Enzo di Rosetti
jó pasi
Ennek a jateknak kapufa
szia javascriptÁtpontozásnál ne legyen szükség arra hogy 1000x kattints egyenként hanem úgy is lehessen hogy lenyomva tartod a bal klikket.(a kívánt tulajdonság- vagy képességpontra) Nem is értem ezt eddig hogy nem lehetett megcsinálni minimális erőfeszítést igényel, megspórolva a sok kattintgatást és megkímélve egereinket.![]()
TW-Essentialsba nincs benne. mást nem használok.szia javascript
Learn the rules like a pro so you can break them like an artistmindent is használni kell
helyreigazítási edit: természetesen nem a westen mert itt mindenki legyen jó
lényeg hogy ne pontozz vele, mert lehet felrobbana 15ks razeren nem lehet a chroma szinet allitani es ezt sehol nem emlitettek![]()
Kovi speeden inno akkor egeret kell hogy adjonlényeg hogy ne pontozz vele, mert lehet felrobban
ez egy nagyon jó ötlet, végre esport lehetne a westKovi speeden inno akkor egeret kell hogy adjon
Először azt olvastam, hogy Tawares.Szeretném kérni a játék magyarosítását, bár nagyon jól tudok angolul. Nekem már olyan mintha magyarul olvasnám. Tudom, hogy ez komoly munka a fejlesztőknek, de hátha a következő frissitésben már benne is lesz. Ja és ez az első ötletem ami biztos, hogy meg fog valósulni, mert már benne van.
Szép napot mindenkinek!
Szuper lenne, ha a megnyert kalanddal folytatható feladatok másként is (pl erődharccal) is lezárhatók lennének, mert vicc kategória az egész. Csak gyűlnek, miközben szinte lehetetlen kivárni, hogy az ember beléphessen egy kalandba Legalább fél éve próbálok részt venni rajta, még egyszer sem sikerült megfelelő mennyiségű játékossal elindítani a kalandot!!
A másik, hogy jó lenne, ha a piacnál nézelődve, látható lenne, hogy az adott nadrágból, fegyverből, stb stb van-e már a zsákban, nem kellene egyesével rákeresgélni..
Javaslok egy kis újítást az erődharcra. Hogy izgalmasabb legyen, a látási viszonyokkal lehetne valamit kezdeni. Pl ha minden támadó jobbról megy, akkor egy támadó se lát a bal oldalra... tehát ott szürkeség lenne nekikazok a védők akik bal oldalt vannak, ők tudnák, hogy jobbról jönnek a támadók, mert lenne valaki jobb oldalt nekik aki "továbbítja az infót".
Tehát csak azt látnák a játékosok, amelyre lőni tudnak + ha van valaki olyan helyen és rálát arra, akkor azt is (az infó miatt).
Na majd nemsokara grafikailag abrazolomegyszerűsítsd, mert ezt németre fordítani nem lesz egyszerű..
vak-harc..? senki se lát senkit..?![]()