Kibeszélő

Klar

Community Manager
Ex-Csapattag
Sziasztok!
sziasztok én is kiváncsi volnék, hogy megérkezett-e a megoldásom? :cool:
A megoldásod megérkezett, azonban nem teljesen jól másoltad be, így nem látszódik belőle semmi. Ha elkészítetted a feladatot, akkor kattints a 'Kód generálása' gombra. Ha ez megvan, akkor látod, hogy megjelent egy új panel.
1613155792698.png

Itt a 'Kód másolása! gombra kattintva a gomb kijelöli neked a BB kódot (ami a fehér szövegdobozban látható) és vágólapra helyezi. Ha ezt megtetted akkor így fog kinézni:
1613155888763.png

A gomb zöldre vált, és kiírja, hogy 'Másolva!', visszajelzést adva hogy a vágólapodra került a szöveg. Ezután mindössze annyit kell tenned, hogy a mellette lévő 'Irány a feladatra!' gombra kattintasz, ami rögtön elvisz arra a felületre, ahova szimplán csak be kell másolnod.

1613156030934.png

A téma címébe automatikusan beíródik a 'Saját beküldésem - Első játék' szöveg, nem szükséges ezen módosítanod. Ahol a kurzorom látható, oda kell bekattintanod és vagy a CTRL+V billentyű kombinációt lenyomva, vagy a jobb klikk+beillesztés opciót használva bemásolod a vágólapodon lévő szöveget.

Miután bemásolod csak rá kell menned a 'Téma létrehozása' gombra és már meg is van a beküldésed. Ha további segítségre van szükséged bátran írj a Supportra és segítünk neked!

Sziasztok! remélem az enyém is meg érkezett.
Én is kíváncsi vagyok, hogy megérkezett-e az enyém :)
Mind a kettőtök megoldása megérkezett, köszönjük a részvételt a játékunkon.

Hali, esetleg egy like-al segíthetitek a beküldőket, hogy lássák, jól csinálták meg :) Nem a megoldás, hanem maga a beküldés.
Mindenki meg tudja nézni a saját beküldését elvileg, ha ide kattint. De egyébként tényleg jó ötlet, köszönjük a javaslatodat.
1613156360910.png
 

Don Pedro

Member
sziasztok....a 2 játéknál ha jól olvasom 13. 11 óra van megadva....de valamiért nem elérhető a játék....valaki súgjon már hol van a hunyó?:DDDthx
Don
 
Fent