Mikor temetjük el végre Georgiát?
A West 18 éves lett, és vele együtt Georgia 11.
Sok mindent átélt már ez a szerver: hatalmas bumm volt az indulása, és hatalmas veszteség volt számunkra a Hawaii szerver megnyitása.
És igen, végre jön egy újabb szerver...remélem, sokat hozzátesz majd a játékélményünkhöz, és talán az előző szerverek lakosságához is.
Aki lemaradt volna: Hawaii már nem létezik, sőt, a játékosok Georgiára költözhettek.
E nagy költözés előtt 286 fő volt a népességünk. Ez most 233.
Olyan embereket, barátságokat veszítettünk el mindannyian a szerveren, hogy már tényleg... hova tovább?
Kulcsfontosságú figurák égtek ki és tűntek el. Mások egyszerűen megelégelték a langyos vagy inkább hideg vizet, és arrébb álltak.
A szerverünk játszható, de nem élvezhető.
Az egyik legjobb játékosunk, sőt egy ideig a West legjobbja TP-ben, mára be sem jelentkezik.
Megkérdeztem, miért. A válasza rövid volt: „Itt nincs kihívás.”
Nálunk nincs PB.
Ha ezt olvasod, és Flon vagy Eldon játszol… ez szinte elképzelhetetlen. De nálunk tényleg nincs.
Erődharc? Vicces...
És kb. így kell hozzáállni már több mint 5-6 éve. Egy „jó” harc nálunk azt jelenti, hogy vagyunk 14 vs 14. Ez az aktív mag, plusz a termékszedők, akiket befűztünk, hogy „jó lesz”, aztán soha többé nem jönnek.
Szánalmasan próbálkozunk évek óta rendbe rakni legalább annyira a szervert, hogy harcolni tudjunk. Sokan név szerint is tudják, mennyire próbálkozunk, és néha milyen következményei vannak ennek magára a szerverre…
Ha azt hiszed, ma rossz harc volt, ne bánkódj; holnap vagy a te csapatod lesz 4 ember, vagy az ellen. Örülj a 8k TP-dnek és az 5 db kötvényednek. Természetesen a csilliós szettedben...
A piacról ne is beszéljünk. Mert nem létezik!
Ez a legborzasztóbb. Mindenki, aki csere-berél, tudja, milyen.
Sokan már át sem visszük máshol talált tárgyainkat vagy pénzünket. Mert minek? Mit kezdesz vele Geo-n? Nézegeted?
Georgia megérdemelné, hogy játszható legyen.
3 éve regisztráltam újra, azóta ezen dolgozom.
Próbálom a piacot életben tartani. Próbálok várost vezetni, és a szövetségben aktív lenni.
3 év alatt sikerült összeszednem 4 aktív játékost a városomba, és mára már egy lemorzsolódott közülük, pont az, akivel elkezdtem ezt az egészet.
A legfájóbb viszont mind közül az, hogy ha Georgián van egy új játékos, annak 90% esélye, hogy csak egy multi.
Te és a társaid beleélitek magatokat, hogy végre friss vér…Odaadod a féltáskád, elhiszed amit mond, tanítgatod… Aztán 1-2 hónap, és az illető sehol.
Igazi, ténylegesen új játékossal évek óta nem találkoztam.
Nem termékbeszerző karakterre gondolok, hanem arra, aki tényleg játszana velünk.
Meddig kell még ezen a digitális koporsó-szerveren maradnunk?
Mielőtt mi is követjük a Görög West példáját, és átmegyünk .net-re...?
Én szeretnék a magyar közösséggel játszani, magyar szervereken, rendes játékélménnyel.
Kvo