Kérdések és válaszok

Benjamni20

Active Member
More than just likes

Let your users react to posts with more than just a like. They could be laughing, surprised, upset, or more. Setup reactions for any sentiment you want, with a custom icon and color for each reaction. Let reactions contribute to a score to help you identify your most engaging users .

Nem nekem van a legerősebb angolom, de szerintem épp ellenkezőleg, pont lehetne különböző reakciót használni. Legalább is a lehetőség elvileg megvan rá.
Majd bed, jú ar rajt. Kb. egy hónapja nézegettem, elkerülhette a figyelememet.
 

Deleted User - 779988

Vendég
Az egyesével gyártott termékek tényleg nagyobb eséllyel dobnak + darabokat (kiváló eredményt)?
Minden egyes gyártásnál van egy x%, hogy mennyi eséllyel kapsz +1-et.(szerintem ez olyan 10%).

Rég volt már matematikám, de ha gondolod, számolj utána ezzel a 10%-kal. Viszont személy szerint, nincs az az isten, hogy 1000 tárgyat egyesével legyártsak, csak hogy kapjak +valamennyit.
 

Benjamni20

Active Member
Igen, valahol 7-10% körül mozog, ezt én is érzékeltem, de ha egyesével gyártom, akkor az az érzetem, hogy többet kapok (1-2 kiváló is esik tíz darabra számolva). Valamikor letesztelem ._.
 

Robert117

Legendary player (Retired)
Régebbi nemzetközi foci versenyeknél (VB, EB) volt ilyen tippelde aranyrögökért. Ideiről nincs semmi hír szóval gondolom nem lesz :(

Mivel 10 perc és indul az EB gondolom idén tényleg nem lesz. Kár érte. :(

Figyelem!
Határozott véleménynyilvánítás következik, amelyben megfogalmazott kritika az említett területen való jövőbeni javulást, és a játékosokkal való törődést, figyelmesebb szórakoztatását célozza!
(A hangvétel oka a játékosként megélt csalódottság érzése, nem kíván személyt megbántani, kizárólag az elvégzett/elvégzetlen munka minőségét tekinti tárgyának.)


Eközben a Moziban a napi 5 lejátszható videó között általában bejön más Innogames játék, ahol szemfülesebbek észrevehették, hogy ott bezzeg gondoltak az EB-re.:mad: Valóban kár érte, 4 évente 1x(!) csak össze lehetne rá rakni valami érdekeset egyhangú ismételhető kalandok, és mihaszna új cuccok nélkül. (Bár az EB már elindult, de ezekből se jött semmi új.) Szerintem elfelejtették.:( (Persze ha rosszindulatú akarnék lenni, akkor azt mondanám, hogy nem érdeklik már őket annyira a játékosok itt, max. a pénzük, szóval az új rögös szetten meg eventen biztosan dolgoznak már. Ha máson nem is....:whistle:)
Pedig sokféle érdekes játékot össze lehetne rakni ilyen népszerű alkalmakra. Főleg hogy erről bőven nem havonta vagy évente van szó, így van rá idő bőven felkészülni, hogy a játékosoknak kedveskedjenek valami változatossággal.:confused: (Erre indult egy újabb Speed világ, Júniusi speed néven. Persze az EB-nek semmi nyoma sem a nevében, se az egész menetében, és luxus lett volna kivárni azt a pár napot is, hogy az EB-vel egyszerre induljon. Nem sok fantázia kellett volna, hogy ha mást nem is csináltak, legalább a Speednél mentsék a menthetőt.:hmf: Irónia: Remélem lesz Júliusi Speed meg Augusztusi Speed is, mert Lucille lasszó még mindig több van, mint Gringo balos. -szponzorált tartalom: Aki nyer Speed-en, Floridát célozza meg a Gringoval! :wink: )

Összegzésképp: Rossz látni, hogy már ez se fér bele, és ennyire nem gondolnak a játékosokra. Joggal lehetnék dühös, de őszintén szólva már ez sem lep meg. Sokkal inkább egy újabb csalódásként látom ezt a dolgot, és sajnálom azokat a játékostársaimat is -akik hozzám hasonlóan- ennél többet vártak(vagy érdemeltek) volna.

ÉrdemjegyÉrtékelés
1
Elégtelen

Megjegyzés:
Remélhetőleg a formalitás kellő figyelmet hoz a tartalomnak, amely így a későbbiekben javulást tud eredményezni az említett területen.
#aremenyhalmegutoljara
 

Benjamni20

Active Member
Ha ennyire keresgélni akarsz, ott a google. :p
Ennek a válasznak annyi a jogosultsága, mint annak, "hogy ha akarsz valami új funkciót a játékba, programozd le magadnak". Nem esik nehezemre a Google-t használni, de nálam primátusa van a wikinek. Például ha egy új tárgyra, vagy szettre keresek, sokszor a google nem dobja fel (még úgy sem, hogy szűkítem a keresési kört a wiki weboldalára), pl. mert nincs időben indexelve a keresőmotor által.
 

krcsirke

el pollo diablo
Sziasztok

Nem lehetne a focis kalandoknál Ups shop-ba betenni vörös, zöld és kék krétát.
Pár éve volt megszerezhető a kártya amiből ezeket adta, Sok játékos megcsinálná a kalandot de így lehetetlen.

Kártyát jelenleg is tudsz napi kalandból szerezni, illetve régebbi szervereken lehet van pár ember táskájában.
Új világok sora nyíltak mostanában, köztük Mexikó, kaland nem kevés tp növelőt adna, így ez is lehet a döntés hátterében, hogy jelenleg nincs hír róla.
 

abaaba2

New Member
Hírt azért illet volna mindenképpen adni, ha mást nem azt hogy gyerekek ezért meg ezért idén ez a kaland nem lesz elérhető, vagy csak korlátozottan. Más részről, ha már tegyük fel ezért nem indítanak el egy eventet normálisan mert túl nagy előnyt ad akkor a másik felét miért nem optimalizálják? Teszem azt mexikó egy új szeró feltehetően nem túl sok 250-es szakácssal.
Egy biztos a 0 információközlés a félig meddig elindult esemény a legrosszabb húzás volt amit tenni lehetett, ezért mindenképpen pacsi az innonak!
 
Fent