Bejelentés Speciális bónuszok - Április 2020

Syntex

Community Manager
The West Csapat
Community Manager
Kedves Játékosaink,

Mindenekelőtt mindenkinek szeretnénk minden jót kívánni, és megemlíteni hogy nagyon fontos hogy biztonságban maradjunk ezekben a szokatlan napokban. Az egészségednek a legfontosabb prioritásnak kell lennie most, szóval kérjük, ne feledjetek el vigyázni magatokra és a környezetetekre, és amikor pedig lehetséges maradjatok otthon.

Az elmúlt pár hétben folyamatosan gyűjtöttük a visszajelzéseket minden közösségtől. Természetesen, a közösségünk szenvedélyes játékosokkal van tele, akik közül sokan sokkal többet kell otthon maradniuk, mint eredetileg tervezték.

Ezt szem előtt tartva, szerettünk volna valamit tenni, amely előnyös mindazok számára akik kevesebb idővel rendelkeznek a The West-el játszani, illetve azok számára is akik szeretnének egy új és kalandos kihívásba merülni, hogy szórakoztatva legyenek amíg otthon maradnak. A következő döntést hoztuk meg:
  • Minden játékosunk számára 75%-os sebesség, 50%-os párbaj- és munkamotivációs bónuszt biztosítunk az elkövetkezendő 14 napban (március 31 - április 14 között).
  • Új eseményt hirdetünk a Speed szerveren. Előreláthatólag április 9-14 között fog indulni, az IFBC gyakorló kör lefolyásától függően. Pontos információkkal hamarosan jelentkezünk.
  • Ezenkívül különböző közösségi játékokat szervezünk. Bővebb információk még ezen a héten!
Reméljük, hogy ezzel hozzájárulunk ahhoz, hogy egészségesebbé és szórakoztatóbbá tegyük a következő heteket mindannyiunk számára!

Ha hozzászólnál a bejelentéshez, ebben a témában teheted meg.

Maradj otthon, maradj biztonságban!

A The West Csapata