Bejelentés Személyi változások

Klar

Community Manager
Ex-Csapattag
Kedves Játékosok,

Az utóbbi három évben azon szerencsések közé tartozhattam, akik megismerhették a játékot másik aspektusból is. Ennek hála a játéktudásomat még jobban elmélyíthettem, amit kamatoztatni tudtam számotokra. A névválasztásom is javarészt innen ered, a német 'klären' igéből, mely megmagyarázni/tisztázni-t jelent.

Az elmúlt időszakban megváltozott az élethelyzetem, ami miatt kevesebb időt tudtam fordítani a The Westre, mint amennyit szeretnék. Annak a híve vagyok, hogy valamit vagy teljes erőbedobással csináljak vagy sehogyan, nem szeretnék félgőzzel ellavírozni a préri mezején. Emiatt tudtotokra szeretném adni, hogy a mai naptól fogva a játéknak új Community Managere van, akiről tudom, hogy hasonló a lelkesedése mint saját magamnak. Innen is a legjobbakat kívánom Neked, hamarosan Ti is megismerhetitek őt.

Köszönöm, hogy segítettétek a munkámat illetve sajnálom, ha valami nem úgy sült el, mint ahogyan azt én elképzeltem, de mindig arra törekedtem hogy a lehető legjobb végeredmény szülessen meg, amiből Ti a legtöbbet prosperálhattok. Természetesen a továbbiakban is bátran forduljatok a Support csapatához ha kérdésetek merül fel vagy problémába ütköztök.

Hasonló okok miatt, velem együtt @Simple és @Ghost of Red James is távozik a csapatból, köszönöm szépen nektek, hogy a saját szabadidőtöket rám és a közösségre fordítottátok.

Ha minden megvalósul, mely az idei évre van eltervezve, akkor egy kiváló időszak következik, remélem implemetálásra kerül pár, régóta áhított funkció.

Minden jót kívánok nektek!

Üdvözlettel,
Klar
:lovetw:
 

ChickenMcGuy

Community Manager
The West Csapat
Community Manager
Kedves Játékosok,

Engem ért az a megtisztelő felkérés hogy folytassam Klar munkásságát a The West Magyarországi csapatnál, mint Community Manager.

Remélem együtt, egy közösségként sikeresen tudunk létrehozni egy remek élményt mindenki számára. Véleményeitek, ötleteitek továbbra is fontosak számunkra. Azon fogok dolgozni, hogy ezeket mindig eredményesem, érdekeiteket képviselve továbbítsam majd.

Ha bármilyen kérdésetek, problémátok lenne, nyugodtan és változatlanul keressetek meg minket bizalommal a Support rendszer felületén. Megkereséseteket én vagy másik Csapattag fogja megválaszolni, törekedve a minél gyors és pontos válaszra. Természetesen, ha esetleg szeretnétek más témával kapcsolatban beszélni velünk, ami nem igényli a Support felület használatát, úgy megtudtuk találni minket itt a fórumon, vagy közvetlenül engemet privát üzenet formájában itt a fórumon.

Mindenki számára további élményekben gazdag időtöltést kívánunk itt velünk, a The Westen!

Tisztelettel, ChickenMcGuy

Community Manager – The West HU
 
Fent