The West Mobil App

Kategória: 'Javaslatok', témanyitó: Enzo di Rosetti, téma nyitása: 5. Júl 2018.

Oldal megosztása

 1. Enzo di Rosetti

  Enzo di Rosetti Active Member

  Csatlakozott:
  10. Jún 2018
  Üzenetek:
  107
  Kapott kedvelések:
  189
  Sziasztok!

  Nem egy megvalósíthatatlan ötlettel állnék elétek, talán..
  Nagyon egyszerű. Mivel a játékosok száma csökken, így a játék is egyre unalmasabb, monoton. + Kedves InnoGames sokkal kevesebben költenek így rögökre, ami nektek sem jó.

  Úgy gondolom egy The West mobil alkalmazás segítené mindenki életét. Természetesen úgy gondoltam ,hogy a megszokott világok elérhetőek legyenek rajta. (V1,FLÓ,ELDÓ stb.). Így lenne ez más országokban is.

  Ez befektetés lenne nektek, InnoGamesnak, de a játékosszám valószínűleg emelkedne, főleg ,ha reklámozva van az app és a játék.
  2018 van, úgy gondolom már rég meg kellett volna lépni ezt nektek, hisz okos telefonja már szinte minden 10 és 50 kor közötti emberkének van. A befektetésetek úgy gondolom megtérülne egy idő után, ha egy jó sikeres mobil appot tudtok készíteni a Westnek, hisz sokkal többen vennének rögöt. Nekünk kényelmesebb lenne a feljövetel a játékra, nektek meg több játékosotok lesz. A lényeg a játék népszerűsítése.

  Tudom keményebb lenne a munka a játékkal, több szabály, több support tag kellene. Legalább is ezt feltételezem ,ha a játékos szám növekszik egy esetleges app miatt. Talán évente sem kellene új világokat indítani, hogy a bevétel több legyen.

  Nem tudom hova lehetne még ezt ragozni. Biztos volt már ötlete másnak erre. Akár kérdőívvel meg lehetne kérdezni a jelenlegi játékos bázistól, hogy mennyire lenne rá igény.

  Azért ide írtam mert nem tudnám megfelelően tálalni külföldi fórumon. Remélem el jut a megfelelő emberekhez ez a javaslat.
   
 2. Krisztoph Snow

  Krisztoph Snow Active Member The West Csapat TW Times

  Csatlakozott:
  20. Feb 2010
  Üzenetek:
  589
  Kapott kedvelések:
  249
  Támogatom! :)
   
 3. Red Dead James

  Red Dead James Vendég

  Pont ma néztem,már olyan 2012-2013 tájékán (de még lehet előbb is) mondták az akkori fejlesztők,hogy tervben van és 1-2 éven belül meg is csinálják.Volt egy interjú velük,itt az archív részben megtalálható még.

  Valamiért mégsem csinálták meg,és mai napig sem foglalkoznak a dologgal,bár biztosan utánaszámoltak ennek többször is,és talán az is elképzelhető,hogy nem érné már meg.
   
  Krisztoph Snow kedveli.
 4. Jack Sparrow

  Jack Sparrow Well-Known Member

  Csatlakozott:
  25. Júl 2017
  Üzenetek:
  723
  Kapott kedvelések:
  976
  Ötletként, korábban továbbításra került. A dolog nem rajtunk múlik.
   
  Krisztoph Snow kedveli.
 5. Kenneth G

  Kenneth G Well-Known Member

  Csatlakozott:
  21. Júl 2014
  Üzenetek:
  642
  Kapott kedvelések:
  545
  Utolsó lóbőrt lehúzzák az eventről és bezárják a játékot.
  Egyébként készíthetne hatástanulmányt ezzel kapcsolatban az Inno, lehet megérné nekik.
   
  Krisztoph Snow kedveli.
 6. Centurion02

  Centurion02 Member

  Csatlakozott:
  24. Jún 2011
  Üzenetek:
  477
  Kapott kedvelések:
  18
  Ez a mobil app is jó ötlet, írok ide is, hogy frissüljön, hátha eljut oda az ötlet ahova kell, mégpedig a játék készítőihez.
  Nekem ugyan nincs olyan telefonom amivel lehet netezni, de sok más embernek van, és jelentősen megkönnyíteni nekik a játékot, ha nem csak otthon, hanem útközben is feltudnának nézni a játékra.