A Nagy Jósterem

Kedves Monó a te lapjaid, az Uralkodó, Hold, Mágus.
Az univerzum szerint egy kiegyensúlyozott ember támogatására számíthatsz, aki egyértelműen férfi lesz, biztosít majd téged a támogatásáról, jól fogod érezni magad mellette. Az univerzum azért állítja melléd ezt a férfit, mert úgy érzi egy bizonytalan időszak átvészeléséhez erre lesz szükséged. A lapok azt sugallják nyugodtan bízd magad erre az emberre, mert szeret és támogatni fog minden erejével. Az új év egy jó kezdet lesz számodra, a fogadalmaid tartani fogod az egész évben, egyelőre az univerzum nem mutat rosszat a távoli jövődben, egy kis bizonytalan időszak fog jönni csupán, amit együtt fogtok valakivel átvészelni.


q5aax5n.jpg
M0hM00E.jpg
o6ceXiD.jpg
 
Kedves Sennky, a te lapjaid a Szerencsekerék, Torony és a Hold.
Az univerzum szerint a sors fogja egy darabig irányítani az életed, fura történések fognak veled történni. Olyanok amikre egyáltalán nem is számítottál, nem is lehetsz rájuk befolyással, meglepetésszerű dolgok fognak érni téged. Egy álmodozó időszak is fog jönni, vagy már eljött, az univerzum azt üzeni ki kell törni az álmodozás börtönéből, el kell kezdened megvalósítani az álmaid, mert mindenre képes lehetsz, elhatározásodon és a kitartásodon fog múlni minden. Ne kényelmesedj bele a mindennapokba, küzdened kell és az út végén beteljesülést fogsz találni.


nGwIsSF.jpg
ZLBsPh5.jpg
omI2ihi.jpg
 
Kedves Titanilla, a te lapjaid a Főpapnő, Uralkodó és a Végítélet.
Az univerzum azt üzeni, hogy a női megérzéseid tökéletesek, a jövőben szükséged lesz rájuk és használd is őket. Mindeközben az élet olyan kihívásokat fog állítani veled szembe, ahol az eszedre is szükséged lesz, a megérzéseid mellet. A lapok szerint ne másban keresd a segítséget, egyedül kell majd megbirkóznod a feladatokkal. Az élet azért tesz majd próbára, hogy erősítse a jellemed, erősebb nő legyen belőled. Természetesen nem kell magányra számítanod, a saját lelki vívódásaid után, a saját harcaid után lesz ott melletted valaki aki "feltámaszt", segít téged egy új kezdetben. Segít majd új dolgokba belekezdeni, amik új lehetőségeket jelentenek majd az életedben.


rY5M0lI.jpg
bPBuDlY.jpg
laS88oz.jpg
 
Kedves MogyoróMester, Újévi áldást kértél.
Segítségül hívtam Fortuna istennőt, hogy a jövő éved eredményteljes legyen. Fortuna segíteni fog neked sikereket elérni, elérni a megfogadott céljaid.
Nincs mitől félned, vágj bele amibe szeretnél. Megáldottalak, mostantól támogat téged az univerzum.

(Ha túl sokáig nézed Fortunát, elkezd megbabonázni és összezavarhatja a látásod.)

z6ChaD3.png
 
Kedves Lacx, lassan itt az újév és kérted az áldásom. Egy Hindu szerencsegyertyát gyújtottam érted, hogy megidézzem Fortuna Istennőt számodra.
Kértem Fortunát, hogy áldjon meg téged szerencsével és bőséggel a 2022-es esztendőben. A gyertya egyre intenzívebben kezdett égni, jelezte számomra az Istennő a jelenlétét. Fortuna boldogsággal fordul feléd, minden rossz ami idén történt veled azt jövőre a szerencsédre fordítja majd. Az univerzum karjaiba fogadott téged és támogatni fog téged sok-sok jósággal. Boldog új évet kívánok neked! A Hindu gyertya ma éjfélig biztosan fog érted égni, hogy szerencsét hozzon neked!

9k7toxK.png
 
Fent