Nem azért, de ez nem "EXTRA" jutalom, hanem simán a jutalma a versenynek, nem? vagy Sennky és Sindzse megkapták az 500k-t de rá dupláztál? Pötyike után meg mindenki kapott 500-at (ezt nem láttam a hírdetésben) :p
Nekem ez magas, részletes költség vetést kérek a hiteles versenyjáték érdekében! Amennyiben Sennky megkapta az 1,5 misijét semmi probléma

(Sennky 500k + extra 500k + pötyke után 500k)
Természetesen ki lehet forgatni a szavakat, mint mindenhol.
(Mondjuk ezt pont nem olyantól vártam, aki már el is köszönt a játéktól, sőt ki is lett zárva. De nyugalom, nem kötözködni szeretnék, szóval én nem fogok a helyesírási dolgokba, és a tisztességes elköszönésnek tűnő bejegyzés melletti maradásba belemenni, mert ezeknek itt nincs helye.)
Jól tudjuk, hogy a verseny jutalma az említett teljesítmény elérésénél 500.000$, amit minden versenyző megkap, aki csak eléri az 1000 óra építést.
Ahogy azt is, hogy ez két szempontból is extra jutalomnak tekinthető:
- Egyrészt az összeg nagyságát tekintve, mivel nem igazán találkoztam más versennyel, ami ilyen mértékben jutalmaz, pláne nem építőket.
- Másrészt viszont -ismerve a templom építésének fő előnyét; a megszerezhető tapasztalati pont mennyiségét- könnyedén rájöhetünk, hogy ez a pénzmennyiség igazából nem is a fő előnye a versenynek, hanem "csak" egy extra kiegészítés.
Nem tartozom részletes költségvetési beszámolóval, bár az itteni első poszt alapján, és az eredmények ismeretében azért könnyen végig lehet külsősként is számolgatni. De ha szeretnél utánajárni annak, hogy mennyire becsületesen szervezem a versenyt és a jutalmazást, ezt több módon is megteheted:
-Megkérdezhetsz olyan játékosokat, akik ismernek (lehetőleg minél régebb óta és minél közelebbről), hogy mennyire vagyok megbízható, mennyire szoktam tartani a szavam.
-Megkérdezheted konkrétan a versenyzőket: "Megkapták-e a jutalmat?" "Az mennyi időbe telt?" "Okozott-e nekik nehézséget?" "Avagy éppen lemondtak-e róla, és ennek ellenére megkapták-e, vagy akkor nem?"
-Illetve igazából elég a profilom első gondolatát elolvasni. Persze oda mindenki azt ír, amit akar. Viszont utána lehet járni a hitelességének.
Bár semennyire nem vagy érintett a versenyben, köszönöm az érdeklődést, hogy ennyire aktívan próbálod követni az eseményeit!