A Nagy Jósterem

Kedves Baldo! A te lapjaid az Uralkodó, Erő és a Szerencsekerék.
Az univerzum azt üzeni számodra, hogy domináns időszak jön az életedben. Ha figyelsz az egódra amit kontrollálni tudsz és ezt kell is. Jó dolgok fognak veled történni, ha megfelelően döntesz és alaposan mérlegeled melyik utat választod. A túl sok önbizalom a hátrányodra is fordulhat. Az univerzum szerint a pénzügyeid felívelőben lesznek. De jön majd egy krízishelyzet amiben döntened kell majd a pénz vagy a szeretteid mellett.


AoBH6XM.png
YBs8aYg.png
14ceYxr.png
 
Kedves Bogyó a te lapjaid a Hold, a Nap és a Csillagok.
Az univerzum az ég lapjait mutatja neked, ez jelenthet vágyakozást, tervezgetést, hosszan tartó gondolkodásokat. Én azt tudom tanácsolni neked az univerzum által, hogy mélyedj el magadban, ismerd meg magadat. Az univerzum szerint a végső békéd megtalálásához az önismeretedre kell fordítanod az időd nagy részét. Olvass önismereti könyveket vagy járj el önismereti trénerekhez. Az univerzum a lapok szerint azt jelzi, hogy az időnk véges, fogadjuk el önmagunk teljesen, éljük le minőségben az életünk, mert az élettartamunk mellett az életünk minősége a legfontosabb. Figyelj oda egészségedre és tegyél meg érte mindent!

joLKz2e.png
W8tpKaq.png
l6z39Kj.png
 
Kedves wrold cup, Floridát rossz szellemek ostromolják megállás nélkül. Olyan emberek akik mérgező élethajlamukkal akarják tönkretenni mások életét. Én minden tőlem telhetőt megteszek, hogy kiűzzem az emberekből ezt a gonoszságot és végre a ti világotokat is az egymás iránti megértés uralja. Tanácsot tudok adni, hogy lépjetek az önismeretek útjára, ti akik változtatni akartok ismerjétek meg önmagatok, hogy aztán másokat is a megértés útjára tudjatok invitálni és segíteni őket. Floridának le kell győznie a dualista értékrendet, együtt. Én imádkozom és meditációimban sokat gondolok arra, hogy Florida miképpen indulhatna el a gyógyulás útján. Mást nem lehet tenni mint belülről megváltozni, nem várhatjuk a kívülről jövő segítséget, mert az további erőszakot gerjeszthet. Elfogadni kell és gyógyítani önmagunk, ez lehet a legtöbb amivel jóságot fejthetünk ki a környezetünkre. Az önakaratunk nem lehet más akarata. Én imádkozom Floridáért és remélem ezzel a beszédemmel sikerül végre levennem a rontást rólatok. Füstölőt gyújtok, a füstölőt a megtisztulásotokért. Nem ígérhetek jobb erődharcokat, én kívülálló erő vagyok Floridából. Kedves Wrold Cup, vezesd önmagad, hogy utána mások is követni tudjanak. Tanítsd magad, hogy aztán másokat taníthass.
N6HVCsJ.jpg
 
Kedves Tavasz, a te lapjaid a Csillag, Torony és az Ördög.
Az univerzum azt sugallja váratlan eseményekre számíthatsz a jövőben, esetleges jutalomra vagy egy új életcél megtalálására. A lapok azt is mutatják, hogy ezeknek árnyékában ott fog állni valaki aki rejtőzködik, egy személy, és ártani akar neked, meg akarja akadályozni a céljaid elérését. Az univerzum továbbra azt sugallja ne harcolj ezzel a rossz befurakodó személlyel, állj hozzá passzívan, menj el mellette. Neked komolyabb feladataid vannak, az, hogy célba érj és ezért megfelelő jutalmat kapj. Ne harcolj feleslegesen, energiáig mindig magadba és a környezetedre, a szeretteidbe fordítsd. Az ártó szellemű személyek pedig lepattannak majd erről az erős pajzsodról.

0Yukz8K.png
37hhMjH.png
RzKRPTz.png
 
Kedves Kenny Soprano, a te lapjaid az uralkodónő, az ördög és a végítélet.
Az univerzum azt jelzi számodra, hogy új, de rossz dolgok következhetnek be az életedben amire nem vagy felkészülve. A lapok azt mutatják, hogy a nehéz időszakban muszáj lesz optimistának lenned és a legjobbat kihoznod az adott helyzetekből. Próbálj ebben az időszakban a jelenben élni és nem túlstresszelni a jövőt. Lehet, hogy kilátástalan helyzet következik, de ezekből az időszakokból lehet építkezni és tanulni. Az univerzum azt mondja, ha ebből a rossz időszakból kihozod a legjobbat és azt nem felejted el, akkor az életed során bármiből a legtöbbet hozhatod ki. Ne feledd a rossz nem biztos, hogy rossz, csak egy kellemetlen tanulási időszak, amit hasznosíthatsz majd.


pmM891Z.png
qF6hnnN.png
VBg3dQF.png
 
Fent