Kibeszélő 2021-es Tavaszi kiárusítás

krisztiánm

Member
Klar, elsősorban Neked címezném a kommentet, hátha tudsz közbenjárni az ügyben.

Ahogyan bétán is írtam, picit lehetne bővíteni ezt a kiárusítást. Legyünk őszinték, gyűjtőknek tök jó buli, elverhetnek egy jó adag rögöt, de azt gondolom, hogy az igazi gyűjtők ezt a bulit nem most kezdték és régen megvannak már ezek a tárgyak a hátizsákjaikban.
Ezen felül a használható kategóriába a Nyári szellemek ládájának tartalma esik, a többi már elég elavult.

Ha csak Floridát megnézed, szerencsére elég sok az újrakezdő játékos, viszont a célok eléréséhez mindenki megpróbálja a játék adott területére vonatkozó jó/legjobb szetteket kölcsönkérni, megvenni. Magamat is beleértve, nem egy játékosról tudok, aki a használható rögös tárgyakra ráugrana, de annak viszonylag kevés az esélye, hogy sok ezer forintot költenénk olyan tárgyakra, amelyeket valós pénz nélkül megszerezhető szettek simán vernek.

Jó lenne egy Helyettes, Rajongói, Uniós, stb. is a megvásárolhatóak között, ezeknek van értékük.
És itt az sem állja meg a helyét, hogy akkor elárasztanánk a szervereket ezekkel, már egyszer (többször) is elérhetőek voltak a shop-ban, így anno aki akarta, meg tudta már venni.
Jó lenne, ha ez a lehetőség nekünk is adott lenne, ha már tavaszi vásár van.

Köszönöm.


Támogatom
 

Trawers

Well-Known Member
Elméletileg van még1 mód: 5 naponta kapsz 15 aranyrögöt ingyen. Ha szorgosan összegyűjtöd őket, akkor úgy is tudsz venni :)
De a realitás az, amit írtál!
Van amit vehetsz a piacról is, pl.: hawai szett, márhogyha van aki megveszi rögért és eladja jóárasítva. Néhány dolog pedig nyilik fényes prém kaziból is. Az is igaz, hogy pl.: Kodi medve tartozékokkal csak időnként vehető és csak aranyáron aranyért.
 
Fent