Kedves Játékosok
Ide várjuk a véleményeteket a hamarosan játékba kerülő szettekről.
Üdvözlettel,
A The West Csapata
Ide várjuk a véleményeteket a hamarosan játékba kerülő szettekről.
Üdvözlettel,
A The West Csapata
Lehet elfelejtették hogy megváltozott az erőd képlet vagy csak lesz*rják. Nem tudom eldönteni melyik lepne meg kevésbéTutt amúgy mire jó? Mert ugye az ellenállás kb semmit nem ér mióta átcsinálták.
Természetesen úgy gondoltam ,hogy ezáltal ha tudod fejleszteni "mert van miből" nagyobb késztetést érzel hogy érdemes elmenned harcra, mert hasznosabb leszel.MPI re sem azért jár el a 3 as gringós, mert kell neki még tobb pont,hanem azért mert k..a élveziSzerintem egy rögös szettől nem fog változni az erődharc létszám !
Igen és azért nem jár el más mert a 3as gringós 1 lövésből kilövi...Természetesen úgy gondoltam ,hogy ezáltal ha tudod fejleszteni "mert van miből" nagyobb késztetést érzel hogy érdemes elmenned harcra, mert hasznosabb leszel.MPI re sem azért jár el a 3 as gringós, mert kell neki még tobb pont,hanem azért mert k..a élvezi
ilyen szánalmas munkavégzésre mint ami az innonál folyik örüljünk ha karácsonykor megünnepelhetjük a halottaknapjátMire kijönnek a húsvéti szettek már Pünkösd is elmúlik