Visszautasítva A játék törlése

Státusz
Nem lehet hozzászólni.

Mr. T.

THE DEVIL
de erőteljesen demotiváló és pusztító jellegű.)

ezzel most nem értek egyet Krisz.. egy ironikus javaslat született, mellyel vagy egyetért valaki, vagy nem.. :)
az Inno-t nem fogja érdekelni az az egy ember, aki élvezi.. :)

--

mindenki azt szeretné, hogy jobb legyen a játék Doraja.. aztán valamit vagy megkapunk az ígért fejlesztésekből, vagy nem..

--

Az, mégis kinek lenne jó vajon?

A Családunknak, a barátainknak, sőt.. olykor saját magunknak is.. :)

--

Hobbiként lehetne rá tekinteni, elkölthetnék rá havonta pár ezer forintot, de ez miért érné meg nekem? Nem látom, hogy mit kaphatnék érte...

Van olyan hobbid, amire költesz pénzt és meg is éri? átfordítanám a kérdést.. mitől éri meg valami? mi az, ami számít Neked, mitől számítod azt, h megéri-e vagy sem? Mit akarsz kapni egy online játéktól?
A munkahelyes példád nem éppen a legjobb párhuzam, hiszen oda be kell menned, ha meg akarsz élni.. de a west-tel nem kötelező játszanod.. ;)
 

senki600

Egy vasútbarát
Amúgy van olyan hobbi, amibe megéri fektetni, de az nem egy játék (persze aki fizer érte az fizet), és mindenkinek van vmi, amiért fizet.

Magam részéről annyi, hogy már csak azért vagyok itt még, mert Geón az a maradék nagyon max 50-60 AKTÍV tag még tartja a lelket egymásba, illetve Eldón a nagyobb társaságérz, bár ott is érezhetően fogy a közösség. Illetve ott a megszokás, viszont ha abba kéne hagyni, nem adnék többet magamnak egy hetet, és már nem is fog érdekelni, minden más esetre ott a yutub. A valóságot azért nem mondom, mert az előbb van mint a west. Azt látom, ha nyárig nem jön a nagy durranás (nem az n+20. Ígéret), akkor ez a maradék is elmegy innen, legalábbis egy része. Nem tudom ki hogy van vele, de a fórum maradhatna a tagoknak, de a játékkal való topicokat kiszedve, de mint beszélgető jó ez. Vannak jobb játékok, tény, van ez, ami haldoklik. Az Inno meg nem fog felvenni fejlesztőt, de nem is fogja törölni még, amíg van aki vesz rögöt, a munkavállaló meg sok pénz (ha felvesz 2-t főállásba, és havi 3 misit fizet nekik, az havi 6 misi, évente 72, annyit nem termel be a játékos szerintem, de ha igen, hol marad a haszon). Ha nem törlődik még, akkor 2025-ig adok időt neki, ha addig se, akkor a nem létező nyugdíjazásomig ki fog tartani (röhögő fej).

Abba kéne hagyni az írást, túl sok ez mára nekem, de ti írjatok nyugodtan, és várom a további véleményeket.
 

Bogyó

Game Master
The West Csapat
Game Master
Fórum Moderátor
Abba kell hagyni a játékot, aki visszatér az meg amúgysem akarta igazán befejezni, max azzal zsarolni az innot, hogy "nagyon rossz mindent, ha nem hoztok értelmes frissítéseket akkor nem fogunt többet játszani!"
Ha annyira a játék végét akarjátok, mert nektek valóban szenvedés, de nincs annyi lelkierőtök nincs, hogy egy játékot abbahagyjatok; akkor mihez van egyébként erőtök? Tök felesleges ezt tovább tárgyalni.

Ha tömören akarod értelmezni amit előbb írtam akkor: Ne játssz, ha rósz.

2. Megoldás: Vegyétek meg a The Westet vagy az Innot és vegyetek fel fejlesztőket a játékhoz.

Több tanácsot nem adok, mert amit ide írtam az is tök felesleges volt, senkit nem győztem meg erről, csak úgy jól esett leírni.

Szerintem a téma indításának se volt értelme, dehát ha akkor jeleztem volna, újabb remek érvként megkaptam volna, hogy a community ellen vagyok.:huh:

Egy dühöngőnek :annoyed::boone: tökéletes a topic, másra nem igazán.

Bár lenne egy keserédes élményem, ha ezt a javaslatot továbbítjuk és a .hu- t megszüntetik.
Érdekes eljátszani a gondolattal, hogy
-vajon akik poénból vagy komolyan állást foglaltak e mellett hogy nyilatkoznának, tényleg ezt akarták?
Vagy csak menőségből mondták ez?
- Felelősnek éreznék e magukat annak a pár tucat játékosnak, a fájdalmáért akik minden hibája ellenére szeretik ezt a játékot?

Úgy gondolom akkor lenne létjogosultsága beadni egy ilyen indítványt, ha ezeket valóban átgondolod és döntés súlyát magadra tudod venni.

(Igen, tudom. Komolyan vettem azt amit nem kellene, vagy hát most akkor mi is az én dolgom? Megszűrni, nem szűrni. Ki a fene érti ezt…):tumbleweed:
 

Deleted User - 779988

Vendég
Érdekes eljátszani a gondolattal, hogy
-vajon akik poénból vagy komolyan állást foglaltak e mellett hogy nyilatkoznának, tényleg ezt akarták?
Vagy csak menőségből mondták ez?
- Felelősnek éreznék e magukat annak a pár tucat játékosnak, a fájdalmáért akik minden hibája ellenére szeretik ezt a játékot?
Igen, és igen.

Hiába szeretik a játékot, nem jó. Ami talán megbocsájtható lenne, de nem fejlesztik a játékot. Mondhat bárki bármit, nincs érdemi fejlesztés. Az évi 5 event nem értünk van, hanem a pénzünkért.

Manapság megnézel egy játékot, kipróbálod, ha nem tetszik, mész a másik után. Ha tetszik, maradsz. Maradsz, amíg tetszik. Amíg fejlesztik. Számos ma népszerű játék tűnt volna el a köztudatból, ha nem újulnak meg.

Van egy másik, szomorú módja a maradásnak. Ha megszokásból teszed ezt. Legyen ez a mennyiség növelése(termék, tapasztalat, pb, pénz), legyen ez a közösség miatt (erődharc, chat).

Egyedül az új játékosokért lenne kár, akik most ismerkednek meg először ezzel a játékkal. Mert alapötletet tekintve szerintem nagyon jó.

De akár őket is feláldoznám. A közösséget át lehet vinni különböző más üzenetküldő platformra, ahol ráadásul telefonról is hihetetlen könnyen lehetne beszélni egymással. A veteránoknak pedig több szempontból is jó lenne. Nem költenék erre a játékra a pénzüket, illetve a felszabadult időben kereshetnek valami önfejlesztő(bb) játékot/hobbit.

Szóval igen, teljesen komolyan írtam. Ha lehetne, ebben a pillanatban leállítanám a szervereket.
 

Krisztoph Snow

Író
The West Csapat
Game Master
Wiki szerkesztő
Like Master
Szerintem meg ez a téma másra nem jó csak arra tipikusan, hogyha valami neked nem jó akkor "pusztuljon el a szomszéd tehene is..."

De komolyan! Miért kell mástól is elvenni a játék adta lehetőséget egy ilyen témával? Miért nem lehet csak szimplán lelépni a játékból? Komolyan ez lenne a magyar valóság a mi játékunkban? :)

Jó megvannak a hibák ezt megértem... De lehetne máshogy is intézni a dolgokat szerintem... :up:
 

krisz1212

Active Member
Minthogy a supptól vártam is picit, hogy elő fog jönni ez a "vérlázítás ez csak" dolog. Azt tudjuk, hogy ezt a dolgot akár továbbkülditek, akár nem a játékot úgysem ez dönti majd el, szóval nem releváns ilyen szempontból. Sok jó és megvalósítható javaslat ment már át, ami mégsem került be a játékba: Ennek a javaslatnak egy szimpla üzenete lenne, Mi mint játékosok, akik már 10+ éve páran és sokan 5+ éve játszunk, frissebbek annál kevesebben, nem vagyunk elégedettek egyszerűen, ahogy áll, ahova tart ez a játék. Más lenne a helyzet, ha megmondták volna kerek perec, hogy ez ennyi szedjük a pénzt szerverekre/suppra, ameddig bejön a mennyiség nem zárunk, DE érdemleges változást ne várjatok. Mert pont ez áll fent évek óta. Helyette évenként ígérgetés, már mikor az év vége videókban meghalljuk a kasztreformot/200-as szintet már nevetünk, hogy leadják újra az előző évi dolgokat? Vagy ne ígérgessenek vagy mutassanak fel valamit, ennyire egyszerű és a hosszú évek ígérgetése után már egyszerűen a közösség elvár valamit.

És ha el akarsz játszani ténylegesen egy gondolattal, ami valós is, akkor játssz el azzal, hogy mennyi játékos hagyta abba sok éves karikkal és tapasztalattal és kedvvel az üres ígéretek és a szigorúan pénzre menő marketing végett a játékot, ne azzal, hogy ha majd egyszer valamikor bezár bánni fogja az a pár ember...
 
Utoljára szerkesztve:

Klar

Community Manager
Ex-Csapattag
Hogy mindenkinek a kedvére tegyünk az ötlet egyszerre került visszautasításra és továbbításra.

Végképp nem szeretnék senkit sem befolyásolni, de egyetlen játékos sincs arra kötelezve, hogy játsszon vagy prémiumot vásároljon így, ha nem kíván a közösség tagja maradni, akkor ezt saját akaratából és elhatározásából bármikor megteheti. A topic zárolásra került.
 
Státusz
Nem lehet hozzászólni.
Fent