Ott segítünk, ahol tudunk!Na nem gondoltam volna, hogy az egyetemen a Mesterséges intelligenciában tanult kényszerkielégítéses rendszerek megoldását még egy nap használni fogom![]()
Ott segítünk, ahol tudunk!Na nem gondoltam volna, hogy az egyetemen a Mesterséges intelligenciában tanult kényszerkielégítéses rendszerek megoldását még egy nap használni fogom![]()
Nem olyan bonyolult az, hamar bele lehet jönni, talán a legegyszerűbb módja a paintbe vanNa a mai feladat nem nekem való. Nem tudok mémet csinálni.
Köszi a biztatást a lányomat már megkértem, hogy segítsen.Nem olyan bonyolult az, hamar bele lehet jönni, talán a legegyszerűbb módja a paintbe vanIlletve neten is vannak oldalak ahol lehet készíteni.
Inkább ami a nehezebb része (szerintem), az, hogy jó ihlet jöjjön a mémhez![]()
nekem is volt mestint, de én csak simán józan paraszti ésszel indultam nekiNa nem gondoltam volna, hogy az egyetemen a Mesterséges intelligenciában tanult kényszerkielégítéses rendszerek megoldását még egy nap használni fogom![]()
Na azért én is kreáltam valamit mint amatőr mémkészítő megnéznétek ,hogy feltöltődött-e. Megnéztem és valami piszkot látok.
Sziasztok!
Én arra lennék kíváncsi, hogy hol lehet majd megtudni, hogy ki nyert.
Köszi a választ!
(Az alapján tudjátok, hogy minden rendben van a pályamunkátokkal, hogy látjátok alatta a nevem like formájában...)
Mind a három játékod érvényes. Köszönjük a részvételedet!Akkor nálam baj van. Csak a 3. feladatomat like-oltad. Megnézitek légyszi, hogy minden rendben van-e.
Üdv,
A fórumon fogjuk bejelenteni. Fogunk róla szólni, ne aggódjSziasztok!
Én arra lennék kíváncsi, hogy hol lehet majd megtudni, hogy ki nyert.
Köszi a választ!