Bekérdező

Abigail Knight

"[...] én csak ide feljárok."
off: Á, szakdolinak olvastam. A szakkollégium nem kötelező, választható opció, de bebiztosítja a kollégiumi helyedet elég huzamos ideig. Kötelezően kell benne plusz kurzusokra járni vagy projektekben helytállni, de pont ezek miatt egy nagyon jó közzösséget épít ki a rendszere. Szóval, ha belefér a plusz lefoglaltság, akkor a legjobb választás.

Ma nem, de jellemző rám, hogy sietek mindenhova, hogy indul eddig a heted?

Abigail Knight

A tanulmányaim jól mennek, a többinél (költözés,munka) most visszalépés történt, melyik tárgy megy kevésbé a képzéseden?

senki600

Egy vasútbarát
Hát, elég sok minden nem megy, falusi vagyok, de ami nem megy, az a műszaki ábrázolás, matek, fizika (bár talán az optikából meg hullámtanból meg rezgésekből lesz egy aránylag értékelhető ZH), meg az a fránya mérnöki számítások (mi a fene az a VBA az excelben és miért jó nekem?), régebben volt ami nem ment?

Abigail Knight

Én a statisztikával kínlódtam sokat, de volt még pár tárgy, ahol nem az anyaggal volt probléma, hanem az oktató lehetetlen elvárásaival, ha valamelyik tárgyadat nem sikerül teljesítened, azt feltudod venni következő szemeszterben?

senki600

Egy vasútbarát
Ha az egyetemet nem nézzük, hogy nehéz, azt mondanám, hogy nagyon jó, te vidékről kerültél fel oda vagy helyben voltál?

Abigail Knight

Így, hogy egyre inkább esik vissza a város színvonala, hosszútávon nem élnék itt, futottál már bele éjszaka balhés arcokba?

senki600

Egy vasútbarát
Párszor mentem 23 után és 5 óra előtt, főleg szerdán (nem a Bridge-be/ből, hanem vasútra), nappal jobban félek az állomás körül, ha itt nem élnél, hova mennél, ha szigorúan az országban kell maradni?

Abigail Knight

Régen Sopronnal szemeztem, de már az sem a régi, szóval talán Pécs, te inkább belföldön vagy külföldön próbálnál szerencsét?

senki600

Egy vasútbarát
Tekintve hogy nem tudok semmilyen nyelven se, inkább maradok itthon, ha újra ott lennél, hogy felvételiznél, jelentkeznél újra egyetemre?

senki600

Egy vasútbarát
Abból kiindulva, hogy 12 hét alatt mit láttam-tapasztaltam, így a koliszoba (Multikoli), lakótársak, szaktársak, alkohol, neked ezek mellett vagy helyett volt ami jó neked itt?

Abigail Knight

Összességében szerettem a Széchenyit, bár a legtöbb pozitív élményem nekem sem az oktatáshoz köthető, teljesítesz valamilyen testnevelési tárgyat?

Fent