• Nem szereted a havat? Kapcsold ki:

Kidolgozás alatt Tudásbázis frissítése

Klar

Community Manager
The West Csapat
Community Manager
Kedves Játékosok,

Kérlek segítsetek számomra Tudásbázis cikkek létrehozásában. Csupán olyan kérdéseket szeretnék kapni (ne is válaszoljatok egymás vagy saját kérdéseire, csak tegyétek fel) amelyek viszonylag gyakran merülnek fel a játékosok körében. Természetesen több kérdést is küldhettek be egyszerre. Csak, hogy egy példát említsek a közelmúltból: "Miért nem kaptam sárga jelzésű receptnél mesterségpontot gyártás után?"

A számotokra elérhető cikkeken kívül van pár rejtett is, de ezek főleg időszakos eseményhez kapcsolódnak, melyek jelenleg nem elérhetőek (mini-eventek). Azt nem tudom garantálni, hogy minden feltett kérdés az oldalra fel fog kerülni, de megvitatjuk minden esetben, hogy van-e létjogosultsága vagy sem a felületen. Összefoglalva egyfajta ötletesét szeretnék csak látni. :)

Köszönöm az együttműködéseteket!

Sok bónt kíván a kalandoroknak,
A The West Csapata
:boone:
 

Rickie Ross

Active Member
Milyen oknál fogva nem mutatja a párbajfül az összes elérhető/kihívható játékost?

(Nem az 50% alatti párbajmotivációs helyzetre gondolok, továbbá nincs probléma a távolság szerinti párbajellenfél keresésevel sem (tehát bőven 2 órányi távolságon belül vannak a térkép bármely pontján megtalálható játekosok)).

A párbajlista nem mutatja meg az összes játékost akit ki tudunk hívni - vagyis random városok kocsma ablakának megnyitása után gyakran találhatunk kihívható játékost, aki nincs rajta a párbajlistán, továbbá a párbajmotivációnk 100% környékén van és az adott játékos bőven a 2 órányi tavolságon belül van.

Az elmúlt évek során páran már megkerestük a Support csapatot ezen problémával, de akkor érdemi választ nem kaptunk. Talán majd most. :)
 
Fent