Westeránok

  • Témaindító DeletedUser404
  • Kezdés ideje

DeletedUser

Vendég
Üdvözletem!

Gondotam beírok ide. Kellemes városkátok van, be is néztem pár ember lakására, beszélgettünk lövöldöztünk is. Annyit megjegyeznék hogy ez a szúrkálódás hogy lehagynak minket, meg bénák vagyunk(erre persze csak céloztatok) szerintem inkább gyerekes mint kristofHUN. Annyit akarok, hogy fejezzük be az egymás szidását, mert tényleg nagy hülyeség.

Örültem!

Teljesen igazad van, ha Robi is beleegyezik, akkor én is befejeztem!
Köszi, hogy benéztél!
 

DeletedUser

Vendég
Egyébként elfelejtettem bemutatkozni. Varga Tamás vagyok, 14 éves BAZ megyei lakos. A West-el először játszom. Így talán már jobban el tudunk holnap cseverészni, mert nekem még kicsit tanulnom is kell holnapra. Azaz legközelebb folytatjuk.

Jó éjt!
 

DeletedUser

Vendég
Szia!
Üdv minálunk! :)

teljesen egyetértek
én megadtam végig a tiszteletet
nem szidtam senkit
egyszerűen tapasztaltabbak vagyunk, ennyi és nem vagyok beképzelt... több tucat levelet tudok mutatni, kis low lvl emberek keresnek fel vagy városalapítók és mindenkihez kedves vagyok és segítőkész és minden levelem után ottvan, hogy ha kérdésed van még bátran és 600+ levelet kapok egy nap... nekem ilyen a hozzáállásom, mivel tannak tapasztalataim és úgy neveltek, hogy ezt illik megosztani másokkal
nem az első online játék ez, ahol várost, klánt vagy akármit vezetek és mindenhol sikerekkel zártunk, mindenhol ilyen volt a mentalitásom és nemtudja egy pizsit fellövős szakállassal poénnal sem senki elvenni a kedvem, mert ezek lepattannak, de az igazságtalanságot nemtűröm és elvárom, hogy úgy beszéljenek velem, ahogy én beszélek vele, imádom ezt a játékot és azért játszom, hogy a városomnak jó legyen és mindenki másnak, aki megkeres a játékban a levelével!

szerintem ez inkább tiszteletreméltó, de aki ezt a szót nemismeri, azt nem tekintem egy súlycsoportnak
 

DeletedUser

Vendég
Idézet:
Hammer eredeti hozzászólása
Csak annyit szeretnék hozzáfűzni, és utána megkérni mindenkit, hogy MOST hagyjuk abba itt tényleg, mert a fórum nem erre van!

Szóval én végig tisztelettudó voltam, vagyok és leszek is! Csakhogy az időket végigvegyük gyorsan :D A tapasztalataimat írtam és nem várok köszönetet érte, de lehettem volna sértő is, mert tényleg vicc, ahogy a kapcsolatunkat kezeled. Az, hogy már jópár szerveren megfordultunk és viszünk egy kis szint a játékba, mint város, mint képesség felépítésében az csak a szerver és a magyarok javára válik a további szerverekre nézve. Nem mi korcsosultunk el, a játék tett ilyenné minket, mert tudjuk, hogy így lehet érvényesülni és szerintem magukért beszél az eredményünk, fejlődésben, építésben, párbajozásban, pénz szerzésben is.

Mindennek megvan az oka, amit nem fogok most már az orrodra kötni. De ezért hagytunk le Titeket 4-5 nappal úgy, hogy már hoteletek volt, amikor alapítottuk a várost! Számtalan segítség kérő levelet kapok és mindenkinek örömmel segítek még a városlakóidnak a felét is elláttam tanácsokkal! Veled is beszélgettem régebben és nagyot csalódtam Benned!

De TE Kedves Róbert Magadat minősítetted a megnyilvánulásaidban.

Sok sikert kívánok a továbbiakban! Minden szépet és jót!

ui: a számok beszélnek magukért a toplista csak céltáblává tesz ebben a játékban, de csak nézz a temetkezési vállalatotokra Összes párbaj: 116 Elveszített párbaj: 63 A képességek számítanak és a számok sosem hazudnak :)

edit:a pizsiosztásra visszatérve, egyetemet végzett két diplomás érett férfi vagyok, az egyik kommunikációból és semmire nemmész ezekkel a kijelentéseiddel Kedves Róbert továbbra is csak Magadat minősíted :D


"Mindennek megvan az oka, amit nem fogok most már az orrodra kötni. De ezért hagytunk le Titeket 4-5 nappal úgy, hogy már hoteletek volt, amikor alapítottuk a várost! Számtalan segítség kérő levelet kapok és mindenkinek örömmel segítek még a városlakóidnak a felét is elláttam tanácsokkal! Veled is beszélgettem régebben és nagyot csalódtam Benned!

De TE Kedves Róbert Magadat minősítetted a megnyilvánulásaidban.

Sok sikert kívánok a továbbiakban! Minden szépet és jót!"

!!!!Amit a fenti sorokban állítasz az egy òriàsi hazugsàg ès fèlrevezetès a màsok szàmàra!!!!

Nem emlékszem rá hogy ezen az úgy nevezett fórum vitán kívül, kapcsolatba leptünk volna valaha.
Abban is kételkedem hogy város lakóim több mint felét elláttad volna hasznos tanácsokkal ,azt viszont tudom hogy megpròbàltad àtcsàbìtani a fontosabb jàtèkosainkat.
Az amit te itt csinálsz az egy műbalhé,amellyel azt szeretnéd elérni hogy mindenki azt gondolja rólatok hogy ti vagytok a jò fiùk,de az okosabb emberek àtlàtnak ezen a szitàn ès tudjàk azt hogy nem vagytok semmi màs csak "MEGASZTÀROK" (ha kihagynák egy T betűt ès elvennék egy ékezetet akkor megkapnám azt a szót ami titeket a leginkább jellemez)

Azzal kapcsolatosan hogy, ki itt a jò ès a rossz fiù èrdemesnek tartom megemlìteni azt hogy nem ROBERTTOWN lakosai tàmadtak meg titeket ,hanem egy bèkès reggelen arra figyeltünk fel hogy CDAVID(aki vèlemènyem szerint nem màs mint HAMMER illetve FEDBOYED) tàmadja lakosainkat.

Hogy CDAVID ès HAMMER a mi kis sajàt topikunkban egymàssal levelezget(egyèbkènt nagyon könnyen megvalòsìthatò) csak azt pròbàlod alàtàmasztani hogy kèt külömbözô szemèlyrôl van szò.

Azt hogy CDAVID az egyik hozzàszolàsàban bemàsolt egy beszèlgetèst FEDBOYED-el szintèn arra vall hogy mennyire aljas mòdon probàljàtok illetve pròbàlod ezt a jatèkot (ami egyèbkènt szàmodra elejètôl fogva nem az) folytatni.

Robert

U.I. Ezzel egyelőre lezàrtnak tekintem ezt a média vitàt ès megìgèrem hogy nem vàlaszolok többè egyetlen provokàciòra sem(ami a rèszedrôl egèszen biztosan csak idô kèrdèse hogy sajàt topikunkban megjelenjen).

Megkèrnèlek arra hogy ezentùl a sajàt topikodban mond el a vèlemènyeidet ès "hasznos tanàcsaidat"! Ha kivàncsi leszek rà,megìgèrem hogy majd elolvasom.
 
Utoljára egy moderátor szerkesztette:

DeletedUser

Vendég
Azzal kapcsolatosan hogy, ki itt a jò ès a rossz fiù èrdemesnek tartom megemlìteni azt hogy nem ROBERTTOWN lakosai tàmadtak meg titeket ,hanem egy bèkès reggelen arra figyeltünk fel hogy CDAVID(aki vèlemènyem szerint nem màs mint HAMMER illetve FEDBOYED) tàmadja lakosainkat.

Hahahaha, hogy te mekkora hülyét csinálsz magadból Robi! :D :D
Hidv, Grinder, szóljatok már neki, hogy ne égessen titeket! Azt állítja ez az elmeroggyant, hogy febodyed Hammer és én 1 ugyanazon ember vagyunk XD

És szerinted többszörös tudathasadásban szenvedek (szenvedünk), hogy egymással levelezünk? Ráadásul ez annyira durva, hogy az egyik énem nem is magyar, hanem angolul kell vele dumálnom? :D Hahahaha ^^

Rendben, mindenki azt hisz el nekem, amit akar, de gondolom az adminoknak csak hisztek nem? (Bár lehet, hogy Maxy a negyedik énem, és ez az egész egy marhanagy összeesküvés.) Szóval akkor kérd meg Maxy-t, hogy nézze meg az IP címeinket, és ha tud, akkor a levelezésünkbe is nézzen bele, hogy nem kamuzunk.

Azt hogy CDAVID az egyik hozzàszolàsàban bemàsolt egy beszèlgetèst FEDBOYED-el szintèn arra vall hogy mennyire aljas mòdon probàljàtok illetve pròbàlod ezt a jatèkot (ami egyèbkènt szàmodra elejètôl fogva nem az) folytatni.

Ezt fejtsd már ki kérlek, mert számomra nem annyira egyértelmű, hogy miért aljas módon játszunk. Csak mert célravezetően játszunk? Az már egyből aljas is? Vagy az az aljasság, hogy kihívtalak titeket párbajra? XD

Nem is rossz ötlet!! Vegyük ki a játékból a legnagyobb feature-t, a párbajozást? Kinek kell a vadnyugaton párbajozás?
Na de komolyan, ha nem tetszik, hogy ki lehet hívni a másikat párbajozni, és ez neked szarul esik, akkor ne játssz, mert nem fogod élvezni a játékot. Szokd meg, vagy szökj meg.
 
Utoljára egy moderátor szerkesztette:

DeletedUser

Vendég
Egy pár órára nem vagyok itt és máris megy a vita? Tudathasadás? Ezen jót nevettem... Mindenkinek meg van a véleménye, úgy Robinak mint Neked Dávid. Egyébként annyit hogy ha jól olvastam Robi nem a párbajozást szidta, csak elmondta, hogy azért támadtuk meg a Westeránok város lakosait mert azok is elkezdték ROBERTTOWN lakosait támadni.(Ez bonyolultabbra sikeredett mint a családfám...) Dávidnak meg csupán annyit hogy ő provokálni is szokott.

"Azt állítja ez az elmeroggyant....."(lol...)

"Hahahaha, hogy te mekkora hülyét csinálsz magadból Robi!"

"(Bár lehet, hogy Maxy a negyedik énem, és ez az egész egy marhanagy összeesküvés.)"

Nem értem miért kell ez az egész huza-vona. Ez egy játék. Ha valaki csal, az lebukik, aki nem az meg élvezi a játékot. Na ez a hsz. hosszabra sikeredett mint akartam.

U.I.: MINEK EZ A SOK UTÓIRAT???? :confused: :p :D
 
Utoljára egy moderátor szerkesztette:

DeletedUser

Vendég
na akkor most szeretnek megkerni mindenkit, hogy fejezze be ezt az egeszet!
nem latjatok mi tortenik? az egesz west 2varosrol fog szolni! tudjatok milyen szar ez a tobbi varosnak es jatekosnak?! ez egy jatek...probaljunk jatszani...ha nem megy akkor ott van: FIOK TORLESE!
 

DeletedUser

Vendég
Beköszönök ide is :)
Hiányoztok, én büszkeségeim :)

Jó lenne abbahagyni tényleg a veszekedést, kérek mindenkit, hogy ne szívja a másik vérét.

Mi már bizonyítottunk, a fejlődésünkkel és a szervezettségünkkel, az, hogy ki mi alapján fejlődik és hogyan az egyénre van bízva. Mi már tudjuk hogy kell és mik a szempontok. Továbbra is segítsük a játékostársainkat ahogy tudjuk és ne foglalkozzunk, hogy más város lakói miket mondanak ránk.

Nem mindig lesz a két város közt rivalizálás, én ebben bízom, az biztos, hogy hozzájuk fog járni továbbra is a szerver apraja, nagyja párbajozni, mert megéri. Ránk szálltak, mert nem tetszik nekik a fejlődésünk, az, hogy sokkal profibb a szervezésünk, majd belejönnek és más szervereken Ők is máshogy fogják csinálni és talán majd Ők is azt fogják kapni másoktól, mint mi most...

Elég elolvasni az emberek megnyílvánulását, mindenki eldöntheti kinek van igaza, de mindenki jót mond a maga módján, csak én az Ő helyükben nem így viselkednék, ennyi. Tiszta magyar politika, hányok ettől...

Azért léptem ki, mert így tudok zavartalanul pénzt keresni a városnak és később simán megteszem megint 6-7 napra is, mert az én részem a városból az, hogy pénzzel támogassam, nem hogy rám járjanak mások szabad prédázni, de ez sem lesz mindig így, lesz majd normális lőfegyverem, amivel nem kell szégyenkezni, és ezt a vársomnak köszönhetem majd. Amiért a végsőkig kiállok. Amikor pedig már dupla pont különbség lesz, kétszer olyan jó felszereléseink ez nem jelent majd gondot!

Több város is rájön majd, mi alapján kell építkezni, sokaknak segítünk is, én még a Robiéknak is adnék ötleteket, ha nem így állnának mihozzánk.

Úgyis tudom milesz, de ide nem írom le, mert csak besértődnének megint.
Tisztelem a játékosaikat, mert jól fejlődnek és sokat aktívok, de ennyi.
Ez a játék nem erről szól... csak része ennek.
Pénz keresők, építészek kellenek, és párbajozók, nálunk ez mind toplistás.
Ennyi a titkunk! Le lehet szállni rólunk!
 

DeletedUser299

Vendég
bujjon el mind a 2 tö klán...

Ennyi hülyét egyhelyen mire veritek magatokat hogy top 1-sö ,2 második helyen vagytok szerintem mindt két város buljon ell.....
Küldjétek el egymást Priviben ha nem megy a szó párbaj akkor meg ot a játék párbaj azt csá..........

azért mert élbojban vagytok minek kell elszálni magatoktol???
.....
Fére értés elkerülése miat nem csak ide szol ez az üzenet... nem csak a
Westeránoknak hanem a ROBERTTOWN klának is szol...

Nöljtetek föl:)))


De én nem akkarok bele szolni ez csak az én véleményem
 

DeletedUser299

Vendég
Bocs haver hogy nem írok helyesen csak tod (diszgráfiás vagyok magyarul nem tudok helyesen írni).

és akkor bocs hogy bele szoltam.
 

DeletedUser

Vendég
Ha nem tudsz helyesen írni
a, ne írj
b, használj helyesírás ellenőrzőt :)
 

DeletedUser

Vendég
Köszönjük Peti131!

Azért én mégiscsak örülök a topicoknak, kiderült, hogy nemcsak 5-6an használják :D
Nomeg olvashattam a mi kedves Robinktól egy korrekt levelet is végre :D
Tudtam, hogy tudsz Te, ha akarsz!
 

DeletedUser

Vendég
Megépült a 4es fegyverkovács pár napja, durcák lettek a fegyverek :)
De már kapható nálunk a 3as vegyesboltunkban póni is :) 50%al vágtáz :D
 

DeletedUser404

Vendég
Nézzetek csak ide...

Na tehát ha ennyire elfajul a dolog, akkor annak nem lessz jóvége.

1. CDavid, Hammer és Feboyed teljesen külön 3egyén. Nem 1! Remélem érthető és világos voltam.

2. Tehát, ha nem fejezitek be ezt az óvodás játékot amit itt és a Roberttown fórumba csináltok, úgy kihajítom mind a két várost a játékból, hogy az hét szentség. (És játékosokat is) Először az megy aki kezdi, aztán az is mehet aki reagál még szebbet...

3. Én teljesen igazat adok a Petinek, mert ha látnátok magatokat kívülről mit csináltok, komolyan mondom az óvodában is különbek a gyerkőcök.

4. Tényleg nem kell elszállni magatoktól, mert bárki lehetne első úgy, hogy multizik stb. Tudjátok mi meg tudjuk azt is lesni hogy, hányszor lépsz be egy ipről, hány felhasználóhoz stb. Ez nem azt jelenti, hogy ki lesztek zárva, mert nem, csak ha valami nagy hülyeséget tesztek.

5. Ha nem voltam érthető és valamit kihagytam reagáljatok szépen!

Üdv, M.
 

DeletedUser

Vendég
A másik város topicjában érdekes dolgokat írtak ez után a levél után, kéretik nem keresztbe írni a tagjainknak!

Amúgy maximálisan egyet értek Jack-10el, nincs és nem is volt nálunk multi, specializálódunk ennyi, mellesleg meg lehet nézni, hogy jópár kisebb játékos nagyon szép eredményt ért Náluk is építés terén. Kezdenek rájönni és alkalmazni azt, amit anno nálunk szapultak, tanulnak folyamatosan, fejlődnek és ez így van rendjén. További sok sikert kívánok Nekik!

Volt tegnap egy békítő beszélgetés skypén, amit a saját belső fórumunkon lehet olvasni, de a ROBERTTOWN lakói is megkaptak levélben tőlem, páran reagáltak is rá. Azokat a leveleket is olvashatjátok a fórumunkon.

Köszönjük Maxynak, hogy tisztába tehettük a dolgokat! :)
Szerintem nemcsak Robert érdeme, hogy abbamaradt a fórumon az oviskodás, aki olvasta a másik topicban a posztjaimat, az tudja miről beszélek.

A lényeg, hogy mindenki élvezze a játékot :) és a város vezetése nem kényszeríthet a tagjaira olyan dolgot, ami ők nem akarnak. Ez tőlünk távol is áll. Akik máshogy pakolják a pontjaikat, a városért teszik. És élvezik amit csinálnak, erről mindenkit biztosíthatok ;)
 

DeletedUser

Vendég
4. Tényleg nem kell elszállni magatoktól, mert bárki lehetne első úgy, hogy multizik stb.

Tudjátok mi meg tudjuk azt is lesni hogy, hányszor lépsz be egy ipről, hány felhasználóhoz stb. Ez nem azt jelenti, hogy ki lesztek zárva, mert nem, csak ha valami nagy hülyeséget tesztek.


most akkor lehet multizni ? wtf.

És miért lenne valaki első mert multizik ? Tárgyat nem lehet átadni.
 

DeletedUser

Vendég
Én se vágom, de ezek szerint lehet multizni, csak nem szabad összehangolni a támadást például.
 

DeletedUser

Vendég
Nem lehet multizni, 1 szerver 1 karakter... benne van a szabályzatban!
 

DeletedUser

Vendég
Lehetni lehet, csak nem szabad :D

Félreértés ne essék, nem akarok senkit multizásra buzdítani, sőt! 100%-osan ellene vagyok a multizásnak. (Berögződés más online játékokból.)
 
Fent