Kedves Játékosok,
Ebben a topicban lehet hozzászólni a 2.173-as frissítésünkhöz.
Üdvözlettel,
A The West Csapata

Ebben a topicban lehet hozzászólni a 2.173-as frissítésünkhöz.
Üdvözlettel,
A The West Csapata

Az egyes szintű párbajszint követelmény nem fog eltűnni a lovacskáról, mivel "nem sok vizet zavar" olyan szempontból, hogy ezzel mindenki rendelkezik.Ezek az új rögös szettek kerülnek be a játékba a 2.173-as frissítéssel.
3148 bővítmény megtekintése
A 2.174-es frissítésben pedig javítsák a Paden ló követelményeit, mert annak semmi értelme amit bekereteztem. Egy újabb NAGY frissítés várható, kezdem azt hinni vagy minyonok fejlesztik ezt a játékot, vagy azért tesznek be szándékosan hibákat, hogy meglegyen a következő frissítés is.
Nem is az a baj, hogy ezzel mindenki rendelkezik, hanem mivel semmin nem volt korábban / most sincs a többin és elég igénytelen, összecsapott munka hatását kelti.Az egyes szintű párbajszint követelmény nem fog eltűnni a lovacskáról, mivel "nem sok vizet zavar" olyan szempontból, hogy ezzel mindenki rendelkezik.
Tudom, én még csütörtökön jeleztem ezt, amire azt a választ kaptam, amit megosztottam veletek.Nem is az a baj, hogy ezzel mindenki rendelkezik, hanem mivel semmin nem volt korábban / most sincs a többin és elég igénytelen, összecsapott munka hatását kelti.
Tudom, én még csütörtökön jeleztem ezt, amire azt a választ kaptam, amit megosztottam veletek.![]()
Hogy nem túl lovagias megoldás az egészen biztos, de őszintén, ha tegyük fel "t" idő ráfordítással lehetne ezt a követelményt kiszedni a tárgyból és ezt a "t" időt egy ennél hasznosabb dologba fektetik, akkor "megéri" a játékban benne hagyni eme feltételt.Magyarán a kedves fejlesztők megerősítették az affelőli gyanakodásunkat, hogy magasról tojnak az elvégzett munka minőségére.
Én értem, hogy a gyors, olcsó, és rendes munka szentháromság közül a gyakorlatban mindig csak kettőt lehet érvényesíteni, de ez a munka se nem rendes, se nem gyors, és nekünk játékosoknak végképp nem olcsó.
Ezzel nem értek egyet, szerencsére (olyan szempontból, hogy az tényleg "egyedi" [khm] volt) az előző frissítés az valóban derekasan kilógott a sorból, de ha már csak a karakterek számát hasonlítjuk össze a 2.172-t a 2.173-mal akkor kiderül, hogy a mostani egészen biztosan nem lehet csökkenés. A vizuális hiba eredete @Mandarinrece -től valamint jómagamtól eredKét hetente elénk raknak mindig valamit, aminek a minősége szignifikánsan csökken, frissítésről frissítésre. Mostanában mindig van valami nevetséges, és kifejezetten igénytelen "bug".
Persze legalább az őzgida, meg a gyíkizé illeszkedik a keretbe.
Hatalmas nagy vicc ez az egész játék.
Hogy nem túl lovagias megoldás az egészen biztos, de őszintén, ha tegyük fel "t" idő ráfordítással lehetne ezt a követelményt kiszedni a tárgyból és ezt a "t" időt egy ennél hasznosabb dologba fektetik, akkor "megéri" a játékban benne hagyni eme feltételt.
Ezzel nem értek egyet, szerencsére (olyan szempontból, hogy az tényleg "egyedi" [khm] volt) az előző frissítés az valóban derekasan kilógott a sorból, de ha már csak a karakterek számát hasonlítjuk össze a 2.172-t a 2.173-mal akkor kiderül, hogy a mostani egészen biztosan nem lehet csökkenés. A vizuális hiba eredete @Mandarinrece -től valamint jómagamtól eredValóban nem egy eget-rengető bug, de mivel nem tökéletesen illeszkedtek a keretbe, ezért - akárhogy is nézzük - hibáról van szó. A probléma inkább ott van, hogy ennek a külön javítását ki kell emelni, nem pedig csak zárójelben történik a kijavítása.
inkább arról beszéljünk, hogy mi a helyzet az erődharc bajnokságos cuccokkal amikből @.XelioX. nem kap semmit ? XD
Nem kell ezen meglepődni, többség belenyugodott már ebbe. 12 éve ez megy, évente 4-5x eventeken új szetteket tesznek be. Most viszont ha a lószettek tényleg prémiumért lesznek ezentúl akkor fejlődtek gondolkodásban a fejlesztők és a zsebükre is gondolnak. Magyarán pay to win-t csinálnak az ebből amúgy is népszerűtlen játékból amit valljuk be többnyire a régi játékosok tartanak életben.Arra a szürke övre várok 5-6 éve, köszönöm szépen!
Itt a nagy update gyerekik, örvendjünk!
Magyarán pay to win-t csinálnak az ebből amúgy is népszerűtlen játékból amit valljuk be többnyire a régi játékosok tartanak életben.
Ebben a hozzászólásomban írtam róla, jelenleg nagyon úgy látom, hogy a 2.174-es frissítés keretein belül a tárgy adatbázisunk bővül ezen négy tárggyal.inkább arról beszéljünk, hogy mi a helyzet az erődharc bajnokságos cuccokkal amikből @.XelioX. nem kap semmit ? XD
Minden évben szoktak lenni olyan szettek, melyek csak aranyrögért megvásárolhatóak, tavalyi évhez hasonlóan idén is az aktuális húsvéti évi szettekhez érkezik egyfajta "kiegészítésként" a lószett aranyrögért cserébe.Nem kell ezen meglepődni, többség belenyugodott már ebbe. 12 éve ez megy, évente 4-5x eventeken új szetteket tesznek be. Most viszont ha a lószettek tényleg prémiumért lesznek ezentúl akkor fejlődtek gondolkodásban a fejlesztők és a zsebükre is gondolnak. Magyarán pay to win-t csinálnak az ebből amúgy is népszerűtlen játékból amit valljuk be többnyire a régi játékosok tartanak életben.
Így a verseny/esemény vége után több mint egy hónappal lassacskán itt lenne már az ideje...Ebben a hozzászólásomban írtam róla, jelenleg nagyon úgy látom, hogy a 2.174-es frissítés keretein belül a tárgy adatbázisunk bővül ezen négy tárggyal.
Így a verseny/esemény vége után több mint egy hónappal lassacskán itt lenne már az ideje...