Meglássuk
hogy nem lehet a multikat IP címre tiltani? mert akkor az összes világból repülhetne! Meg milyen az vissza jön a multizós a világba játszani amint le telik az ideje a rendszer meg ad neki 500 kötit jutalomként mert vissza tértSztem pont hogy a speednek arról kéne szólnia ne az nyerjen aki több rögöt költ. Az ötleted alapján ha én nem akarok költeni de te megveszed és városban kell lenni a nyereményhez,az nekem 8 óra lemaradás. (Mondjuk elég könnyen kivédhető ha építtetek vkivel 1et)
Plusz ez így városon belül arról szólna 1 embert pushingol 3 haver vagy multi ha szükséges a piacozás bármilyen kategóriában.

Pont ugyan olyan gáz lenne,mint az alap párbajnézetnél xDhihetetlen hogy csak most jutott eszembe, megoldottam az erődharc problémát. ha ezt bevezetnék tele lennének. HANGEFFEKTUSOK. lövéseknek kéne hang, az összesnek.
Melóban mikor felmekeg a kecske mpihez T.TPont ugyan olyan gáz lenne,mint az alap párbajnézetnél xD
Minden regisztrációkor amikor speed szeró indul vagy új szeró,az első dolog amit átkapcsolok.
igen, ez nagyon jó lenne !!! remélem ez be fog kerülni, akkor napi 2 erődharca is el járnának az emberek szerintem. Ilyen jó ötlettel még senki nem állt elő! <3 <3hihetetlen hogy csak most jutott eszembe, megoldottam az erődharc problémát. ha ezt bevezetnék tele lennének. HANGEFFEKTUSOK. lövéseknek kéne hang, az összesnek.
Na látod, örülök hogy tetszikigen, ez nagyon jó lenne !!! remélem ez be fog kerülni, akkor napi 2 erődharca is el járnának az emberek szerintem. Ilyen jó ötlettel még senki nem állt elő! <3 <3

Most lesz aratomunkas szettesAugusztusban nem szokott lenni valami kiárusítás ?
Valószínűleg nem azért jön vissza mert lemegy az idő, végleges kizárásnál például ritka szerintem hogy lemegy az idő.hogy nem lehet a multikat IP címre tiltani? mert akkor az összes világból repülhetne! Meg milyen az vissza jön a multizós a világba játszani amint le telik az ideje a rendszer meg ad neki 500 kötit jutalomként mert vissza tért![]()
Ne is említsük ... vagy mikor mondja hogy bejng bejng bejng ...Melóban mikor felmekeg a kecske mpihez T.T
Bétán megtalálod már fórumon.Augusztusban nem szokott lenni valami kiárusítás ?
Az automatizálás prémium funkcióval 20-at is elmenthetsz.kövi frissítésbe, hogy legyen vmi olyan, ami hasznosabb is: az elmenthető ruhaszettek száma lehetne 3 helyett több, mondjuk 5 vagy 10
Szerintem elég sokan ... az automatizálás elég menő, de a többi VIP bónusz is hasznos.jó de ki akar annyi rögöt automatizálásra költeni?
Ah nem, már 1 forint befektetést nem ér az amilyen irányba halad a játék.+150%os rogakcional megeri 1évnyi VIPre beruházni
Csóró.Ah nem, már 1 forint befektetést nem ér az amilyen irányba halad a játék.
Amugy igazad vanAh nem, már 1 forint befektetést nem ér az amilyen irányba halad a játék.