A Nagy Jósterem

Kedves Monó a te lapjaid, az Uralkodó, Hold, Mágus.
Az univerzum szerint egy kiegyensúlyozott ember támogatására számíthatsz, aki egyértelműen férfi lesz, biztosít majd téged a támogatásáról, jól fogod érezni magad mellette. Az univerzum azért állítja melléd ezt a férfit, mert úgy érzi egy bizonytalan időszak átvészeléséhez erre lesz szükséged. A lapok azt sugallják nyugodtan bízd magad erre az emberre, mert szeret és támogatni fog minden erejével. Az új év egy jó kezdet lesz számodra, a fogadalmaid tartani fogod az egész évben, egyelőre az univerzum nem mutat rosszat a távoli jövődben, egy kis bizonytalan időszak fog jönni csupán, amit együtt fogtok valakivel átvészelni.


q5aax5n.jpg
M0hM00E.jpg
o6ceXiD.jpg
 
Kedves Sennky, a te lapjaid a Szerencsekerék, Torony és a Hold.
Az univerzum szerint a sors fogja egy darabig irányítani az életed, fura történések fognak veled történni. Olyanok amikre egyáltalán nem is számítottál, nem is lehetsz rájuk befolyással, meglepetésszerű dolgok fognak érni téged. Egy álmodozó időszak is fog jönni, vagy már eljött, az univerzum azt üzeni ki kell törni az álmodozás börtönéből, el kell kezdened megvalósítani az álmaid, mert mindenre képes lehetsz, elhatározásodon és a kitartásodon fog múlni minden. Ne kényelmesedj bele a mindennapokba, küzdened kell és az út végén beteljesülést fogsz találni.


nGwIsSF.jpg
ZLBsPh5.jpg
omI2ihi.jpg
 
Kedves Titanilla, a te lapjaid a Főpapnő, Uralkodó és a Végítélet.
Az univerzum azt üzeni, hogy a női megérzéseid tökéletesek, a jövőben szükséged lesz rájuk és használd is őket. Mindeközben az élet olyan kihívásokat fog állítani veled szembe, ahol az eszedre is szükséged lesz, a megérzéseid mellet. A lapok szerint ne másban keresd a segítséget, egyedül kell majd megbirkóznod a feladatokkal. Az élet azért tesz majd próbára, hogy erősítse a jellemed, erősebb nő legyen belőled. Természetesen nem kell magányra számítanod, a saját lelki vívódásaid után, a saját harcaid után lesz ott melletted valaki aki "feltámaszt", segít téged egy új kezdetben. Segít majd új dolgokba belekezdeni, amik új lehetőségeket jelentenek majd az életedben.


rY5M0lI.jpg
bPBuDlY.jpg
laS88oz.jpg
 
Kedves MogyoróMester, Újévi áldást kértél.
Segítségül hívtam Fortuna istennőt, hogy a jövő éved eredményteljes legyen. Fortuna segíteni fog neked sikereket elérni, elérni a megfogadott céljaid.
Nincs mitől félned, vágj bele amibe szeretnél. Megáldottalak, mostantól támogat téged az univerzum.

(Ha túl sokáig nézed Fortunát, elkezd megbabonázni és összezavarhatja a látásod.)

z6ChaD3.png
 
Kedves Lacx, lassan itt az újév és kérted az áldásom. Egy Hindu szerencsegyertyát gyújtottam érted, hogy megidézzem Fortuna Istennőt számodra.
Kértem Fortunát, hogy áldjon meg téged szerencsével és bőséggel a 2022-es esztendőben. A gyertya egyre intenzívebben kezdett égni, jelezte számomra az Istennő a jelenlétét. Fortuna boldogsággal fordul feléd, minden rossz ami idén történt veled azt jövőre a szerencsédre fordítja majd. Az univerzum karjaiba fogadott téged és támogatni fog téged sok-sok jósággal. Boldog új évet kívánok neked! A Hindu gyertya ma éjfélig biztosan fog érted égni, hogy szerencsét hozzon neked!

9k7toxK.png
 
Kedves Lacx nyertél tőlem egy ingyen jóslást mivel elsőnek kérted a szolgálataim a visszatérésem óta!
A te lapjaid a végítélet, a főpapnő és az uralkodónő.
A lapjaid a feltámadást jelentik, gondoskodsz szeretett környezetedről, igyekszel megvédeni a gonosz szellemektől. Törődést fogsz mutatni ellenségeid iránt, jósággal fogsz fordulni feléjük, eleinte idegenek lesznek veled és elutasítóak. De! Végül megtérül a befektetett energiád, az uralkodónő fejlődést mutat, kilépést a rossz múltból, reméljül sikerrel véghez viszed majd terveid, az univerzum támogat terveidben!

(A rontás levételt hamarosan megkapod.)
wulucEM.png
N3H2ZtN.png
aD3zzwI.png
 
Kedves Florida! @Lacx polgárotok aggódva fordult hozzám átoklevételt kérni megrontott földetekre! Aggódott mert Floridát megszállta az ördög, elburjánzott a méreg a lelketekben! Rossz szellemek gyalázták meg szent földeteket! Eljöttem hát, 15 vérvörössen izzó gyertya kíséretében, hogy megszabadítsalat titeket a gonosztól, Lacx tisztességgel ellenállt neki, az ő lelke megerősít titeket abban, hogy a jó útra visszatérjetek. Nyájatokat szívesen kísérem vissza a helyes és a harmónikus útra! Florida összes megyéjében elhelyeztem szent gyertyáimat amik karácsonyig égni fognak. Készítettem egy festményt, hogy miként képzelem el Florida visszatérését a természetes útra. Szép fákat és bőséges természetet rajzoltatott velem az univerzum. Ilyen békésnek és harmónikusnak képzelem el Floridát mostantól fogva, az átkot levettem rólatok! Aki pedig újra a rossz útra tér, nos őt a Karma hatalmára bízom.
(A kép egyedi és általam készített.)
oWczqVM.png
 
ElServigo a te lapjaid a Mágus, Főpapnő és az Ördög.
A lapok azt mutatják a helyes úton haladsz, valami új dologba vágtál bele a vadnyugaton, a lapok azt is jelzik, hogy a társaid megértőek befogadóak lesznek veled szemben. Az út amin most jársz az univerzum szerint helyes, magabiztosan kezdhetsz bele új helyzetekbe. Végezetül légy óvatos mert, ha nem figyelsz nagyobb pénzügyi veszteség fog érni, kezeld tudatossággal a pénzügyeid különben rafinált embereket jutathatod könnyedén a pénzedhez! Az ördög lap jelez egy kisebb vészt, de ha felkészülten vársz erre a helyzetre elkerülhető lesz a rossz.

Y5byCJ2.png
lHBieQ8.png
l2oGI82.png
 
Kedves Assassin a te lapjaid az Uralkodó, Diadalszekér, Főpapnő.
A diadalszekér sikert jelez az életedben, de csak akkor, ha magabiztosan kezeled a helyzeteket és határozott döntéseket leszel képes hozni a jövőben.
Lesz az életedben egy illető aki csalódást fog okozni, de légy vele megértő, alaposan vizsgáld meg a helyzeted és az ő helyzetét, ne hozz elhamarkodott döntéseket ezzel kapcsoladban, az felesleges bonyodalmakat okozhat és elveszítheted ezt az illetőt az életedből. Maradj higgadt, vizsgáld át az egész helyzetet, értsd meg a körülötted lévőket és légy velük bölcs, a bölcsességed pedig kifizetődő lesz hisz sikereket fogsz elérni higgadtságodnak köszönhetően!

r4atpuV.png
xSQb5YQ.png
ZleJavJ.png
 
Utoljára szerkesztve:
Kedves Matuka. a te lapjaid: Uralkodónő, Erő és a Halál.
A lapok egy új családtagot jeleznek az életedben, lehet ez egy gyermek, vagy egy felnőtt személy akit megszeretsz. Gondoskodásra vágyik majd tőled és ezt te megfogod adni neki, mert viszonozni fogod az érzelmeket. A halál lap azt mutatja le kell zárnod egy időszakot az életedben és egy új dologba belekezdened! Hamarosan hatalmas változások fognak történni az életedben ami a komfortzónádat megbolygatja. Légy erős és maradj talpon, álld a sarat! Lelkileg megterhelő lesz, de nem biztos, hogy ez rosszat jelent, csak újat.


gXUnQUb.png
PJ27GFG.png
g1aQFgn.png
 
Kedves Vyvaaa, a te lapjaid A Nap, a főpap és az Igazság.
A lapok egy új szerelmet mutatnak számodra, akiben egy igazi társra találsz. Mégha a megismerkedésetek zűrös is volt vagy lesz és eddig elleneztétek egymás társaságát, de megláttok majd egymásban valamit ami miatt nem tudjátok elfelejteni a másikat. Az életedben erősen megmutatja magát majd a karma, tisztességes fogadtatásra számíthatsz, ahogy viselkedtél annak függvényében alakulnak majd a dolgaid. Lényegében amit adsz azt kapsz majd, legalábbis az univerzum lapjai ezt mutatják. Figyelj oda, hogy cselekedj jól és cserébe jót várhatsz!

bDb0rBl.png
bkj406Y.png
EYqsbIq.png
 
Kedves Etheryon a te lapjaid a Világ, az Ördög és az Igazság.
A lapok zavart mutatnak a jövődben, egy hullámzó időszakot amit át kell vészelned, nemrégiben veszteségek értek, de az univerzum biztosítja támogatását neked. Nem történhet olyan rossz amiből nem tudsz kilábalni. Az élettől tisztességes kárpotlásra számíthatsz majd, egyszer fent egyszer lent alapon.

AU3VfLp.png
IxIKLN5.png
9MTsoej.png
 
Kedves Törzs Főnök, a te lapajaid az Erő, Akasztott ember és a Torony.
Az életedben egyenlőre stagnálásra és drasztikus változásra nem számíthatsz. Valószínű meg fogod unni ezt az állapotot, az univerzum azt jelzi számomra, hogy nyugtalanságot fogsz tapasztalni ezzel kapcsolatban és vágyakozni fogsz valami más után. Kizárólag akkor fog változás beköszönteni az életedben, ha drasztikus változásokat teszel és kíméletlenül harcolni fogsz a változásért. Az univerzum azt jelzi, hogy bár a változás nem mindig jó, de a te esetedben kifizetődik majd a befektetett munka. Hosszabb idő után egy nagyobb meglepetésre számíthatsz az élettől.

WYTGX5K.png
Bb7d8jn.png
YlLmnyu.png
 
Kedves Senki600, a te lapjaid a Torony, Szerencsekerék és a Szeretők.
A lapok nagyon boldog közeljövőt mutatnak neked, sok pénzt és szerelmet. Nem várhatóak az életedben nagyobb hullámvölgyek. Egy kiegyensúlyozott békés időszak jöhet az univerzum szerint. Élvezd ki ezt az időszakodat, egyelőre az univerzum nem mutat rosszat, nincs más dolgod mint kiélvezni a napokat és boldogan élned! Az univerzum úgy látszik szeret téged és meghálálja a jó karmád.

6lIUVXF.png
KNrXgyp.png
EqaRUCL.png
 
Kedves Monó, a te lapjaid az Erő, Ördög és a Remete.
A lapok azt sugalják neked, hogy magányosabb időszakra számíthatsz, magába kerít majd a magány vagy a magányosság érzete. Az univerzum azt jelzi, ne félj ettől az állapottól! Használd ki, fejlődj hobbidban, építs meglévő vagy új baráti kapcsolatokat. Sosem késő új embereket megismerni. Ha a magányban erős tudsz maradni, akkor bármikor talpon tudsz majd maradni. Az univerzum a magányos időszak mellett azt is jelzi, hogy boldog leszel, ha a jelen megélésére koncentrálsz és nem a múlton rágódsz vagy a jövőn aggódsz. Univerzum szerint próbálj a jelenben élni és maxold ki a lehetőségeidet, akkor boldogságra számíthatsz.

30UIRxQ.png
aU0BiUH.png
ecF1YLD.png
 
Kedves El Rey a te lapjaid a Halál, Szerencsekerék és a Hold.
A lapok azt mutatják neked itt az ideje változtatnod, belekezdened valami újba. Nem félj az újtól, el kell engedned a problémás és stresszes helyzeteket. Ha nem így teszel instabilitásra, aggodalmakra számíthatsz az életedben. Nehezebb időszak vár rád. Az univerzum úgy látja vágyakozni fogsz valaki vagy valami iránt, tenned kell majd érte, különben elúsznak a lehetőségeid. Ne hasonlítsd saját életed majd máséhoz, haladj a saját tempódban, de vigyázz, hogy ne ragadj bele egy olyan helyzetbe amit nem szeretsz megélni. (Legyen ez munkahely vagy párkapcsolat). Az univerzum jelenleg ennyit tud mondani neked. Ne feledd minden nehezebb időszak után fel lehet ülni a hullámokra, nem muszáj köztük sodródni!

3NeuqtL.png
DMY9bjT.png
DPVgA18.png
 
Megelőzve az eszkalációt, ami életünkbe kerülhet, minnél hamarabb szeretném megáldani az itteni játékostársaim, egész európát és az egész világot. Szeretném, hogy békébe éljünk, ameddig bolygónk engedi. Már így is egy leejtőn halad az emberiség mivel nem létezik a fajunkban a környezettudatosság sem.
Megáldom az összes The West játékost, az összes The West játékos háziállatát, növényeiket, gyermekeiket és családtagjait és azoknak családtagjait, megáldom az egész rothadó emberiséget. Reménykedem, hogy minnél inkább békében élhetünk egymás kizsákmányolása nélkül. Megáldom a világot, hogy felülkerekedjen a jóság. Vessünk véget a háborúknak, vessünk véget a hatalommániának, a pénzéhségnek. A világ minden szeretete az enyém, elfogadom, hogy létezik a rossz, amit nem akarok megváltoztatni, csak tükröt tartani elé és reménykedni, hogy megérti a saját egóját. Köszönöm, hogy megszülethettem erre a világra, mert reménykedhetem abban, hogy egy lehetek a jók közül akik békében és szeretetben akarják leélni az életük.
Ezennel az univerzum segítségével megáldottam a világot.


Enzo di Rosetti El Dorado Kormányzója és a West Zenbuddhistája
 
Kedves Trinitarios, a te lapjaid az Uralkodónő, Hold és a Diadalszekér.
A közeljövőben anyagi veszteség érhetett téged. Ne csüggedj ha nem is olyan formában kapod vissza a dolgokat amiket szeretnél mint ahogy elképzelted.. Az univerzum szerint jó a karmád, jó vagy az emberekkel továbbra is töretlenül kell ezen dolgoznod. A karma mindenkit úgy jutalmaz ahogy tesz érte. Vissza fogod kapni az élettől, boldogság vagy beteljesülés formájában. Jó úton haladsz, ezt nyomatékosítom. A te utad a jövőben legyen a kedvesség, a tisztelet más emberek felé, a szeretet. Minden elvesztett dolgod kárpótolni fogja az univerzum és a karma, a végén diadalmaskodni fogsz ne aggódj!

jctkGJ6.png
S1EJrrK.png
BEkVgor.png
 
Fent