Adventi Kalendárium 4. játék

Státusz
Nem lehet hozzászólni.

Sidak

Member
Decemberben, ha idő előtt kinyitja valaki az adventi naptárat, akkor vérdíj kerül a fejére rossz magaviseletért, ezáltal támadhatóvá válik.
 

ragi08

New Member
Ha az Adventi kalendárt nem a megfelelő időben nyitjuk ki, előbb, mint kellene, akkor vérdíj az ajándék
 

Qick

Active Member
Decemberi hónap van. Ha az adventi naptárat idő előtt nyitja ki valaki annak rossz magaviseletért vérdíj kerül a fejére és így támadhatóvá válik!
 

DeletedUser17960

Vendég
szerintem saját várost alapított és ezért tudták kihívni.
 

Asaya

Member
Sziasztok,

A mai egy kicsit nehezebb kérdés lesz. ;)

VILLÁMKÉRDÉS: Hogyan lehetséges a következő szituáció? Egy játékos még októberben kilépett a városából és azóta sem csatlakozott másikhoz, és nem volt vérdíj kitűzve rá amikor kilépett a városból. Ennek ellenére mégis párbajra hívták most, decemberben. A játékhiba lehetőségét kizárhatjuk, és abban is biztosak vagyunk hogy azóta sem lépett be egyetlen városba se.

A kérdésre a válaszokat hozzászólásban írjátok meg a bejegyzés alá. A válaszok nem nyilvánosak a játék időtartam alatt. A válaszok nem módosíthatóak.

Beküldési határidő: 2019.12.07. 23:59

Pontozásért, nyereményekért és játékszabályokért kattints ide.

Sok sikert!
Belépéskor elfogadta Mariától a kalendáriumot és előre kinyitotta az ablakot/-kat/....így fejpénz került rá büntetésből így támadható lett város nélkül is!
 

UrFii

Active Member
December van. Ha az adventi naptárat idő előtt nyitja ki valaki akkor a rossz magaviseletért vérdíj kerül rá ezáltal pedig támadható lesz!
 

DeletedUser17910

Vendég
Ha valaki decemberben az Adventi-naptárat idő előtt nyitja ki, akkor rossz magaviseletért vérdíj kerül a fejére, ezért kihívható lesz.
 

Deleted User - 823628

Vendég
Ha mind a 2-félnek virágcsokor van párbajfegyver-ként berakva akkor nemszámít hogy városban e van vagy sem,mivel az event fegyver, Valentinkor lehet szerezni
 

Misi03

Member
A lenti menüsávon a párbajok használatával, olyan játékosok is kihívhatóak, akiknek nincs városuk.
 

S.Cruz

Well-Known Member
Ha az adventi naptárat idő előtt nyitja ki valaki, akkor a rossz magaviseletért cserében vérdíj kerül az illetőre, ezáltal pedig támadhatóvá válik.
 

Kenneth G

Kroki-fan
Ha az adventi naptárat idő előtt nyitja ki, vérdíjat kap a fejére, ezáltal támadhatóvá válik.
 

DeletedUser16573

Vendég
Ha rosszul nyitod az adventi naptárat akkor 7500 dollar fejpenzt ad így párbajra hivható statuszba kerul az adott játékos ujra.
 

DeletedUser6611

Vendég
Kinyitott egy későbbi dátumú ablakot az adventi naptárban.
 

misi99

Active Member
Virágcsokor párbajt (Valentin napi_ID: [item=55000]) játszott, ami lehetséges, ha valaki nem várostag, ill. saját várostag ellen is.
 

DeletedUser18061

Vendég
Az 1.3-as frissítés óta az utolsó párbajtól számított 45 percen belül a támadó bárki számára kihívható még akkor is, ha már hotelben alszik!
 

DeletedUser17986

Vendég
Ha előre kinyitjuk az Adventi kalendárium ablakait, vérdíjat kapunk a fejünkre, támadhatóak leszünk.
 

Valeska

Member
Fejpénz begyűjthető úgy is, ha az adventi kalendáriumban nem megfelelő (későbbi) ablakot nyitunk ki, és akkor már támadható lesz a "várostalan" játékos is... :)
 

DeletedUser8504

Vendég
Ha megtartotta a valentin csokrot, avval gond nelkül parbajozhat
 
Státusz
Nem lehet hozzászólni.
Fent