Kocsma

John W. Hardin

Active Member
bg8.jpg

Kedves Játékosaink,

Hamarosan elkezdődik az új világ! Mindenkit szeretettel várunk. Első helyre törsz a tapasztalat/párbaj/erődharc rangsorban? Vagy ezek közül mind a három helyre pályázol? Oszd meg velünk a terveidet!

Várost keresel vagy épp tagokat a városodhoz? Itt a lehetőség!

Üdvözlettel,
A The West Csapata
Hi ! Miért nem tudom a régi bejegyzéseket törölni Mexikói Fórumon ami már idejét múlt és meg oldódott .

Krisztoph Snow

Író
The West Csapat
Game Master
Wiki szerkesztő
Like Master
Lesz idén költözésre lehetőség?

Mexico, Lui, és egy jó pár világ csak vegetál :( ...

#gotoflorida

Mindez kizárólag tőletek játékosi minőségetektől függ, hogy egy világ mikor, miért vegetál, nyilván, ha nem érzitek jól magatokat rajta, akkor ti magatok is vegetáltok rajta, minden csupán felfogás kérdése. Hogyha valamit negatív irányba szeretnétek befolyásolni, annak kapcsán, hogy a cég új költözési útvonalat nyisson, akkor bizony saját véleményem szerint nem célszerű aranyrögöt bányászni a saját pénztárcából, hogy az Innogames jól lakjon, de ez persze nem feltétlenül tükrözi a valóságot, mert saját véleményemet takarja.

Shadow Bandit

Veteran Member
Nem rosszból mondtam, csupán szerintem túl ideális kép hogy majd senki nem rögözik és lehet költözni emiatt.
Egyrészt lesznek olyanok akik akár önzőség akár más miatt fognak rögözni... sőt, ha jobban belegondolunk nekik ez jó is. Egy idő után meg fogják nyitni a lehetőséget, és addigra lesznek olyan holmijaik amiket nem tudtak volna megszerezni egy népesebb világon. Én emiatt hibáztatni nem tudok senkit, szerintem nincs ezzel gond. Másrészt pedig ha senki nem rögözne az nem eredményezné a költözés lehetőség megnyitását, ne vedd rossz néven, de régen is ezzel hitegettek és most is ezt hallani válaszképp mindig. (Legalábbis azonnal biztosan nem)
Teljes mértékben saját vélemény ... Én így látom ezt jelenleg. :)

Krisztoph Snow

Író
The West Csapat
Game Master
Wiki szerkesztő
Like Master
Nem rosszból mondtam, csupán szerintem túl ideális kép hogy majd senki nem rögözik és lehet költözni emiatt.
Egyrészt lesznek olyanok akik akár önzőség akár más miatt fognak rögözni... sőt, ha jobban belegondolunk nekik ez jó is. Egy idő után meg fogják nyitni a lehetőséget, és addigra lesznek olyan holmijaik amiket nem tudtak volna megszerezni egy népesebb világon. Én emiatt hibáztatni nem tudok senkit, szerintem nincs ezzel gond. Másrészt pedig ha senki nem rögözne az nem eredményezné a költözés lehetőség megnyitását, ne vedd rossz néven, de régen is ezzel hitegettek és most is ezt hallani válaszképp mindig. (Legalábbis azonnal biztosan nem)
Teljes mértékben saját vélemény ... Én így látom ezt jelenleg. :)

Hát, ez is egy vélemény.

Amit teljes mértékben meg is értek...

Már csak arra lennék kíváncsi, szerinted mi más érdek fűzne egy világot az InnoGames csapatához és annak a fenntartásához, ha elengedjük az általam említett aranyrög vásárlási metódust?

:lovetw:

Fent