Kérdések és válaszok

DeletedUser17605

Vendég
Dan írta ezt is: :D

"Az utazó kereskedő már régóta a játékban van, de a jutalmak nem mindig voltak elég jók. Az elmúlt pár hónapban azon dolgoztunk, hogy ezen javítsunk és most készen állunk a megnyitásra!"

Nos... http://prntscr.com/js8s76 ez a kép szerintem magáért beszél (ha még a google fordító is pontosabb fordítást nyújt a jelenleginél, inkább ezt használjuk a jövőben) :D Van a játékban utazó kereskedő is, de az egy picit más tészta! ;)
 

Kanyim

Veteran Member
Közeleg a foci vb és ha jól tudom ismét lesz tippelgetős játék a meccsek kimenetelére rögöcskéért.
A 2 évvel ezelőtti foci eb idején futott hasonló eseményből kiindulva kérném hogy ha megoldható akkor a meccseket korábban töltsétek fel. Többször is előfordult hogy csak aznap kerültek be a rendszerbe az esti meccsek és emiatt lecsúsztunk néhány mérkőzésről és így rögöktől estünk el.
 

DeletedUser17483

Vendég
A következő erődharc VB idejéről lehet tudni,hogy mikor lesz? Van már tárgyalás róla? Nagyon sokan várjuk már, remekül éreztünk magunkat az előzőn is, lehetne sűrűbben :)

fél év telt el a legutóbbi vége óta, a kettő között meg 2,5-3 év kb ... egy ideig biztos nem lesz ...
 

DeletedUser17614

Vendég
Roni nem hiányoztál nekünk nyugi :D Csak az egodat szeretné növelni néhány ember, mert vagyunk annyira együtt érzők, s tudjuk, hogy másban az ég világon nem leled örömöd :)

Szóval: "szeretünk Roni, maradj velünk, könyörgünk..."
 
Fent