Ötletek/javaslatok (új)

DeletedUser17478

Vendég
A játékkal kapcsolatban keletkező ötleteitek jelzése felénk átalakul. Az eddigi sablon formátum megszűnik, helyette egy rövid-tömör – persze értelemszerű – megfogalmazásban kérjük azokat az ötleteiteket, amiket úgy gondoltok, jó lenne ha beépülnének a játékba. Időszakonként ezeket az ötleteket átszűrjük, és ami fenn marad a rostán azokat a fejlesztő csapat felé továbbítjuk.

Azt tudnotok kell, hogy a játéknak van egy kigondolt, előre megtervezett fejlesztési terve, amit nem könnyű bonyolult ötletekkel teletűzdelni. A kisebb ötletek megvalósítása esélyesebb, de ott is lehetnek akadályok: akár túl sok időt, munkaerőt igényel, nem fér bele a koncepcióba, csalások lehetőségét hozná magával stb.

Társaitok ötletét fogadjátok pozitívan, ha nem tetszik, inkább fejtsd ki, hogy mi a gondod az ötlettel, hátha közösen jobb javaslattal álltok elő.

Ez a játék mindig is a játékosok véleményével, ötleteivel haladt előre, így köszönjük ha továbbra is foglalkoztok vele. :)
 

DeletedUser16945

Vendég
Sziasztok!

Lenne pár ötletem/javaslatom, melyet megszeretnék veletek osztani:

1, A Lottó-t vissza lehetne vezetni? (Szerintem sok gyűjtő örülne azoknak a tárgyaknak amiket régen is adott, amit se megvenni nem lehet a piacon se ládából nyitni)
2, A fejlesztett tárgyakat lehessen vissza fejleszteni vagy akár fejlesztetten eladni
3, A vadnyugat Poker nélkül sokat nem ér :) . (Itt arra gondolok, hogy tétnek lehetne megadni ruhákat, ritkaságokat, akár $-árt, rögöt)
 

DeletedUser17478

Vendég
Szia!

1. Fórumos lottó játék ötletem már van, kidolgozzuk ha van rá igény :)
2. A fejlesztett tárgyak piacozhatósága és visszafejlesztésének javaslata már elment Inno felé (szerintem többször is) nem rajtunk múlik
3. Póker.... hát :) ezt is a fejlesztőknek kellene... javaslat ez is volt, de ismételten továbbítjuk.
 

Krisztoph Snow

Író
The West Csapat
Game Master
Wiki szerkesztő
Like Master
Ha, már senki sem ír napokig fórumra, úgy gondoltam kicsit felpezsdítek egy témát egy kisebb javaslattal, ami talán könnyebben megvalósítható... (újra visszahozható...)

Leírás: Most azzal az ötlettel állnék csak elő, amelyet korábban Macaronnak hoztam fel "privát"ban. Lényege, hogy a fejlesztő csapat vezesse vissza a prémiumvásárlási lehetőségeknél az utalási fizetésmódot is. Ennek legegyszerűbb érvei:

Régen is lehetett, így fizetni, csak valamiért kiszedték a játékból az új prémium ablak bevezetésével! :)
Kellene gondolni azon emberkékre is, akik csak, így képesek fizetni az aranyrögökért! :)
Mivel régen is volt erre lehetősége a játékosoknak, így a pénzügyi partnert most is meg lehetne kérni ennek vissza hozatalára! :)
Minél több ideig nem lép életbe ez a fizetési mód is, annál több prémium funkciótól esik el a játékos, de a fizetségtől maga a játék üzemeltetője is egyaránt (Ez ilyen egyszerű!)
Úgy gondolnám, hogy ez megfelel a feltételeknek és nem venne igénybe bonyolultabb ráfordítást se, hiszen, mint mondtam régen is élt ez az esély....................... :)!

Jelenlegi állapot: Csak paypallal vagy bankkártyával lehetséges fizetni a korábbi, még több fizetési mód ellenére, ami (személy szerint nekem) nem felel meg. :(

:) Köszönöm sokak nevében, de leginkább a magaméban, ha újra látni vélem egy jövőbeli frissítés alkalmával ezt az újítást/retrozást:

Krisz'

Ui. Kérlek kérjétek meg a pénzügyi partnert, Kedves Macaron! :)

Az ötlet megfelel kritériumoknak: Igen!
Ez az ötlet nem szerepel a korábban jelzett javaslatok között: Nem!

Szép napot! :)
 

Krisztoph Snow

Író
The West Csapat
Game Master
Wiki szerkesztő
Like Master
https://forum.beta.the-west.net/index.php?threads/solution-to-stop-market-theives.3120/

Nos, itt egy újabb tökéletes javaslat a Jégember tollából... :)

Hmm, talán érdemes lenne a magyar supportnak is tovább küldeni, nem csak a ßéta csapatnak!!! :) :) :)

A lényege annyi, hogy van a piacon a szövetségi, városi és világpiac kategória, na most lenne egy negyedik is:

Ez lenne a barátok kategória.

Remélem én is, mint a téma felvetője, hogy ebből lesz valami, ha más nem, de legalább egy kb. hasonló ötlet, bár nem tudom az idei fejlesztési tervet, viszont egy próbát megér szerintem tovább küldeni, hogy a piac, még ennél is biztonságosabb lehessen. Meg, úgy egyébként is, ha már a privát piacozás lehetőség nem tetszett a fenntartónak (ami tovább lett küldve, de még nem valósult meg) talán ez a lehetőség jobban elnyeri a tetszését az innogamesnek...

Köszönettel:

Krisz
 

Krisztoph Snow

Író
The West Csapat
Game Master
Wiki szerkesztő
Like Master
Talán megoldás lenne a fejlesztettek eladására, hogy árverezhetővé tennék őket, de brutális eladási és vételáruk lenne az összes felhúzott tárgynak, hogy csak azok tudjanak túladni a fejlesztett cuccaikon, akiknek tényleg nagyon fontos... Jóó ilyen alapon mondhatná ezt bárki magáról, de én ezt, úgy értettem, hogy aki megengedheti magának a pénzügyei miatt... Jobb ötletem sajnos, már tényleg nincs. :) csak jó lenne, ha lépnének a fejlesztők valamit ez ügyben. Hiszen a fejlesztést 5^-től felfelé vagy végtelenig is, már várjuk egy ideje, a bevezetés óta és még arról sincs hír. vagy csak én nem látok? Pedig, már mióta léteznek fejlesztett cuccok. :) bár lehet, hogy a 3.0 hozza azt, hogy az van írva a továbbfejlesztéshez, hogy: "Hamarosan..." - ha valaki valamit ötre fejlesztett.

na mindegy. azért ezt a brutális vétel és eladási árat fejlesztett cuccokhoz még esetleg tovább lehetne küldeni... ha, így gondolja a support, ahogy én, ha meg nem javítsatok ki nyugodtan, mit hogy látok rosszul.
 

DeletedUser15763

Vendég
Nah en biztosan nem emelnem fel a targyszinteket tovabb.
Gondolj bele egy 5ös egylovetu 13,35m. Akkor egy 6os 13,35*3 min 40m kp... egy 7es meg 120m kp.
Nincs ertelme, ekkore osszeggekkel kb 10-50 jatekos rendelkezik az egesz jatekba.
Az eladas okes lenne.
 

Kanyim

Veteran Member
Nem sok sanszot látok az árverezhetőségükre.. meg a piac is hogy nézne ki.. ott egy nyakas amiből van sima, 1-es,2es-3as szintű is ? Azt ha nekem már csak 2db hiányzik a 4es szinthez,de olyan nincs csak fejlesztett darabok a piacon ?
Innónak is egyszerűbb ha a fejlesztési ablaknál betesznek egy visszabontási ablakot.. pl a fejlesztési költségek háromszorosáért...
 

Krisztoph Snow

Író
The West Csapat
Game Master
Wiki szerkesztő
Like Master
igen. csak jó lenne, ha még az abcd világok törlése előtt vissza lehetne bontani a fejlesztetteket a fejlesztési költségek háromszorosáért... nem kicsit bántam meg az eldói natty puska egyesre húzását . :) még az általad javasolt ötlet is jobban megérné az innónak, mint ahogy az innó azt gondolná ! :D pl. ha a dollárt kivennék és csak a rög 3x-osáért lehetne, akkor meg pláne. :)
 

DeletedUser15763

Vendég
Én a bontást Rög/Kötvényben jobban eltudnám képzelni, mint $ba, így már az innonak is megérné, és a sok kötinek is lenne haszna, nem csak pontozó löttyökre/mate teára lehetne elkölteni.
Mindenképp érdemes lenne ismét tovább küldeni a bontási javaslatot.
 

Kanyim

Veteran Member
A rög/kötis megoldás nekem is szimpatikus !

Jaja végleges bezárások előtt jó lenne ha behoznák.. vagy pl egy majdani esetleges szintemelésnél.. ha lesznek erősebb bolti balosok.. és a 5-re húzott 14 misis balossal ott állnak és néznek hogy hát ez erősebb de 18 misibe kerülne.. és akkor visszabontva, nagy tételben talán ellehetne passzolni pl 10 misiért a régi balos darabjait azt egyből olcsóbb az új bolti balos ára...
 

Krisztoph Snow

Író
The West Csapat
Game Master
Wiki szerkesztő
Like Master
...Csak lesz-e bármi ebből, már csupán ez a kérdés. Még mindig nincs hivatalos álláspont a fejlesztők felől kedves Supporterek?

Tegyük fel, hogy bevezetik ezt a visszabontást... Vajon mennyire növekedne meg a rögfogyasztás az emberektől? hmmm... :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Jobb lenne a helyzet, mint most, vagy ugyanúgy pangana a játék? Egyáltalán van olyan, aki ellenzi a visszabonthatóságot? Vagy mindenki ezért szurkol? :)

"A játék bevételének az esetleges, de akár jelentős növekedésével és hosszútávú jövőképének megőrzésével" kellene a fejlesztők felé indokolni a fejlesztett áruk visszabonthatóságát a Supportereknek. Talán ez hatással lehetne rájuk. Ha meg egyelőre, még mindig érdektelen számukra ez a lehetőség, addig kéne "nyaggatni" őket a javaslattal, míg belátják, hogy ez a következő járható út a The-West történelmében.

Vagy nem? :(

Esetleg, még amit, mi játékosok tehetünk az ügy érdekében:

https://forum.beta.the-west.net/index.php

Valami jó angolos játékosnak itt is fel kéne vetni az ötletet (a tesztvilág fórumán), na persze, ha eddig még nem szerepelt az ottani korábban javasolt ötletek listáján, ha szerepelt akkor tényleg csak várnunk kell.

Csak jó lenne, ha lenne a játékban egy ellenpólusa is a fejlesztéseknek, ahogy jelenleg van fejlesztés, úgy kéne visszabontás is. Nem?:)


:oops:
 

DeletedUser8504

Vendég
Én például ellenzem a visszabontást. A fejlesztés bevezetésének egyik oka az volt, hogy túl sok ruha halmozódott már fel, és semmi értékük nem volt. Kitaláltak rá egy megoldást, ami elég jól sikerült, és hála ennek, újból volt értelme piacolni.
 

Kanyim

Veteran Member
A visszabontást egyből a kezdeténél kellett volna bevezetni ! Úgy lett volna értelme, mert a gazdagok megveszik a legmenőbbeket és az addig használtakat lepasszolják a szegényebb játékosoknak... de mostanra már túl sok idő telt el, kevés az új játékos, a nagyon régi szetteket visszabontani és eladni kb lehetetlen. A mai világban kinek javasolnám hogy a lassan 3 éves kopott deadwood szettemben rohangáljon a harcokra, vagy hogy egy cullen szettben párbajozgasson, esetleg desmondban kereskedőzzön ?
Szóval a régebbi szetteknél nem sok értelme lenne, kb a bő 1 éven belüli szetteknél lehetne ezt eljátszani...ahol lenne létjogosultsága azok a bolti cuccok. Iriseknél a balosok, többieknél a felhúzott lovak.. amikor egy kisebb eléri azt a szintet olcsóbban megveheti a felhúzott lovakat+balost.. a nagyobb játékos is visszakapja pl a beleölt pénze felét..stb (ez azért főleg a majdani szintemelésnél lenne érdekes.. amikor bejön egy jobb bolti balos pl 160as szinttől potom 22 misiért...)
 
Fent