Kidolgozás alatt Tudásbázis frissítése

Klar

Community Manager
Ex-Csapattag
Kedves Játékosok,

Kérlek segítsetek számomra Tudásbázis cikkek létrehozásában. Csupán olyan kérdéseket szeretnék kapni (ne is válaszoljatok egymás vagy saját kérdéseire, csak tegyétek fel) amelyek viszonylag gyakran merülnek fel a játékosok körében. Természetesen több kérdést is küldhettek be egyszerre. Csak, hogy egy példát említsek a közelmúltból: "Miért nem kaptam sárga jelzésű receptnél mesterségpontot gyártás után?"

A számotokra elérhető cikkeken kívül van pár rejtett is, de ezek főleg időszakos eseményhez kapcsolódnak, melyek jelenleg nem elérhetőek (mini-eventek). Azt nem tudom garantálni, hogy minden feltett kérdés az oldalra fel fog kerülni, de megvitatjuk minden esetben, hogy van-e létjogosultsága vagy sem a felületen. Összefoglalva egyfajta ötletesét szeretnék csak látni. :)

Köszönöm az együttműködéseteket!

Sok bónt kíván a kalandoroknak,
A The West Csapata
:boone:
 

Rickie Ross

Active Member
Milyen oknál fogva nem mutatja a párbajfül az összes elérhető/kihívható játékost?

(Nem az 50% alatti párbajmotivációs helyzetre gondolok, továbbá nincs probléma a távolság szerinti párbajellenfél keresésevel sem (tehát bőven 2 órányi távolságon belül vannak a térkép bármely pontján megtalálható játekosok)).

A párbajlista nem mutatja meg az összes játékost akit ki tudunk hívni - vagyis random városok kocsma ablakának megnyitása után gyakran találhatunk kihívható játékost, aki nincs rajta a párbajlistán, továbbá a párbajmotivációnk 100% környékén van és az adott játékos bőven a 2 órányi tavolságon belül van.

Az elmúlt évek során páran már megkerestük a Support csapatot ezen problémával, de akkor érdemi választ nem kaptunk. Talán majd most. :)
 
Fent