Általános beszélgetés a JÁTÉKkal kapcsolatban

LDuck

Active Member
Ja, mert nem volt elég lassú így is kitörölni 100-200 jelentést... :D Aki véletlen töröl, az ugyan úgy rá fog nyomni az igenre is. Tapasztalat. Szóval ez inkább csak hátráltatja a többieket, a törlést nem fogja megakadályozni :(
 

LDuck

Active Member
Természetesen egyik sem igaz :p Ennyire azért még megy a játék így vagy 10 év után. Pont ez benne a lényeg, hogy a kép pont az után készült amikor megkaptam a jelentést, nem nyúltam semmihez, nem öltöztem át. 2x is megcsinálta velem... Ezüst maradt utána is, prém is van még bőszen. A kövi órára meg is adta a 4-et, de előtte csak 2-t, meg éjjel is csak 2-t.
 

Enzo di Rosetti

Active Member
Nem támadtam senkit több mint 45 napig ,de a pb szintem még mindig nem csökkent. Most ilyen bénán számolok vagy minek kéne még történni? :D
(Febr.24.)

Jut eszembe. Nem akarja egy support tag levinni a pb szintem 150-re? :D
 

krcsirke

Well-Known Member
Bétán április 14-én reggel 9 órától egészen április 15. 23:59-ig, lesz lehetőség venni további hógolyókat és gyűjtőkártyákat. 33 köti/rög a golyó és 20 köti/rög lesz a kártya.
Remélem hozzánk is elérkezik ez az akció.
 

LDuck

Active Member
Hápi, nekem is akadt egy ilyen problémám pár napja, 600%+ rózsaszedésnél 4 darabokat dobállt a játék. Nem jöttem rá mitől van, de levetkőztettem meg felöltöztettem újra a karaktert, és utána jól dobálta a termékeket. Fícsör :)
Nálam nem számított az öltözés :D Ezüst nélkül 360%, és 2 különböző napon is 2db-ot adott rá...
Floridán pont fordítva megy (tudom-tudom, kiegyenlítődik, de nem kéne :D ) A 202%-os rózsára rendszeresen 3-at kapok, de tegnap a 477%-os paprikára elsőre 8, majd utána 3x7db jött.

Mintha lenne 1-2 meló, aminél valamiért kiakad, a többit jól csinálja. Örülnék, ha a fejlesztők rákukkantanának... de asszem ez csak álom marad :p
 

vitatigris

New Member
Szerintetek lesz valami érdemi, komolyabb változtatás a 3.0-nál, vagy a jelenlegi mederben folyik (jóindulattal) tovább a játék menete? Esetleg szintemelés, második szakma, mobilapp, várossal kapcsolatos fejlesztések (bővítések), stb.? Hallott valaki valamit?