Bekérdező

• Témaindító Témaindító VDani
  • Kezdés ideje Kezdés ideje
kötöttnek kötött, de nem olyan rossz, csak a feszített órarendhez képest picit fárasztó, te hökös vagy vagy lettél volna?

Nem voltam és nem is lettem volna, ellenben Mentorprogramban vettem részt, mint mentor, azt szerettem, mi motivált, hogy hökösnek jelentkezz?

Hát, fogalmam sincs, drága egy szem harmadéves élettársunk picit hülye de így szeressük, meg neki elsőre meglett a matek 1, hogy adjam elő otthon hogy megbuktam úgy, hogy ne fájjon jobban mint amennyire így is fáj?

Mondd azt, hogy feltudod még kétszer venni a tárgyat az elkövetkezendő félévek során, szóval semmi para, miből hasaltál el?

Matematika 1, javítóra nekifekszek, talánnnn menni fog, másik lutri a mérnöki számítások lesz, de ha a második zh egész jó, és az elsőt javítom akkor ott még a megajánlott 3-as is meglehet, lehet rá esélyem? (Mellékinfó: műábrából megvan az aláírás és az érdemjegy, de még nem neptunon)

a vizsgajelentkezés hétfőn nyit, de eddig 1 fel van véve, ami a jogi ismeretek (a 3 kredites, mindenki által is tanult jog), azt mondták nem nehéz, igaz ez?

Én szívtam vele a sze-n, de a műszaki szakokon azt hallottam, hogy könnyen teljesíthető volt, elmész a szemeszterzáróra?

A héten szabin vagyok ugyan, de ez már nem is levelezős brigádnak van kitalálva, neked tetszik a havazás az oldalon?

Vissza
Fent