Kérdések és válaszok

Kanyim

Veteran Member
Lehet, hogy a pénz nem minden ebben az esetben, de ott van, még rengeteg más ajándék, amit rejt a hó. Kötvények, amelyek valljuk be mindig jól jönnek az embernek, buffok szintén és szettládák, amiknek az értéke lehet, hogy egyre csak romlik, viszont a cél az lenne egy-egy világ szintjén, hogy minél többet nyisson az illető... és hogy miért? Hogy mindenki fel lehessen szerelkezve a régmúlt újdonságaival. Hogy az elkövetkező eventeket akadálytalanul vegye mindenki teljes szettekben.
Nem beszélve arról az elhanyagolható tényről, hogy 420 tököt annak idején sokkal élvezetesebb volt nyitni, mint puszta negyvenet............. És akkor a passzív világokon, amit kinyitok megy a kukába, azért ez sem elhanyagolható...
de különben meg nekem teljesen mindegy, ha rám hallgattok azt csináltok, amit akartok ( :) )
ha nektek jó így hogy csak negyvenet nyissatok áldás rajta ! :p

Itt két féle nézet ütközik. Akinek csak egy világon van karaktere, esetleg már a 40 összeszedését is nyűgnek érzi, vagy csak teng leng a játékban annak az az érdeke hogy ne lehessen árverezni hogy ne kerüljenek előnybe azok akik minden világon játszanak, aktívan összeszedik, átcserélgetik és sokat nyitnak a fő karakterüknél. Igazából akikkel csak beszéltem erről megvannak döbbenve hogy nem árverezhetőek. (aktív játékosok, sok világon játszva, élvezve a játékot..stb)
Inno azért teszi bele ezeket hogy felpörgesse, aktivizálja a játékosokat. De azáltal hogy nem lehet eladni a legtöbb játékos csak a fő karaktereinél fogja összeszedni (mivel a belőle kapható dolgok legnagyobb része nem eladható, meg eleve főleg a fő karakterénél használná).

Sajna bétán közölték hogy nem lesznek eladhatóak :(
(mondjuk inno részéről érthető a dolog, hiszen nem akar ingyen aktív játékosoknak rengeteg buffot adni...a 40 nyitás is több mint a semmi :) )
 

krcsirke

el pollo diablo
Ez is egy nézőpont. Viszont én meg remélem, ha eladható nem is lesz, de gondolkoznak azon, hogy 40es korlát úgy éljen, hogy az viszonylag letudható 400-600 energiából, utána viszont lehessen találni, de ritkábban. Mondjuk hasonló mennyiségű energiából negyed annyit. Hatalmas előnyöd nem lesz, de aktivitást növelheti.
 

DeletedUser17614

Vendég
Arról már van valami hír, hogy a karakterosztályok új bónuszait mikorra tervezik? Inno-TV-ben volt említés róla még decemberben. Esetleg valaki tud róla valamit?
 

DeletedUser17053

Vendég
Katona meg kalandor lett csak ígérve...kalandor jobban találná a cuccokat, katona pedig többet sebezne párbajban azt hiszem
 

nastvan

Member
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni erődharchoz tulajdonság és képesség pontot kell növeli? 23 és 317 pontom van szabadon, valamint milyen felszereléssel érdemes belevágni?
 

DeletedUser17614

Vendég
Igen. :) Aztán kitudja, hogy mibe nyúlnak még bele. :)
Szerintem is :) Nekem úgy jött akkor le ez az egész, hogy ezek csak példák. Amikor módosítottak nagyobbat a kasztokon (erődharcos bónuszok), akkor mindegyik kaszt kapott valamit :)
Persze az is lehet, hogy csak 1-1 módosítás lesz, mint pl. nemrég munkásnál...
 

Vaimo

Veteran Member
Sziasztok.

Eredmények ---- Események ----- ( Hibás eredmény )
" A világodon a játékosok jelentős mennyiségű körömvirágot küldtek egymásnak a Halottak napi esemény alkalmából."


https://prnt.sc/i9xrnr

Mikorra várható ennek a javítása??? Nem lehet mondani hogy türelmetlenek voltunk... vártunk.. várunk... De semmi... o_O

Remélem a kedves inno még képes a saját fenekét egyedül ki törölni azért... ( csoda szépen fogalmazva.. de nem ezekre a szavakra gondoltam ) o_Oo_Oo_O
 
Fent