Dumaláda

• Témaindító Témaindító DeletedUser11264
  • Kezdés ideje Kezdés ideje
Nahh itt a 2024 -es bejegyzés ,és ezúttal folytatom a naplómat !

Az erőharcok Georgia világon kicsit javultak ,naponta mennek a harcok, a támadók rendszeresen kihívják a kis és néha közepes erődöket! Kicsit fáradtak a katonáink, de még tartjuk a szárnyakat,tornyokat amíg lehetséges.Sajnos a piaci lehetőségek korlátozottak ,így néha esténként éhesen fekszünk le aludni. Bár pénzünk akadna elég, vásárolnánk -de a farmerek valamiért nem termelnek ,kicsit szerintem motivációvesztés miatti mélydepresszíóba zuhantak e világon.A párbajosok csökkentették akciójukat , szerintem párbajéhségük kihalóban lehet, vagy a töltényeik - golyóikkal lehet a baj. Sebaj kalandorként kicsit megkeseredten- szívesen vállnék igazi katonává, vagy western párbajhőssé .De van itt egy Isteni hatalom, ami egyenlőre nem engedi ezt!-valami Innónak hívják egy szellem lehet, vagy valami megfoghatatlan dolog, bár szerencsére írni lehet levelet nekik -de úgy látszik van még egy magasabb hatalom is fölöttük, akik ellenőrzik ittlétünket! Fúj a szél minden nap ,sokszor esik is az eső, de ami nem változik az az ,hogy vannak jó barátok akikkel több mint 10 év után is jót lehet dumálni ,ha csak pár percre is de igazából ezt adta nekem ez a játék ,amiért még mindig itt vagyok ! Legyetek pont olyanok,amik eddig is voltatok ,mert tudjátok egy játék olyan mint az élet -az igazi énedet kihozza, és tükrözi a valóságot!

Most búcsozom,de csak a soroktól -Mindenkinek további kellemes időtöltést kívánok minden világon szerteszét !

Wyatt Kevin Costner

Mikor temetjük el végre Georgiát?

A West 18 éves lett, és vele együtt Georgia 11.

Sok mindent átélt már ez a szerver: hatalmas bumm volt az indulása, és hatalmas veszteség volt számunkra a Hawaii szerver megnyitása.
És igen, végre jön egy újabb szerver...remélem, sokat hozzátesz majd a játékélményünkhöz, és talán az előző szerverek lakosságához is.
Aki lemaradt volna: Hawaii már nem létezik, sőt, a játékosok Georgiára költözhettek.
E nagy költözés előtt 286 fő volt a népességünk. Ez most 233.

Olyan embereket, barátságokat veszítettünk el mindannyian a szerveren, hogy már tényleg... hova tovább?
Kulcsfontosságú figurák égtek ki és tűntek el. Mások egyszerűen megelégelték a langyos vagy inkább hideg vizet, és arrébb álltak.
A szerverünk játszható, de nem élvezhető.

Az egyik legjobb játékosunk, sőt egy ideig a West legjobbja TP-ben, mára be sem jelentkezik.
Megkérdeztem, miért. A válasza rövid volt: „Itt nincs kihívás.”

Nálunk nincs PB.

Ha ezt olvasod, és Flon vagy Eldon játszol… ez szinte elképzelhetetlen. De nálunk tényleg nincs.

Erődharc? Vicces...
És kb. így kell hozzáállni már több mint 5-6 éve. Egy „jó” harc nálunk azt jelenti, hogy vagyunk 14 vs 14. Ez az aktív mag, plusz a termékszedők, akiket befűztünk, hogy „jó lesz”, aztán soha többé nem jönnek.
Szánalmasan próbálkozunk évek óta rendbe rakni legalább annyira a szervert, hogy harcolni tudjunk. Sokan név szerint is tudják, mennyire próbálkozunk, és néha milyen következményei vannak ennek magára a szerverre…
Ha azt hiszed, ma rossz harc volt, ne bánkódj; holnap vagy a te csapatod lesz 4 ember, vagy az ellen. Örülj a 8k TP-dnek és az 5 db kötvényednek. Természetesen a csilliós szettedben...

A piacról ne is beszéljünk. Mert nem létezik!
Ez a legborzasztóbb. Mindenki, aki csere-berél, tudja, milyen.
Sokan már át sem visszük máshol talált tárgyainkat vagy pénzünket. Mert minek? Mit kezdesz vele Geo-n? Nézegeted?

Georgia megérdemelné, hogy játszható legyen.
3 éve regisztráltam újra, azóta ezen dolgozom.
Próbálom a piacot életben tartani. Próbálok várost vezetni, és a szövetségben aktív lenni.
3 év alatt sikerült összeszednem 4 aktív játékost a városomba, és mára már egy lemorzsolódott közülük, pont az, akivel elkezdtem ezt az egészet.

A legfájóbb viszont mind közül az, hogy ha Georgián van egy új játékos, annak 90% esélye, hogy csak egy multi.
Te és a társaid beleélitek magatokat, hogy végre friss vér…Odaadod a féltáskád, elhiszed amit mond, tanítgatod… Aztán 1-2 hónap, és az illető sehol.
Igazi, ténylegesen új játékossal évek óta nem találkoztam.
Nem termékbeszerző karakterre gondolok, hanem arra, aki tényleg játszana velünk.

Meddig kell még ezen a digitális koporsó-szerveren maradnunk?
Mielőtt mi is követjük a Görög West példáját, és átmegyünk .net-re...?
Én szeretnék a magyar közösséggel játszani, magyar szervereken, rendes játékélménnyel.

Kvo

Jó pár nap eltelt a „híressé vált” posztom óta.

A posztom sokaknál betalált.

Van, akinek kényelmetlen volt.
Van, aki személyesnek vette.
S van, aki élvezi a stagnálást.

Jó páran írtatok, vagy kifejtettétek véleményeteket akár levélben, akár a Geo-s fórumon, akár chaten.
Köszönöm.

Többen sajnos már nem leszünk!
Ezt te is tudod, és az Inno is tudja, és az adminok is tudják.

Viszont! Ez egy közösségi játék.
Nem tamagocsi.

És pontosan e szó miatt tartottam a legjobban ettől a poszttól.

Sokan úgymond már csak így tekintenek vissza a karakterükre, vagy a játékra.
3 órameló, 1 alvás, holnap repeat.
Ők a sokak. A szellemek.
Akik nem merik elengedni rég halott babájukat, és úgymond pusztán emlék vagy mementó miatt csak fenntartják a karakterüket.
Se interakció, se semmi.
Pusztán egy lélegeztetőgépen fenntartott valami.

Ha lehetne háttérhangot beállítani egyes szerverekhez… igen, Geo a lélegeztetőgép zaját kapná.

Őszintén, egy picit féltem.

Féltem, hogy az a mag, akik miatt játszom, mert miattuk játszom, egyszerűen ellenem fordul.
De még a legnagyobb stagnálást élvező játékos is, némán, de mellettem áll.
Mert tudja: közösség nélkül nincs játék.

Én tudom, hogy valami megmozdult.
A csend megtört.

Ha nem hallatjuk a hangunkat és elégedetlenségünket,
ez a játék, de legalábbis a magyar szerverek, hamarabb fognak eltűnni, mint gondolnátok!
Állj ki magadért és társaidért!
Állj ki a Magyar Westért, és tegyük játszhatóvá azt, ami már több éve elromlott.
Ha kell, költözések árán is.

Hiszek abban, hogy a játék mindenkinek profitálható.

A játékosoknak és az Innónak egyaránt.
De ehhez élhető közösségek kellenek, nem elhagyatott, halott szerverek.

Tudom, hogy a mi kis harcunk itt Geón lehet, hogy az ignorálás finom habjaiban enyészik el.
Posztom óta még radikálisabb megoldások is felmerültek
.
Ilyen például a kollektív törlés vagy a kollektív szabadság. És ezekkel nem én álltam elő.
De ugyanúgy támogatom ezt is, ha ez kell ahhoz, hogy komolyan vegyetek minket, vagy legalább észrevegyetek minket!

Itt vagyunk! Kb. 20-an. Játszani szeretnénk!

Kvo

alternatív megoldásként vásároljuk fel az inno részvények 51%-át és összevonatjuk az összes világot
5 világot játszom a legjobb karakteimet hagytam meg mindegyiken nem szeretném őket hogy el vesszenek! egyiknap néztem hogy egyész orszogkat szűntettek meg mert kevesen játszottak benne török görög
Sziasztok Cowboyok és Cowgirlok!

2026 február közepétől átvihetitek a karaktereiteket a nemzetközi szerverre. Láttuk, mennyire tetszett nektek a folyamat, és hogy hányan költöztettétek már át a karaktereiteket. Ahogy a szerveregyesítési
bejelentésben is bejelentettük , 2026. április 23- án bezárjuk a görög szervert.

Viszlát török piac
(2026. április 23., 17:21)
A török szerver/piac hivatalosan és véglegesen bezárt a mai naptól. » További információ

A TÖRÖK PIAC BEZÁRÁSA
(2026. április 23., 15:41)
A piacterünk véglegesen bezárt!
A bejelentkezés már nem lehetséges. Ha elmulasztottad a lehetőséget, hogy átvidd a karaktered a nemzetközi szerverekre, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot a lehető leghamarabb ! Az összes fiókadatot néhány héten belül töröljük!

A nemzetközi szerver kombinálása a szerverrel.
(2026. február 4., 19:02)
Fontos bejelentés, kérjük, olvassa el!
A bevándorlási eljárások 2026. február 10- én

Pontosan.

Akár tetszik nekünk, akár nem: ez vár ránk is.

A kérdés az idő.
1–2 év? Kevesebb? Több?

…Előbb el fog ez jönni, mint gondolnánk…

Minden tiszteletem azoknak, akik évek óta belerakják a munkát a játékba, legtöbbször teljesen ingyen.
A Magyar Westet főképp a „Labour of Love” tartja fenn.
Többen vagyunk így, akik ezt tudják.

Mind szeretnénk az utolsó időket jól tölteni,azokkal, akik itt vannak.

Kvo

Vissza
Fent