Kérdések és válaszok

Harland David Sanders

Kentucky Colonel
Minden szentnek maga felé hajlik a keze, kevésbé meglepő és még kevésbé csoda
Most éppen az augusztus 20.-ai, meg a szeptemberi meg a blabla extra bónuszokkal próbálják megnyerni a játékosokat, hogy na lépjünk be és állítsunk melót, mert hű de sokat számít a +25% TP meg a többi 20% bón! Én már csak napi 1x lépek be szóval a nap háromnegyedében nem is dolgozik a karim. Akik még nem így tesznek és belépésfüggők azoknak sem segítenek a bónuszok, mert hiába szerez egy kicsit több tp-t nem veszi észre a lényeget, nem lát be a színfalak mögé, de mindegy is hiszen ők már amúgyis elveszett lelkek s, hogy egy klasszikust idézzek nekik ettől "áll mint a cövek".
A mondandóm lényege az volna, hogy a közösségnek ideje lenne kinyitni a szemét. Csak azok persze akiknek eddig csukva volt, de akinek van az a 3. szemét is kinyithatja nyugodtan, mert kellenek vezetők és kell az intellektuális erő, hogy egységben lépjünk! Vagy mindenki vakáció módba teszi a kariját 1-2 hónapra és be sem lép addig, valamint fel kell kutatni azokat akik rögért vesznek "előnyt", és helyette jobb alternatívát kínálni nekik. Valódi bojkottra van szükség!
Ami itt megy, hogy a problémákat, mint tüneteket látszatfrissítésekkel kezeljük, de érdemi fejlesztés nincs, sőt a játékosokat is megalázzuk azzal, hogy minden áron pénzt akarunk kicsavarni a kezükből szerintem szánalmas. Ez így is az utolsó utáni esély a változásra! Én részemről már csak hátradőlök és élvezem a fórum és a cset örömeit amíg ez is ki nem ürül lassan, mint a játék. Szebb napokat!
Tisztelettel:
 

Mr. T.

THE DEVIL
Én azért TP-zek egy jót a hétvégén, ha ráérek! :cool:

Hogy miként jön ide most a pénz nem tudom, mert ennek semmi köze a prémhez….

Ahelyett, h Te is tiltakoznal.. latszik, hogy Te is bealltal a sorba es megrontott ez a rencer.. meg a prém, meg a gringo.. Neked is tiltakozni kellene, a nép mellé allni, aik mar lazonganak az elnyomas ellen.. holmi napi 1 belepessel, holmi vakacio moddal.. ez az igazi ellenallas.. ( szarkazmus.. )
 

Etheryon

Veteran Member
Speed győztes 2022
Nekem tetszik, hogy nem kell mindennap komoly időt fordítani a játékra. Sok játékban kifejezetten zavar, hogy napi 2-3 órát kell aktívan játszani azért, hogy versenyben maradj. Ha nincs időm éppen és 3 hónapig csak építeni járok fel, itt akkor se változik semmi.
Nos a játék az olyan amilyen, de azért elég naiv vagy ha úgy gondolod egy kis sztrájktól majd jobb lesz. Ha azt látják esik a bevétel akkor nem akkor nem hiszem az a cég válasza, hogy öljünk bele még több pénzt...
Viszont a bónok értékei kicsik, lehetne duplája vagy triplája, legalább egy hétvégén lenne aktivitás.
 

Etheryon

Veteran Member
Speed győztes 2022
Screenshot_2023-08-31-09-39-36-268-edit_com.android.chrome.jpg

Ehhez az eredményhez 30 napnyi órát kell építeni az eredményt? Ez a lehetőség hangzik a leglogikusabbnak nekem, de feleslegesen nem építeném 30 napig ha mégse.
 
Nem kell sztrájkolni meg megváltoztatni a másik ember gondolkodását. Észérvekkel a mai világban nem lehet meggyőzni a másikat, főleg egy "mentálisan leegyszerűsített" közegben, ebben csodálatosan szép kicsit kelet-europai felvilágosult társadalomban. Egy olyan társadalomban akik a szenvedéshez és a gürcöléshez, a lealjasodáshoz, a megalkuváshoz szocializálódott, hogy túléljen, nem kell utat mutatni. Jól érzik magukat stagnáló, már-már vissza fejlődő közegben, csupán azért, mert ehhez szoktak hozzá, ez nekik a komfort és az otthon.

Ha ők ebben a ruhában érzik jól magukat, akkor hordják büszkén. -Egyébként is minden ruha ki tud menni a divatból.

Amióta itt vagyok én is folytonos küzdelemben voltam azzal, hogy "segítsek" felvilágosodni vagy hagyjam rájuk és élvezzem a játékot. Ez a kétpólusú gondolkodás kísérte végig a több mint tíz éves "pályafutásom". A legigazságosabb válasz végül az lesz mindenre, hogy nem kell az igazságérzetünket másra eröltetni, mert az egyenesen azt váltja ki a másikból, hogy ellenkezzen.

Nem vagyunk istenek, hogy felelősség terhe nyomja a vállunkat, hogy más emberek hasznosan töltsék az idejüket. A legnehezebb elfogadni, hogy vannak emberek akik nem fognak úgy gondolkodni mint te, akárhogyan is akarod. Az igazi felvilágosultság nem az lesz, hogy másoknak mutatod az utat a szerinted jobb út felé. A felvilágosultság az lesz, hogy többé már nem érdekel téged, hogy mások mivel töltik az idejüket, de ha maguktól ráébrednek a valóságra és segítséget kérnek tőled, akkor megadod nekik és nem fordulsz el tőlük azzal a szöveggel, hogy: ,,Na én megmondtam! Most már a te bajod.”
-A nap végén ez fogja szolgáltatni a legtöbb energiát.

Olyanokkal vitatkozni akik nem ott tartanak ahol te, az olyan lesz mintha két külön nyelvet beszélnétek és garantálom, hogy borzasztóan sok energiád fogod elpazarolni és végül te is csak hülyeségekre pazaroltad az idődet, mint azok akiket meg akartál győzni, mert nem jutottál semmire.
 

Ghost of Red James

Well-Known Member
Durva,hogy valakinek olyan élete van hogy napi xy órát végig 15s :D !
.. ha havi 1x lenne ez, de nap mint nap :D !

Mennyire érdekes, hogy milyen kitartóak egyesek, ugye elég elvetemült gamerek, akik napi 16 órát secelnek megállás nélkül, kerek 10 percenként buffozással és folyamatos öltözéssel, mert hiszen … akarom mondani a kitartás és a játékszeretet meghozza a gyümölcsét.
 

Bogyó

Game Master
The West Csapat
Game Master
Fórum Moderátor
Észérvekkel a mai világban nem lehet meggyőzni a másikat, főleg egy "mentálisan leegyszerűsített" közegben, ebben csodálatosan szép kicsit kelet-europai felvilágosult társadalomban.
Had vitatkozzam veled! Én azt vallom, hogy Magyarországon, olyan mint társadalom nincs. Lehet hogy valamikor volt, de a szocializmus és az azt megelőző rendszer felszámolta és lakosságra cserélte. Egy társadalommal nem lehet megtenni azt, amit az ország népességével rendre megtesznek, az elmúlt évszázadban.

Az írásod többi részét elfogadom, de nem teljes mértékben értek egyet vele! :)
 
Fent