Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Jegyzet: This feature may not be available in some browsers.
Csak így tovább!
Kicsit megkésve de poén kedvéért jelentkezek a versenyre.
(.Hegylakó.)

Bier abbahagyta azután, hogy esélytelen az 1. hely. Mondjuk 1k-ig még építettem volna a helyében, azt még 'megéri'.Biersack lemaradt.![]()
Szerintem a 2k-t is elérhette volna.Bier abbahagyta azután, hogy esélytelen az 1. hely. Mondjuk 1k-ig még építettem volna a helyében, azt még 'megéri'.
Nem az a kérdés, hogy elérhetti. Ha nem első, akkor lényegtelen.Szerintem a 2k-t is elérhette volna.

(Sennky 500k + extra 500k + pötyke után 500k)Nem azért, de ez nem "EXTRA" jutalom, hanem simán a jutalma a versenynek, nem? vagy Sennky és Sindzse megkapták az 500k-t de rá dupláztál? Pötyike után meg mindenki kapott 500-at (ezt nem láttam a hírdetésben) :p
Nekem ez magas, részletes költség vetést kérek a hiteles versenyjáték érdekében! Amennyiben Sennky megkapta az 1,5 misijét semmi probléma(Sennky 500k + extra 500k + pötyke után 500k)

Bár semennyire nem vagy érintett a versenyben, köszönöm az érdeklődést, hogy ennyire aktívan próbálod követni az eseményeit!![]()

Annyira jó ez a közösség, fantasztikusan taposunk egymás szájába nap mint nap, csak mert mindig van valami.
Nem offolok ide többet ígérem