Cats Ville építő verseny

Robert117

Legendary player (Retired)
Az építő verseny aktuális állása 22 nap után:
(Zárójelben az előző aktuális álláshoz képest való haladás, amely a legutóbbi 14 napot jelenti.)
  1. Sagrada @ @@@@@ 528 óra (+336)
  2. Biersack @@@@@@ 526 óra (+335)
  3. Sennky @@@@@@@ 514 óra (+328)
  4. Sindzse @ @ @@@@ 497 óra (+311)
  5. pötyke @@@@@@@ 454 óra (+288)
  6. Alpine Wan @@ @@ 437 óra (+273)
  7. ClayRoy @ @@@@@ 124 óra (+116)

Már 22 napja versenytempóban! :cool: Csak így tovább!
 

Robert117

Legendary player (Retired)
Az építő verseny aktuális állása 37 nap után (2020.06.07. 0:00-kor):
(Zárójelben az előző aktuális álláshoz képest való haladás, amely most a legutóbbi 15 napot jelenti.)

  1. Sagrada @ @ @@ @@ 883 óra (+355)
  2. Sindzse @ @ @ @@ @ 851 óra (+354)
  3. Sennky @@@@ @@ @ 850 óra (+336)
  4. pötyke @@@ @ @@ @ 742 óra (+288)
  5. Biersack @@@@ @@@ 632 óra (+106)
  6. Alpine Wan @@ @ @@ 606 óra (+169)
  7. ClayRoy @@@@ @ @@ 418 óra (+294)
  8. .Hegylakó. @@ @@@@ 105 óra (+105)
  9. cahil @@@@ @@ @@@ 95 óra (+95)

Ahogy láthatjátok a hosszú versenytávon folyamatos az izgalom és a változás. Van aki, belehúzott, van aki lazábbra vette, sőt van aki meg is állt.
Eközben pedig új versenyzők is csatlakoztak, akik megpróbálják ledolgozni a későbbi beszállásból adódó hátrányt. (Egyébként jó eséllyel ők is nyereményt érő teljesítményt fognak tudni letenni az asztalra.)
Semmi nincs veszve, még mindig messze a vége, és látjuk, hogy bármi megtörténhet!
Kitartást kívánok a versenyhez! ;)
 

Robert117

Legendary player (Retired)
A mai napon Sagrada elérte azt az 1000 óra építést a versenyben, ami minden versenyző számára fél millió dollár extra jutalmat jelent!
:)
Óriási gratuláció hozzá!
Te voltál az első aki ezt elérte, de biztos vagyok benne, hogy a többiek is hamarosan itt fognak tartani. Sok sikert a verseny hátralévő részére!
 

Robert117

Legendary player (Retired)
A mai napon pötyke is elérte azt az 1000 óra építést a versenyben, ami minden versenyző számára fél millió dollár extra jutalmat is jelent!
:)
Óriási gratuláció hozzá!
A kemény munka mindig kifizetődik. Sok sikert a verseny hátralévő részére!
 

DeletedUser17063

Vendég
Nem azért, de ez nem "EXTRA" jutalom, hanem simán a jutalma a versenynek, nem? vagy Sennky és Sindzse megkapták az 500k-t de rá dupláztál? Pötyike után meg mindenki kapott 500-at (ezt nem láttam a hírdetésben) :P

Nekem ez magas, részletes költség vetést kérek a hiteles versenyjáték érdekében! Amennyiben Sennky megkapta az 1,5 misijét semmi probléma :D (Sennky 500k + extra 500k + pötyke után 500k)
 

Robert117

Legendary player (Retired)
Nem azért, de ez nem "EXTRA" jutalom, hanem simán a jutalma a versenynek, nem? vagy Sennky és Sindzse megkapták az 500k-t de rá dupláztál? Pötyike után meg mindenki kapott 500-at (ezt nem láttam a hírdetésben) :p

Nekem ez magas, részletes költség vetést kérek a hiteles versenyjáték érdekében! Amennyiben Sennky megkapta az 1,5 misijét semmi probléma :D (Sennky 500k + extra 500k + pötyke után 500k)

Természetesen ki lehet forgatni a szavakat, mint mindenhol.
(Mondjuk ezt pont nem olyantól vártam, aki már el is köszönt a játéktól, sőt ki is lett zárva. De nyugalom, nem kötözködni szeretnék, szóval én nem fogok a helyesírási dolgokba, és a tisztességes elköszönésnek tűnő bejegyzés melletti maradásba belemenni, mert ezeknek itt nincs helye.)

Jól tudjuk, hogy a verseny jutalma az említett teljesítmény elérésénél 500.000$, amit minden versenyző megkap, aki csak eléri az 1000 óra építést.
Ahogy azt is, hogy ez két szempontból is extra jutalomnak tekinthető:
  • Egyrészt az összeg nagyságát tekintve, mivel nem igazán találkoztam más versennyel, ami ilyen mértékben jutalmaz, pláne nem építőket.
  • Másrészt viszont -ismerve a templom építésének fő előnyét; a megszerezhető tapasztalati pont mennyiségét- könnyedén rájöhetünk, hogy ez a pénzmennyiség igazából nem is a fő előnye a versenynek, hanem "csak" egy extra kiegészítés.
Nem tartozom részletes költségvetési beszámolóval, bár az itteni első poszt alapján, és az eredmények ismeretében azért könnyen végig lehet külsősként is számolgatni. De ha szeretnél utánajárni annak, hogy mennyire becsületesen szervezem a versenyt és a jutalmazást, ezt több módon is megteheted:
-Megkérdezhetsz olyan játékosokat, akik ismernek (lehetőleg minél régebb óta és minél közelebbről), hogy mennyire vagyok megbízható, mennyire szoktam tartani a szavam.
-Megkérdezheted konkrétan a versenyzőket: "Megkapták-e a jutalmat?" "Az mennyi időbe telt?" "Okozott-e nekik nehézséget?" "Avagy éppen lemondtak-e róla, és ennek ellenére megkapták-e, vagy akkor nem?"
-Illetve igazából elég a profilom első gondolatát elolvasni. Persze oda mindenki azt ír, amit akar. Viszont utána lehet járni a hitelességének.

Bár semennyire nem vagy érintett a versenyben, köszönöm az érdeklődést, hogy ennyire aktívan próbálod követni az eseményeit! :D
 

DeletedUser17063

Vendég
Bár semennyire nem vagy érintett a versenyben, köszönöm az érdeklődést, hogy ennyire aktívan próbálod követni az eseményeit! :D

Csak akkor nézek fel, ha jön e-mail egy üzenet miatt: http://prntscr.com/t63yvh :D
Természetesen nem gondoltam komolyan, biztos vagyok benne, hogy a megfelelő jutalmakat megkapják a versenyzők. Gratulálok nekik egyébként :D



Annyira jó ez a közösség, fantasztikusan taposunk egymás szájába nap mint nap, csak mert mindig van valami.

Nem offolok ide többet ígérem

Én se offolok ida többet! Nem taposok senki szájába, csak furán volt megfogalmazva számomra, mert világos a jutalom rendszer és nem az lett kommunikálva.
 
Fent