
Köszönöm Cats Ville tagjainak azt a sok önzetlen segítségét és támogatását amit az építők felé nyújtottak!
Üdv,
Sagrada