Dakota dumaláda

DeletedUser

Vendég
Hánykor indult a világ? Vagy csak én nem láttam, hogy kiírják hánykor lesz start?.. mert ez így nagyonjó, hogy fogalmam se volt.
 

DeletedUser

Vendég
Gondolom olyan 8-9 óra fele, ha a témát kankalin 09:16 -kor indította, akkor szerintem 9-kor indult:)
 

DeletedUser

Vendég
Nekem minden böngészőval nagyon :censored: a szerver, a crome-val türhető csak, a többit el is lehet felejteni...:(
 

DeletedUser14411

Vendég
hali.
Tudja valaki elefánthoz miként lehet hozzájutni?Válaszotok előre is köszönöm.
üdv
 

DeletedUser10796

Vendég
Tulajdonság- és képesség pontok rögért?!

Jönnek a kőgazdag gyerekek és millióért bevásárolnak majd. Szép, egyenlő esélyekkel indulunk ezen a világon...

:mad:
 

DeletedUser

Vendég
Most nézem!

Úristen mi lesz itt, lassan már szintet is lehet venni rögért, 1000 rög 120-s szint nem?
 

DeletedUser10796

Vendég
Mondok egy szitut: fejlesztesz egy ütős párbajos karaktert, aztán ugye a könnyű prédákra mozdulsz rá. DE: mondjuk egy 20-as szintű playára rámész, hogy majd jól kifekteted és viszed a zsét, erre elver, mint a taknyot, mert kb. 10000 rögért felnyomja az erőt meg a mozgákonyságot például.

Jó nagyot lehet itt majd szívni emiatt!

:blink::eek:
 

DeletedUser

Vendég
hat ja.mondjuk coloradon is lehetett.leginkabb ezt minden kaszt megszivja.DE SZTEM NEM MINDENKI FOG ROGOT POCSEKOLNI egy par pontert...
 

DeletedUser14100

Vendég
Azt hiszem ez a szerver az egész játék paródiája lesz.

1 nap után elefántal rohangálnak emberek, 70es szintre már gondolom a kés is ott fog virítani, ez még "normálisnak" mondható, de az, hogy 25K-t érő felszerelésben rohangáljon egy 28as szintű játékos 30 órával a kezdés után... Komolyan. Így játsszon az ember... Arizonan 120as regemre elszórtam 1558 rögöt (top 25 tp top 15 párbaj) itt egy nap alatt eltolnak emberek ennyit.

Nem adok sok időt a játéknak, mert már így is belterjes az egész. A barátságpontok nagy kamuk, mert vagy fake vagy láncban egymás alá regelnek a prémezők és úgy jön össze a pontjuk. Az újítás után lesz a plebs - már ha marad még ilyen - akik hónapokkal lesznek lemaradva ugyanannyi játék után az übermenschektől. Remélem a már futó szervereket is összeb*sszák, hogy teljes legyen a haldokló agóniája. Az orvos pedig nem fog semmit sem tenni mert csak a bevételt látja, azt nem, hogy mindezt egy marék ember hozza össze, miközben ugyanennyinek megy el a kedve, vagy hagyja abba naponta a játékot... persze ez már nem fogja érdekelni.
 

DeletedUser

Vendég
Üdv!

Én sem gondolom hogy jó ötlet volt a képesség és tulajdonság pontok rögért való megvásárlásának lehetősége az új szerón, de azért szerintem mégsem ennyire siralmas a helyzet!
A top 100-ban nyilván sokan rögöznek, viszont a játékosok nagyja szerintem ha vesz is néha, akkor azt nem a pontokra költi.
Akik keményen veszik majd a pontokat nyilván erősebbek lesznek a többinél, azonban azt is ki lehet majd játszani egy ""jó pontozással", taktikai érzékkel...

Az elefántok meg csak a "látványnak szólnak" semmi gyakorlati haszna nincs, mint ahogyan a buffalo bill revolverek sem sokkal jobbak egy sima csúzlinál.

A szerver 2-3 hónap alatt ki fog pörögni, a nagy kérdés pedig az, hogy ez után a fejlesztők ki tudnak-e majd találni olyan újításokat amikért érdemes lesz itt maradni.


Skorge
 

DeletedUser

Vendég
Biztos! Van pár ötlet itt a magyar the-west fórumon, hát még a többi országéban mennyi jó lehet:)
 

DeletedUser9614

Vendég
Nesztek nektek új világ! :D
Kellett ez mint egy falat kenyér. Elefántok meg a többi. Multi hegyek :D Kankalinéknak sok dolga lesz a tiltások terén. :D Ezért nincs értelme az új világoknak. Inkább a régieket dobná fel az inno minthogy új rögvilágot nyit.
Ez csak arra volt jó hogy pénzeső legyen. Megnézném hogy mennyi lett az indulás utáni bevétel rögökből.
A régi világokban is be lehetne vezetni ezeket a dolgokat és akkor talán ott is többen játszanának. Akár még rögöt is vennének többet mert hát mégis csak azt a világot szerették meg és ott az úgymond "fő karakterük".

Mindegy ez az én véleményem.
 
Fent