Elég rég írtam már erre az oldalra ilyet,de asszem megérett ez a hsz:
Epekedve,remegve vártam a frissítést (mivel játszok bétán így ott mr tapasztaltam mien is a próba verzió), és megérkezett.
Kissé letisztultabb mint ott,de még mindig van egykét ruha melynek torz a képe.... Üsse kutya,kevesebb rögöt vettünk idén,nem volt azokra pénz...
Bejött a UP kötvény is,ami talán kissé aktivizálta a (nem erődharcoló!!!!) népséget,hisz napi 4 bond simán megvan a 4 ismételhető kaladnból,illetve a grátisz 4 sem akadály,tehát a napi 8 jó dolog,főleg h 150bond egy acélkazi (mivel erődharcra nem jár,ott nem esik neki,de legalább van esélye kazit nyitni)
Az erődharcosok is megkapták a maguk 3-4bondját 1 harcért....de akár napi 3-4 harcra is elmehettek ami 10-20bond (ha nagy szórással nézem),plus megcsináltak 1-2 feladatot,tehát legyen mondjuk 25 nekik (nem erődharcolóknak még mindig csak 8!!!).
Ez még nem nagy különbség,kibírja a nem erődharcoló társaddalom...
De most baz:censored:dmeg,egy erődharcért odaadtok 15-26 bondot ?????
Menjenek már a p:censored:ba!
Csak az erődharcól szól a játék már v mi a t:censored:m?????
Gürizek a kalandokkal,örülök a fejemnek h 1.5hét alatt összeszedtem 100bondot ,erre van akinek az 1-2 nap alatt megvan...
Szánalmas "fejlesztés javítás" ment megint végbe,mint ahogy 2éve félrefejlesztik a játékot....
És csodálkozunk,hogy sorra halnak ki a világok

Az utolsó 2 indított világ él,mert megy a sok hü:censored:lye,hátha meglesz a top..vmiben,ha másban nem disznóőrzésben.....
A játékosok,akiknek meg a könyökükön jön ki már az Inno munkája,próbálnak a szeretett világukba életet vinni,de milyen eséllyel?
Hogy "vegyék fel így a harcot"?
Ha nem öltem vna ennyi pénzt,időt és energiát ebbe a játékba,illetve ha nem ismerkedtem volna meg jópár,számomra kedved emberkével,akkor már rég szemközt köptem volna az összes olyan embert,akinek bármi köze is van ahoz,ahova jutott ez a játék....
De így maradok,havi 1 ilyen hozzászólással (mellyel a lelkemet is megnyugtatom,hogy én kimondtam amit gondolok,mégha magasról le is sz:censored:rják) a játék részese,és nem azért h költsek rá,hanem h még élvezzem az adott kereteken belül,ami megmaradt...
Tengermély tisztelettel:
L.G.