Kibeszélő 2.173-as kibeszélő

gameR29

Veterán
ostorozz meg nyugodtan, de spec a közös "élmény" és jó pár játékos megismerése inkább volt "ajándék", semmint bármi, amit a Support fel tudott volna ajánlani.. legalábbis nekem :)
régen rossz, ha csak ajándékért jöttél.. ;)
Egyetértek, én is hasonló képpen vélekedem ezzel kapcsolatban. Azt, hogy csak és kizárólag az "ajándékért" indultam volna (az eseményen a V1-es csapat tagjaként), egy szóval sem említettem/mondtam. (Bár meglehet, hogy sokak számára ez szűrődött le a megjegyzésemből, hogyha esetleg félre érthetően fogalmaztam, elnézést, mentségemre szóljon, hogy tegnap éjszaka össz-vissz 5 órát aludtam)

Azonban, megmondom őszintén, már egy jó ideje azt érzem, hogy a fejlesztők magasról tesznek a játékosállományra, a még megmaradt pár száz (és ezzel lehet sokat mondok) aktív játékosra. Így gondoltam, kifejtem a véleményemet a frissítéssel illetve Klar hozzászólásával kapcsolatban. (hisz erre van a kibeszélő) Örülnék, hogyha hamarosan megérkezne a 2.173-as frissítésre ígért emlék, illetve ezüst érem és nem kéne még fél évet várni rá, mondván, valószínűleg a következő frissítéssel együtt fog(nak) érkezni a játékba. A nagy frissítésre is évek óta várunk, még sincs semmi infonk róla, azon a pár évvel ezelőtt készített kis beszámolón, ízelítőn kívűl. Így nem lennék meglepve, hogyha az érem/érmek is a nagy frissítés sorsában osztoznának...
 
Fent