Sajnos nem lehet, utólag már semmiképp se módosítunk a nyereményeken.
Az jó lenne, én is szívesen becserélném
Hát úgy látszik túl jók voltunk, nem jár nekünk sütiNem baj barátom, majd azt képzeljük szerencsesüti mikor ráharapunk a medálra
meg jó lenne nagyobb nyeremény,mondjuk az első helyezetteknek teljes gringó szett,mert akkor tényleg sokan regisztrálnának,és küzdenének a nyereményért,de gondolom ekkora nyeremény úgyse lesz..
ha már jó előre lehet látni, h ki fog győzni, akkor lehet bármilyen jutalom is, az aktivitás csökkeni fog..
Csak tavaly december végén 15 Gringo-t lehetett nyerni, illetve az tényleg olyan Speed volt, ami nem igényelt rögöt. Mindent pénzért lehetett vásárolni az UP Shopban.ezen a speeden csökkent le a végére az aktivitás,a tavaly decemberi végig aktív volt..
Szia! Bocsáss meg késői válaszomért, eszembe volt csak megfeledkeztem róla. A szerver már resetelve lett, így nem tudom megmutatni pontosan de a karakternek a szintjéhez képest több pontja volt. Azonban nem olyan szinten, hogy ne lehessen legyőzni.Hát úgy látszik túl jók voltunk, nem jár nekünk süti
@Klar , Pedro pontozásáról kaphatnánk egy képet?
Semmi baj, köszi az infót, akkor jól sejtettemSzia! Bocsáss meg késői válaszomért, eszembe volt csak megfeledkeztem róla. A szerver már resetelve lett, így nem tudom megmutatni pontosan de a karakternek a szintjéhez képest több pontja volt. Azonban nem olyan szinten, hogy ne lehessen legyőzni.