The West 10. születésnap

Kategória: 'Gépház jelenti', témanyitó: DaN, téma nyitása: 30. Ápr 2018.

Oldal megosztása

Téma státusz:
Nem lehet hozzászólni.
 1. DaN

  DaN Community Manager Csapat tag

  Csatlakozott:
  1. Aug 2012
  Üzenetek:
  253
  Kapott kedvelések:
  246
  [​IMG]

  Kedves Játékosok!

  A The West 10 éves! Ez egy nagyon különleges alkalom, nem sok játék éri el ezt a kort. Sokat köszönhetünk nektek, játékosoknak, akik ilyenné tettétek a játékot és velünk voltatok a nehéz időkben is. KÖSZÖNJÜK!

  Hogy kezdődött az egész? A modern világban jött az ötlet, hogy repítsük vissza az InnoGames-t a vadnyugat világába. Valami új, valami más! A három barát, akik a Tribal Wars játékot készítették folyamatosan ötleteltek, miközben játszottak, Bud Spencer filmeket néztek vagy söröztek. Az ötleteket sok helyről merítették, klasszikus western filmeket néztek, könyveket olvastak éjszakánként, amit kemény munka követett reggel. Így készültek el az első küldetések is. A The West első verziója elkészült. A játékosok hamar bejárték az új területeket, különböző munkákat végeztek a térképen és harcoltak.

  Egy videót is készítettünk, nézzétek meg itt!


  (a videó április 30. délelőtt lesz aktív)

  Köszönjük, hogy a The West-et olyan játékká tettétek, mint az manapság. Reméljük, hogy csatlakoztok az ünnepléshez. Ezt elősegítve lesznek versenyek, játékok és természetesen egy új küldetéssorozat is május 7-től!

  Klasszikus szerver:
  A The West klasszikus szervere ismét megnyitja kapuit április 30. és június 5. után. Bővebb információkat ITT találtok

  Küldetéssorozat:
  [​IMG]

  Az elmúlt 10 évben Henry szalonjában számos kalandot éltünk át és hajmeresztő történetet hallottunk. De ez volt minden? Nem! Henrynek van még egy története, amit sosem mondott el. Látogasd meg és kövesd az izgalmas kalandot és a The West legféltettebb titkait.

  A küldetéssorozat a 10. születésnapra készült, 15 küldetést tartalmaz minden játékosnak, aki elérte a 20. szintet és túl van a "Mentsd meg a kocsmát, 2. rész" küldetésen. Május 7. 11:00-tól lesz elérhető.

  Figyelem: ez a küldetéssorozat nem könnyű, próbára fog tenni mindenkit. Csak a The West veteránjai tudják megoldani és elérni a végét. Nyugodtan dolgozzatok össze és osszátok meg az előrehaladásotokat, mert csak akkor lesz esélyetek! Jó szórakozást!

  Facebook nyereményjáték:
  Szeretnél nyerni 10000 aranyrögöt és egy speciális The West születésnapi pólót? Akkor kövess minket a Facebook-on és próbálj szerencsét!  [​IMG]

  Idővonal:
  Látni akarod a The West történetét? Nézd meg ezt!

  Boldog születésnapot, The West!
  [​IMG]
   
Téma státusz:
Nem lehet hozzászólni.